Vand XBOX360 Elite 120GB + HALO Reach
Salut!
Am o consola XBOX360 Elite, 120GB, 2 controllere wireless, cablurile aferente. Consola este inca IN GARANTIE pana in Septembrie. NU este modata, nu a fost niciodata. Vine cu jocul HALO Reach original ce poate fi folosit online deoarece a fost jucat doar split-screen.
Pentru a nu exista discutii la vanzare, consola a fost cumparata si are garantia in UK (la GAMESTATION). Vine cu adaptor priza UK-EU si este in perfecta stare. Consola va sosi in tara pe 19 Martie, deci incepand de atunci e disponibila pentru incercari. Se accepta orice test, doar ca, repet, nu e modata, deci testele trebuie facute cu jocuri originale (nu stiu cat e modarea, nu m-a interesat deoarece in UK gasesti jocurile destul de ieftin).
In cazul in care vor fi probleme cu consola, aducerea ei in UK va fi suportata de mine in perioada de garantie.
Detalii:
Pretul consolei este de 900RON negociabil.
Ma puteti contacta aici pe forum, prin PM sau la telefon 0733.03.42.02.
Pt amatorii de schimburi, sunt interesat NUMAI de Samsung Galaxy S I9000 in garantie. Orice alta varianta in afara de I9000 sau bani va fi considerata offtopic
Multumesc!
PS. Consola va fi pusa la vanzare si pe un site specializat la sfarsitul saptamanii.
Am o consola XBOX360 Elite, 120GB, 2 controllere wireless, cablurile aferente. Consola este inca IN GARANTIE pana in Septembrie. NU este modata, nu a fost niciodata. Vine cu jocul HALO Reach original ce poate fi folosit online deoarece a fost jucat doar split-screen.
Pentru a nu exista discutii la vanzare, consola a fost cumparata si are garantia in UK (la GAMESTATION). Vine cu adaptor priza UK-EU si este in perfecta stare. Consola va sosi in tara pe 19 Martie, deci incepand de atunci e disponibila pentru incercari. Se accepta orice test, doar ca, repet, nu e modata, deci testele trebuie facute cu jocuri originale (nu stiu cat e modarea, nu m-a interesat deoarece in UK gasesti jocurile destul de ieftin).
In cazul in care vor fi probleme cu consola, aducerea ei in UK va fi suportata de mine in perioada de garantie.
Detalii:
$1 scrie:$2b]Procesor:
3 procesoare IBM, 3 symetrical cores at 3,2 GHz each
2 hardware threads per core
1 VMX-128 vector unit per core
1 MB L2 cache
Procesor video:
Custom ATI Graphics Processor 500 MHz
48-way parallel floating-point shader pipelines
unified shader architecture
include radiator suplimentar pe GPU (procesorul grafic)
MB include noul decodor video
iesire HDMI
Memorie video:
512 MB GDDR2 700 MHZ / 512 biti
22,4 GB/s memory interface bus bandwith
256 GB/s memory bandwith to EDRAM
21,6 GB/s frontside bus
Tip media:
Discuri double-layer de 12 cm, 12x dual-layer DVD-ROM
Stocare:
120GB HDD
Rezolutii:
16:9, 520i, 720p, 1080i, 1080p, anti-aliasing
HD, HDMI Game Support
Audio:
Multichannel surround sound output
Supports 48 KHz 16-bit audio
320 independent decompression channels
32-bit audio processing
Over 256 audio channels + optic output
Pretul consolei este de 900RON negociabil.
Ma puteti contacta aici pe forum, prin PM sau la telefon 0733.03.42.02.
Pt amatorii de schimburi, sunt interesat NUMAI de Samsung Galaxy S I9000 in garantie. Orice alta varianta in afara de I9000 sau bani va fi considerata offtopic
Multumesc!
PS. Consola va fi pusa la vanzare si pe un site specializat la sfarsitul saptamanii.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®

Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®

-

adicristea - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
- VIN: 00000000000000000