Vanzare

ECO | POWER tuning - optimizare software

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

ECO | POWER tuning - optimizare software

Mesajde saptaru » 14 Iun 2011, 17:06

Eco Tuning - Optimizare software pentru consum redus
Cum putem realiza reducerea de combustibil?
- Prin cresterea cuplului la turatii reduse ale motorului.
- Prin optimizarea maselor de aer.
- Prin optimizarea arderii carburantului.
Consumul de combustibil, cuplul si viteza sunt direct legate intre ele. Practic la viteze mai mari veti consuma mai mult combustibil. Cresterea cuplului permite schimbarea unei trepte superioare mai devreme evitandu-se astfel atingerea unei viteze mari pentru a putea schimba treapta de viteza. Motorul lucreaza la fel de eficient chiar si cand este atins cuplul maxim la viteza mai mare.
Datorita cuplului mai mare la turatii joase consumul se incadreaza in intervalul de sarcina partiala scazand in functie de autoturisme cu pana la 15%.

Power Tuning - Imbunatatirea performantelor prin chiptuning mcchip-DKR
Obiectivul nostru este acela de a mari puterea masinii!
La viteza mica veti simti ca masina se accelereaza mai repede. Crescand viteza, motorul functioneaza intr-un mod mai sportiv. Daca va intereseaza consumul mai mic de combustibil atunci va oferim si ECO Tuning.
Mergand normal, in sarcina partiala, consumul va scadea cu pana la 10%. Daca masina este condusa intr-un mod sportiv atunci si consumul va creste cu aproximativ 10-15 %

Tel: 0765 896 833

Chip tuning, optimizare software si pentru alte categorii de vehicule precum :
CAMIOANE, AGRO-VEHICULE, TRANSPORTERE, RULOTE, BARCI

Va stau la dispozitie cu orice fel de informatie

Pentru cei interesati reducerile le puteti obtine prin mine ! De exemplu o masina costa 350 de euro, se pot face reduceri de 40 euro, am dat un exemplu, preturile, totusi difera de la masina la masina :)
Mondeo 3 TDCI.

Cea mai buna solutie pentru injectoare este talpa!
saptaru
Incepator

Maşina: Ford Mondeo MK3 2004 115 CP TDCI

Re: ECO | POWER tuning - optimizare software

Mesajde mac01 » 14 Iun 2011, 18:32

cat costa un eco tuning si cat costa un power tuning?
mac01
Gold Member

Mesajde lvu0905 » 14 Iun 2011, 19:39

cat costa si in ce constau?
doar modificari de soft?sau si piese electronice in plus?
lvu0905
Gold Member

Maşina: Ford Mondeo 2006 2.0 115CP

Mesajde saptaru » 15 Iun 2011, 11:04

$1 scrie:$2at costa un eco tuning si cat costa un power tuning?

Preturile sunt identice pentru eco tuning si pentru power tuning; preturile difera de la masina la masina.

Am editat anuntul, la final am pus si alte categorii pentru care se poate face chip tuning, nu numai pentru autoturisme.
Mondeo 3 TDCI.

saptaru
Incepator

Mesajde saptaru » 15 Iun 2011, 11:12

$1 scrie:$2at costa si in ce constau?
doar modificari de soft?sau si piese electronice in plus?

Doar modificare soft, modificarile sunt facut in Germania, aici in Romania se citeste calculatorul si ulterior trimise datele in Germania pentru personalizare. Trebuie sa mentionez ca se face acest lucru pentru fiecare masina in parte, neexistand 2 softuri la fel pentru 2 masini.

Pretul pentru masina din semnatura este de 350 Euro.
Daca esti interesat suna-ma si vb mai multe !
Mondeo 3 TDCI.

saptaru
Incepator

Mesajde b85xix » 15 Iun 2011, 11:39

Sunt trimise unde? Nu ne zici si ce firma face modificarea?
Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit!
b85xix
Gold Member

Maşina: Mondeo mk 4 2.0 tdci titanium+extras 140si 3 cai frumosi

Mesajde saptaru » 15 Iun 2011, 12:29

Firma se numeste MCCHIP DKR (mcchip-dkr.com). Puteti vedea si preturile pe site la ei, dar pentru Romania preturile sunt putin mai mici.
Sediul este pe Bd Timisoara 8A. Rugamintea mea este ca inainte sa ajungeti la sediu sa luam legatura prin telefon.

Va stau la dispozitie cu orice informatie !
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 20 Iun 2011, 18:25, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
Mondeo 3 TDCI.

saptaru
Incepator

Mesajde saptaru » 20 Iun 2011, 14:43

UP
Mondeo 3 TDCI.

saptaru
Incepator

Mesajde saptaru » 27 Iun 2011, 12:20

UP
Mondeo 3 TDCI.

saptaru
Incepator

Mesajde mac01 » 27 Iun 2011, 21:41

la preturile pe care le aveti si pe praful asta nu cred ca o sa dea navala clientii.
mai ales ca nu aveti preturi fixe. voi cereti banii dupa client, cam ce masina are, va uitati la el cum este imbracat, ce telefon are, etc.... cam ceva de genul acesta pot sa inteleg din postarile dv.
nu mi se pare cusera aceasta treaba. mai sunt si altii care ofera softuri ptr masini dar pretul este fix, nu difera de la masina la masina. cautati pe site-uri de tuning si o sa vedeti ca cei care is fac reclama, au preturile "batute in cuie" ptr toate tipurile de autoturisme. eu zic sa va mai ganditi, clientii s-au mai desteptat si nu mai sunt asa de usor de pacalit.
va doresc sanatate si mult spor in afacere.
mac01
Gold Member

Mesajde saptaru » 29 Iun 2011, 12:02

Imi pare rau sa te dezamagesc , preturile pe care le avem sunt fixe, iar serviciile pe care le oferim sunt exact cele oferite si de mcchip-dkr.com Germania. Daca intri la ei pe site ai sa vezi si preturile insa normal a trebuit sa venim cu preturi pentru Romania (mai mici decat pe site-ul lor). Poti intra si pe mcchip-dkr.ro care insa are selectorul de masini in constructie si nu avem inca preturile afisate, dar vor fi in curand si vom elimina orice speculatie ca ne uitam la cum este omul imbracat ;)
Mcchip-dkr nu cred sa se poata compara la calitatea serviciilor oferite cu alte firme de chip tuning, exista totusi o reputatie.

Multumesc orcum pentru comentariu !
Mondeo 3 TDCI.

saptaru
Incepator

Mesajde mcliviu » 07 Iul 2011, 15:28

M-a interesat si pe mine o astfel de modificare pentru un ford fiesta mk6, 1.4tdci, si am cautat pe forum.
Am dat cateva telefoane, si baietii de aici au raspuns cel mai repede.
Am facut modificarea acum aprox 2 saptamani inainte de o mini-vacanta, timp in care am mers mai mult in afara orasului - un drum dus-intors de vreo 1600km pana in Grecia. Consumul extraurban nu s-a modificat, sau nu am eu cum sa compar, pentru ca am mers putin diferit de cum merg in .ro. Oricum, am circulat legal, autostrada 130-150 cu varfuri de 160 pe portiuni mai mici (apropos, sa nu alimentati din Grecia daca aveti drum), iar in rest 50-70 respectiv 90-120 pe unde se putea. Cosumul mediu (calculat plin la plin) a fost undeva aproape de 4.5l/100km (sub aceasta valoare).
Diferenta de comportament al masinii se simte mai bine la mersul in oras, chiar sesizabil. O sa revin cu feedback dupa ce termin plinul de motorina. Deocamdata, de vineri de cand am revenit, am facut aprox 170 km extraurban, si 100 in oras, deci nu prea am ce sa zic. Estimez ca am consumat aprox 15-16 litri, dar, cum spuneam, revin cu informatii mai tarziu.
Consumul este oricum influentat in cea mai mare parte de stilul de condus, iar eu nu merg tare, decat cand am nevoie sa fac asta.
P.S.: Drumul spre Gr. a fost facut cu 2 pers + bagaje (destule, inclusiv pe bancheta spate). In general in oras, merg singur, si aproape niciodata cu mai mult de 2 pers.

Toate bune.
mcliviu
Incepator

Înapoi la Vanzare