Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: vand sau desmembrez ford focus 1 diesel

04 Dec 2009, 22:18

ma intereseaza evacuarea si sa se prinda de tubo cu colier ca mai sunt unele care se prinde cu suruburi de turbo.pret

04 Dec 2009, 22:59

Sal ce culoare e masina si daca ai oglinda de pe dreapta si e manuala cat e pretzu ???

05 Dec 2009, 09:59

$1 scrie:$2a intereseaza evacuarea si sa se prinda de tubo cu colier ca mai sunt unele care se prinde cu suruburi de turbo.pret

sal este evacuarea si e pe colier 100 euro

05 Dec 2009, 10:01

$1 scrie:$2al ce culoare e masina si daca ai oglinda de pe dreapta si e manuala cat e pretzu ???

sal masina e gri oglinda e electrica masina e full

05 Dec 2009, 15:37

scump fratioare !avand in vedere ca pe forum e 150 ron evacuarea dar e pe suruburi. ma gandeam ca maxim sa coste 200 ron a ta. mai caut... spor la vanzare

06 Dec 2009, 01:09

$1 scrie:$2al nu e break este hatchback
$1 scrie:$2 break masina ?? Daca da, mai ai cumva copertina care se ruleaza si se trage peste portbagaj ... vine montata in spatele scaunelor spate?? Ce pret ??

daca este hatchback cat iti trebe pe plafonul ce este peste portbagaj

06 Dec 2009, 13:13

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2al nu e break este hatchback
$1 scrie:$2 break masina ?? Daca da, mai ai cumva copertina care se ruleaza si se trage peste portbagaj ... vine montata in spatele scaunelor spate?? Ce pret ??

150
daca este hatchback cat iti trebe pe plafonul ce este peste portbagaj

06 Dec 2009, 15:45

Salut,ma intereseaza consola centrala,cea pe care stau comenzile de aer ,cdul si altele,doar daca este argintie,mahon sau mai stiu eu cum,in afara de negru,manere interioare usi doar daca sunt cromate(daca crezi ca ai nevoie pot oferi la schimb piesele mele,negre toate+diferenta sau spune-mi un pret pentru achizitie fara schimb).Si amortizoarele de la portbagaj.Multumesc

15 Dec 2009, 16:08

suport motor, deasupra la cureaua de transmisie, parbriz, compresor AC, si un pret la ele.

15 Dec 2009, 21:51

sa imi trimiti pm.

18 Ian 2010, 19:23

ma intereseaza difuzorul de la radiator, fara motorase doar rama din plastic. le poti vinde separat motorasele. da-mi un pret si un pm. mersi.
Subiect închis