Salutare,
Vand bicicleta Rockrider 5.1, luata din Decathlon acum 3 luni, rulata vreo 300 de km. Bicicleta se afla in conditii perfecte, i-am facut revizia obligatorie de 3 luni si nu i s-a gasit nicio problema. Cadrul bicicletei este L si se potriveste unei persoane intre 1.75 si 1.95. (de-asta o si vand, pentru ca prietena mea e cam mica pentru ea). Accept si schimburi cu bicle asemenatoare ca dotari sau superioare + diferenta din partea mea, marimes M. Pentru mai multe poze reale cu bicla, mail la adresa de contact. Ca si imbunatatiri, bicicleta s-a ales cu aparatori de noroi si cu lichid antipana in ambele roti. Bicla este echipata cu far fata, far spate, claxon si poate fi folosita imediat.
Bicicleta beneficiaza de garantie Decathlon.
Ca si dotari, bicicleta are cadru Aluminiu, roti de 26, cauciucuri 26 X 1.95, camere schimbate(a luat 2 ghimpi in padure la Baneasa) si umplute cu solutie antipana (Joe's no flat). Schimbatoarele toate sunt Shimano, furca telescopica cu cursa de 80, v-brake
E ideala pentru mers prin oras, sau si pentru ture usoare de munte.
Un forum in care se vorbeste despre bicla e aici:
http://bikeszone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=2748 Pentru orice detalii si mai multe poze, dati-mi un semn!
Pret: 670 de lei.
Bonus, se primeste un set de aparatori de noroi.
Telefon 0742.864.719