Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand Volkswagen Golf Mk4 1.9 TDI

14 Feb 2011, 19:02

Marca/Model : Volkswagen/Golf
Caroserie/numar usi : Hatchback/5
Kilometraj : 142,000 km
An de fabricaţie : 2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1896 cm³, diesel
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : ~5
Detalii nivel de echipare/dotări : geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, radio/CD, servo directie, computer bord.
Detalii nivel de siguranţă : ABS, inchidere centralizata, alarma, airbag,
Alte comentarii : Motor AHF, climatronic perfect functional, oglinzi heliomate si incalzite, geamuri electrice fata-spate, cotiere fata-spate, suport pahare, scaune reglabile pe inaltime, volan reglabil, radio/CD-MP3 Alpine, cauciucuri noi de iarna pe fata (Michelin Alpin A3), kit distributie schimbat in vara, discuri frana+placute frana+amortizoare fata schimbate acum 1 an, ITP valabil Sept 2012, prima inmatriculare Martie 2002.
Rog seriozitate, nu accept schimburi
Preţ : 4,500 EUR
Numele vânzătorului : Vlad
Telefon de contact : 0745426126
Fişiere ataşate
Golf5.jpg
Golf4.jpg
Golf3.jpg
Golf2.jpg
Golf1.jpg

Re: Vand Volkswagen Golf Mk4 1.9 TDI

14 Feb 2011, 21:48

nu vreau sa supar dar sincer nu crezi k ai gresit site. vad ca ai ford dar totusi vinzi un VW .
bafta!

14 Feb 2011, 23:08

Nu vreau sa fiu rautacios dar trebuia sa faci macar curat in ea, iar kilometrii aia nu-s reali cumnu-s eu popa. Hai sa fim putin seriosi.

16 Feb 2011, 14:45

Scuze daca am deranjat cu postul asta, am vrut doar sa ajut un prieten care isi vindea masina. Oricum postul se poate inchide, masina s-a dat la pretul cerut :D cu tot cu noroi si kilometri fantoma...
Subiect închis