Vanzare

VAND PARCELA 300-500 mp. LUMINA, GAZE, APA PRET 5000 euro

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

VAND PARCELA 300-500 mp. LUMINA, GAZE, APA PRET 5000 euro

Mesajde TRABANTUS » 19 Mar 2010, 09:53

In primul rand bine v-am gasit, in al doilea rand voi deveni fericitul propietar al unui Ford Scorpio din 1995 in curand, asa ca pe langa Trabantelul pe care il am acum ma voi alatura propietarilor de Forduri si de aceea m-am gandit sa pun si aici acest anunt si odata cu el ma voi si prezenta:asadar am 39 ani, nevasta, copil mic, Trabant(in ordinea problemelor pe care mi le fac... :)) ) si dupa 38 ani de stat la bloc anul trecut ne-am hotarat sa ne construim in regie propie o casa pe structura d elemn, am ales satul Samurcasi, localizat la 500 m de padure(Padurea Raioasa) si 900m. de lacul Buftea.Am cumparat un lot de 700m dintre alte 14 scoase la vanzare pe aceeasi strada(un drum privat de fapt, fiecare avem cota parte), 7 pe o parte, 7 pe alta.
Daca i-as fi scris lui Mos Craciun cum sa fie vecinii probabil ca nici el nu ar fi nimerit-o asa bine, sunt toti tineri, inca 4 copii de varsta apropiata cu al meu(4 anisori), pasionati ca si mine de ciclism, calculatoare si motociclete.Alaturi de zona de care ne-am indragostit pur si simplu asta e al doilea foarte important motiv pentru care, in pofida muuuultor greutati pe care le-am avut(suntem la prima experienta de acest gen, nu si ultima!!)nu am renuntat si avem casa(doar parter, fara fitze, 4 dormitoare, 2 grupuri sanitare, bucatarie, camara) aproape gata!
Ca s ao terminam trebuie sa vindem partea care ar fi trebuit s afie curtea din fata, noi avem doar 300 mp., deschidere 15 m.la drum, lungime 20m.In continuarea parcelei vecinul vinde o suprafat de aceea si latime(15m.), asa ca cine ar vrea o extindere pana la 500m. mai poate cumpara de la el inca 200m. Pretul lui e de 30 euro/mp.si nu cred ca mai negociaza, pretul meu este de 5000 euro pentru cei 300 mp.ai mei fiindca sunt intr-o situatie delicata cu banii catre banci si terte persoane.
Pe teren exista deja put apa functional sapat la 42 m, economisti din start cel putin 100 euro astfel, gaze la poarta, lumina tot la poarta, internet de mare viteza, Romtelecom toate deja instalate.
Pe strada sunt 8 vile si o casa( a mea...) terminate si locuite, alte 4 in constructie, cred ca in 2 luni maxim sunt gata si ele.
Toti avem fose septice si in curand va fi si paza de la BGS, 120 RON abonamentul pe luna, e optional, normal!!
Eu am nevoie de bani urgent si de aceea nu imi permit sa astept, pe de alta parte daca voi gasi o rezolavre alternativa pentru o sum acare nu este chiar atat de mare bineinteles ca nu il mai vand sau nu la pretul asta!
O sa adaug si poze luni. Multumesc pentru rabdarea de a citi primul post si pentru posibilul interes!
Eventual accept si un schimb cu auto dar suma minima cash trebuie sa fie de 2000 euro!!
TRABANTUS
Incepator

Re: VAND PARCELA 300-500 mp. LUMINA, GAZE, APA PRET 5000 euro

Mesajde joe06 » 19 Mar 2010, 22:19

Interesanta propunere, dar majoritatea de pe aici lucram in Bucuresti si e greu sa gasesti pe cineva sa fie dispus sa faca naveta cateva ore pe zi.
Bafta la vanzare.
joe06
Gold Member

Mesajde Maddogul » 19 Mar 2010, 23:56

Foarte interesant
Ar fi ok daca poti sa dai niste coordonate de GPS sau sa ne arati mai bine pe google maps cam pe unde este
Si alta intrebare din cei 300 mp 15X20 nu impartim nimic gen drum comun sau ceva?
Si care cateva ore eu itzi garantez ca de la Gara ajungi mai repede la Buftea decat in Militari pe la 5-6 seara
Cu Stima
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
Kuga 1.5 Ecoboost 182 CP 2018 Titanium X,
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97

Maddog Garage
Maddogul

Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
VIN: WF0FXXGAGFRA56025

Mesajde TRABANTUS » 20 Mar 2010, 14:35

$1 scrie:$2nteresanta propunere, dar majoritatea de pe aici lucram in Bucuresti si e greu sa gasesti pe cineva sa fie dispus sa faca naveta cateva ore pe zi.
Bafta la vanzare.

In primul rand multumesc pentru interes! Poate nu am explicat eu suficient de bine unde este casa mea, domiciliul actual ca sa nu va speriati de distanta fiindca nici vorba de atata timp pierdut pe drum!! :-*
Asadar sunt 3 variante de acces(si tot atatea de plecat...)acolo si de acolo: una ar fi prin Samurcasi-Buftea-Mogosoaia-Bd.Bucurestii Noi, cand deplasarea se face dimineata cu plecare la ora 7 punct din Samurcasi avem asa:7.04 Calul Balan Buftea,7.09 Penny Market Buftea,7.30 Centura Mogosoaia-Otopeni,7.40 Semaforul de la 2 Cocosi,7.55-8.00 Parcul Bazilescu,8.10.Piata Chibrit de unde drumurile nostre toate se vor intalni vreodata...acolo eu imi las Trabantelul si iau metroul iar nevasta-mea isi ia campii si odata cu ei si 300-le care o lasa in Romana unde lucreaza si imi reproseaza mereu de ce s-a maritat cu mine fiindca merita ceva mai bun!!!! =)) =))
Bun, acuma alta varianta este prin DN 7 Bucuresti-Pitesti, timpul fiind asa:7 punct dezlegam cainele si inchidem poarta, la 7.15 am iesit pe DN 7( se merge pe prin Buftea pana acolo pe o sosea dreaaaapta si asfaltata ca in palma, are doar 7 limitatoare de viteza fiindca e in llinie dreapta si probabil ca s-au gandit ca acolo oamenii cu masini normale(nu e cazul meu! :(( ) i-ar da talpa, asadar la 7.15 suntem pe DN 7, cei care ati mers si sigur ati mers stiti ca sunt 4 benzi cu bordura de juma de metru pe mijloc, la 7.19 urcam podul peste calea ferata( am zis PESTE) deci nu e bariera, la 7.35 sunt mereu la capatul tramvaiului 45 (Mezes scrie sus pe tramvai) e Sos.Chitila, la 7.50 sunt la Pod Constanta, fac dreapta pe verde intermitent si daca selectez banda care trebuie si nu ma selecteaza vreun troleibuz ma incadrez pe dreapta ca sa parchez la 7.55 la, asa este, ati ghicit, Piata Chibrit!! restul il stiti metrou(eu) si regrete(ea)!!!He, he!!! :))
Cat priveste al doilea post nu e nimic la comun, deschidere, latime am mentionat la inceput, drumul e de 7 m.latime, au trecut si 2 tiruri pe acolo in paralel, o sa fim vecini dar sunt respectatele cotele acelea impuse de 2 metri intre casa mea si gardul parcelei!!!
Luni seara poze!!Weekend placut tuturor!!! =D>
TRABANTUS
Incepator

Mesajde TRABANTUS » 21 Mar 2010, 12:35

Chiar daca nu o sa-l ia cineva de pe forum o sa postez aici poze ca sa stiti ce ati pierdut!!...Am avut 3 vizionari azi si mai mult ca sigur se rezolva pana miercuri!
Duminica placuta!
TRABANTUS
Incepator

Mesajde TRABANTUS » 22 Mar 2010, 23:35

Terenul s-a vandut azi dar fiindca sunt parolist va voi pune si poze cat de curand!! ca sa stiti ce ati pierdut!! :D
Cu stima!
TRABANTUS
Incepator

Mesajde muzica9 » 22 Mar 2010, 23:45

asteptam cu interes poze. :)
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Înapoi la Vanzare