Dupa cum spune si titlul m-am hotarat sa-mi vand HD2-ul. Motivul pt care il vand este ca nu ma pot obisnui cu marimea lui desi imi place f.mult ca telefon.

Telefonul a fost cumparat acum 1 an de la Vodafone la liber (deci mai are garantie inca 1 an).
Se prezinta intr-o stare IMPECABILA fara zgarieturi si vine insotit de pachetul complet (cutie, incarcator, cablu, casti, card 4giga, cd soft, manuale, certificat de garantie+factura de 2150ron si o husa de piele originala si speciala pt HD2, cumparata separat). A avut si tipla pe display pana acum cateva zile dar i-am dat-o jos pt ca incepuse sa prinda bule de aer si ma deranja vizual (dar o am in pachet).
I-am instalat Froyo 2.2 de pe xda (care ruleaza din memoria telefonului si NU de pe card) si pot spune ca functioneaza perfect fara sa agate sau sa aibe lag (nu este nici o diferenta intre HD2 si Desire in acest sens).
Cel care il cumpara si prefera sa-i instalez WinMobile la loc atunci o voi face. Eu prefer mai mult Androidul si de aceea i-am instalat Froyo.
La cerere pot pune si navigatie cu toata Europa daca se doreste.
Nu ma intereseaza schimburi. Poate doar cu un Nokia C7 la care mai ofer eu o mica diferenta, atat si nimic mai mult.Mentionez ca nu sunt disperat sa-l vand. Daca nu-mi iese pretul dorit pe el atunci il pastrez, decat sa-l dau pe nimic.
Pret - 1100 ron sau 1050 ron fara husa - NEDISCUTABILContact - YMess: myke024 sau 0723722823
- Fişiere ataşate
-

-

-

-