Vand ford modeo mk1 1993 1,8 85kw inmatriculata
Marca/Model : ford mondeo
Caroserie/numar usi :5
Kilometraj : 185000
An de fabricaţie : 1993
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.8oocm, 16v, benzina
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 8
Nivel de echipare : alarma, inchidere centralizata
Detalii nivel de echipare/dotări : trapa, servo, incalzire scaune, carlig, volan reglabil
Detalii nivel de siguranţă : airbag sofer si pasager
Alte comentarii : masina este intr-o stare buna, merge perfect, doar ca de 2 sapatamani nu mai sta la relantiu nu stu de ce , am fost pe la ceva mecanic de aici.. si-o dat cu presupusu si atat. am schimabt anu trecut distributie, telescoape, caseta directie noua. bara din fata cred ca necesita schimbata pt cine e pretentios are cateva crepaturi, eu am circulat cu ea asa. inspectia tehnica am facut-o luna trecuta.am cauciucuri de vara si cauciucuri de iarna, portbagaj deasupra demontabil, mai multe detalii la tel sau pe mail. tel: 0755-519621 adioniciuc@gmail.com
Preţ : 1400 neg
Numele vânzătorului :adrian
Telefon de contact : 0755-519621
Caroserie/numar usi :5
Kilometraj : 185000
An de fabricaţie : 1993
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.8oocm, 16v, benzina
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 8
Nivel de echipare : alarma, inchidere centralizata
Detalii nivel de echipare/dotări : trapa, servo, incalzire scaune, carlig, volan reglabil
Detalii nivel de siguranţă : airbag sofer si pasager
Alte comentarii : masina este intr-o stare buna, merge perfect, doar ca de 2 sapatamani nu mai sta la relantiu nu stu de ce , am fost pe la ceva mecanic de aici.. si-o dat cu presupusu si atat. am schimabt anu trecut distributie, telescoape, caseta directie noua. bara din fata cred ca necesita schimbata pt cine e pretentios are cateva crepaturi, eu am circulat cu ea asa. inspectia tehnica am facut-o luna trecuta.am cauciucuri de vara si cauciucuri de iarna, portbagaj deasupra demontabil, mai multe detalii la tel sau pe mail. tel: 0755-519621 adioniciuc@gmail.com
Preţ : 1400 neg
Numele vânzătorului :adrian
Telefon de contact : 0755-519621
- oniciuc
- Incepator
- Maşina: Ford mondeo 1.8 benzina 115 cai, 1993, berlina
- VIN: WF0AXXGBBAPC43386