Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

De vanzare GPS Smailo S1000 stare foarte buna

08 Mai 2010, 22:30

Salutare tuturor,

Am o navigatie de vanzare, in stare foarte buna, folosit foarte putin, mai am un gps si pe asta l-am abandonat intr-un sertar si a venit timpul sa-l dau si sa investesc in altceva pentru masina.
Schimburi nu prea fac, singurul lucru care m-ar atrage ar fi o statie CB cu antena.

Deci:

GPS Smailo S1000 harta Europa full, upgrade gratis, SD 2 Gb, Garantie, Pachet original, accesorii originale (cablu alimentare 12V, suport pentru parbriz), folosit maxim 100 ore, tipla originala pe ecran.
PRET 400 RON
Livrare personala in Iasi, cu plata ramburs oriunde cu Posta Romana sau curierat

Stima

Re: De vanzare GPS Smailo S1000 stare foarte buna

09 Mai 2010, 10:44

Merita toti banii...garantat.

Promotie: cine il vrea primul din afara Iasi-ului platesc transportul prin Posta Romana.

stima
Fişiere ataşate
4f705c9f57f6d5bcea2b18c9ea2345a7.jpg

09 Mai 2010, 10:50

tot 400 e si nou, in magazin
http://www.domo.ro/Audio-Video/Echipame ... full_EU+RO
http://www.cel.ro/pda-gps/pda-gps-smail ... -europe-l/

09 Mai 2010, 17:03

Foarte corect argumentul tau dar sincer da-mi voie sa-mi exprim indoiala fata de cele doua site-uri.
Mai jos sunt linkuri cu Price.ro, shopmania.ro si smailo.ro, cu ajutorul carora iti poti da seama de nivelul de pret al produsului, inclusiv din perspectiva producatorului.
Eu cred ca cei doi comercianti pe care i-ai precizat au aceste produse de mult pe stoc sau sunt folosite/desigilate, etc si de aceea au acele preturi...daca e asa si nu doar o tehnica de marketing pentru a atrage trafic sau daca au pe stoc.

http://www.price.ro/preturi_smailo_smai ... 140381.htm
http://www.smailo.ro/produse/s1000/caracteristici
http://www.shopmania.ro/magazin~online- ... 03375.html

Eu cred ca e un pret corect cel de 400 de RON, avand in vedere ca echipamentul este in stare "nou", el fiind cumparat in 2008 dar nefolosit decat de 4-5 ori de catre mine.

Avand in vedere faptul ca nu mai are decat maxim 2 luni garantie sunt dispus la anumite discutii/negocieri/targuieli, dar as prefera sa o facem pe privat.

Stima,

Cosmin

09 Mai 2010, 17:16

Ai pus link la price.ro la versiunea doar cu harta EEU, si apar doar 3 magazine din care 2 au preturile ne-actualizate. Varianta ta este:

http://www.price.ro/index.php?action=pr ... 0380&asc=1 si se cam schimba problema.

Apoi, linkul de pe site-ul Smailo arata cu atat mai mult ce bine isi cunosc chiar ei produsele. A se vedea captura de ecran atasata, in care versiunea FullEu e mai ieftina ca cea EEU...

Zici ca "Eu cred ca cei doi comercianti pe care i-ai precizat au aceste produse de mult pe stoc sau sunt folosite/desigilate, etc si de aceea au acele preturi...". Conteaza? Ei dau 2 ani garantie, tu 2 luni.

Intamplator (sau nu) lucrez in online shopping la una din firmele din linkurile de mai sus, stiu care sunt preturile corecte la aceste produse.
Fişiere ataşate
Smailo1000.jpg

09 Mai 2010, 18:23

Intrebare:

Vrei sa-mi cumperi navigatia sau vrei sa te asiguri ca eu nu reusesc sa o vand pe site-ul asta?

Daca e sa stam sa analizam se gasesc navigatii si la 160 de lei...dar eu vreau sa vand ce am la un pret pe care u il consider OK. Daca vrei sa cumperi te invit pe privat sa discutam. Daca vrei sa nu vand navigatia asta pe site-ul asta te rog sa-mi spui si din respect pentru pozitia pe care o ai in Club Ford imi retrag postul si incerc sa ma descurc in alta parte.
Daca nu ai nici una din intentiile de mai sus te rog sa ma lasi sa incerc sa rezolv si eu o problema prin vanzarea cat mai avantajoasa a acestui GPS.

Stima,

Cosmin

09 Mai 2010, 21:56

Din respect pentru ceilalti membri ai forumului avem un Regulament, vezi un pic mai sus, din care citez:

"Raspunsuri acceptate intr-un anunt de vanzare
Intr-un subiect ce are ca scop vanzarea unui produs, aveti voie sa scrieti mesaje pentru a cere mai multe informatii, pentru a indica diverse probleme tehnice ale produsului, atat defectiuni cat si incompatibilitati cu diverese modele si pentru a indica un pret mai mic, dar doar daca pretul indicat de dumneavoastra corespunde aceluias produs ca cel de vanzare, este nou, la un magazin (nu pe ocazii) si este verificabil. Orice alte mesaje vor fi sterse. Daca aveti ceva similar de vanzare, nu scrieti intr-un subiect deja existent, ci initiati unul pentru dumneavoastra. "

Nimic personal cu nimeni. Sunt 2 useri care ti-au semnalat ceva conform Reguamentului. Fa te rog abstractie de "pozitia" fiecaruia, in primul rand suntem useri cu totii.

10 Mai 2010, 08:45

Nu mi s-a parut a fi ceva nepersonal...dimpotriva...mi s-a parut o bagare in seama nejustificata care a reusit sa-mi strice postul...mai ales din partea ta.
Daca ti s-a parut prea scump, puteai pur si simplu sa-mi spui..."prietene e prea scump, n-ai sanse sa-l vinzi" nu sa-mi tii lectii de "pricing"...
M-as fi asteptat de la un om care are peste 5000 de posturi in 3 ani sa fe mai intelept si sa inteleaga ce inseamna sa ai nevoie sa vinzi ceva, sa rezolvi altceva. Sper ce nu ai facut grosul posturile tale in modul asta...si nu te ascunde in spatele regulamentului...este evident ca nu la asta te gandeai cand ai postat prima data.
Asta este...ma-m inselat in privinta acestei sectiuni a forumului...am vazut multe posturi poluate inutul, am sperat ca nu mi se va intampla...dar m-am inselat...am sa stiu sa nu mai apelez si sa nu mai am incredere. Ma voi limita la comunitatea ClubFord din Iasi...unde sunt oameni minunati care respecta pe cei din jurul lor si nu consuma curentul inutil pe internet sa dea in cap altora...ba chiar fac tot ce pot sa ajute.
Va rog sa ma scuzati pentru lipsa de eleganta si pentru acuzele aruncate...am cedat.

ROG ADMIN-UL SA STEARGA POSTURILE INUTILE SAU DACA NU POATE/VREA, SA INCHIDA TOPICUL.

Multumesc,

Stima

10 Mai 2010, 11:57

cosmin, daca tu ai vrea sa cumperi ceva de pe forum, nu ti-ar placea sa te atentioneze cineva atunci cand un produs se vinde in conditii mai proaste(cu pret mai mare, de xemplu, sau fara garantie) decat in magazin?

10 Mai 2010, 12:30

Smiley,

Ai perfecta drepta in ceea ce ai spus ... da, mi-ar place sa-mi spuna cineva daca un produs nu este ceea ce pare, dar as prefera sa verific eu personal, si cred ca fiecare face asta inainte sa cumpere sau sa vanda ceva. In cazul meu nu cred ca am gresit cand am pus pretul, am mentinat starea produsului, conditiile in care se vinde si posibilitatea de discutare/negociere a pretului. Jucaria a costat noua 800 de lei, acum pretul mediu este de 525 de lei pentru varianta pe care o am eu (harta full europe cu toate accesoriile). Eu cer in jur de 400 de lei pe acelasi produs si diferenta pana la unul nou este data de faptul ca aproape a expirat garantia.
Intotdeauna vom gasi acelasi lucru foarte ieftin si foarte scump, si orice statistica si logica te indeamna sa elimini extremele pentru ca de cele mai multe ori sunt irelevante.
Daca un potential cumparator ar fi verificat pe net pretul la acest produs poate ar fi avut norocul sa gaseasca la acelasi pret nou cu garantie 24 luni si ar fi fost fericit sau poate ar fi vazut ca nu ar fi gasit la fel, ci mai scump si poate as fi avut o sansa sa vand. Dar acum datorita comenturilor putin malitioase care au aparut pe acest subiect, sansele mele sa gasesc pe cineva interesat sunt foarte aproape de 0.
Eu cand am pus anuntul si pe forumul asta m-am gandit ca poate gasesc oameni care gandesc la fel ca mine, adica oameni interesati sa ajute sau sa cumpere de la cineva realtiv cunoscut, din aceeasi comunitate, nu m-am gandid ca dau lovitura si ma imbogatesc.
Pe de alta parte...nu vad problema...stii cum se zice " nu greseste cine cere, greseste cine da". Eu am fost si sunt dispus sa negociez pretul asta dar acum nu mai este relevant...subiectul e total compromis.
Repet, multumesc pentru atentionare, am invatat ceva din experienta asta, dar in acelasi timp am ramas si cu un gust amar, din pacate din cauza unor oameni care fac parte dintr-o comunitate in care eu am inceput sa cred.

ROG ADMIN-UL SA STEARGA TOPIC-UL, ESTE TOTAL COMPROMIS. Multumesc anticipat!

Smley, Viper, daca doriti sa mai impartasim idei, sa sustinem puncte de vedere, va astept cu drag pe privat, sunt convins ca putem invata unii de la ceilalti.

Stima,

Cosmin

10 Mai 2010, 15:02

cosmin, asta nu e primul anunt in care se indica un pret similar pentru acelasi produs in magazin. reactiile vanzatorilor au fost destul de diverse, unii au scazut pretul (spunand si ca nu mai erau la curent cu ofertele din magazine), altii s-au suparat, alti au pastrat pretul si au adus diverse argumente in favoarea lor (diverse accesorii cumparate ulterior, sau faptul ca produsul nu mai e disponibil in magazine). e decizia ta cum reactionezi.

10 Mai 2010, 18:58

Hai sa-ti zic de ce am raspuns: caut si eu un GPS pentru mine. Culmea, am zis ca lucrez in domeniu dar fac parte dintre firmele cu preturile neactualizate, nicidecum cele cu pretul ca al tau. Deci varianta ca m-as simti atacat, cade. Ma uit si pe Okazii, normal ca m-am uitat si aici.

Apoi, nu mi-a placut ca i-ai raspuns colegului de forum cu linkuri catre alt produs, asa cum ti-am aratat mai sus linkurile catre price.ro.

Nu ma ascund in spatele a nimic, dar daca regulamentul ala e facultativ, atunci e trist. Zici ca ai vazut si alte mesaje aiurea pe Comercial? Ai apasat pe butonul Report? Sa stii ca altii o fac, si reporturile se rezolva toate. Zici ca ar fi trebuit sa iti spun "prietene e prea scump, n-ai sanse sa-l vinzi". Scuze, asta e fix impotriva regulamentului.

Reactia ta e alegerea ta, nu cred ca pozarea in victima va fi ceva folositor vreunuia. Dar asta nu e treaba mea si poate mai bine nu o scriam, dar am scris-o si imi asum responsabilitatea.

Si da, cele peste 5000 de posturi in 3 ani le-am facut doar asa, bagandu-ma in seama aiurea...
Subiect închis