Vanzare

Vand plase portbagaj, ideale pentru imobilizarea obiectelor

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Mesajde bendeac24 » 27 Aug 2011, 08:19

Se potrivestc foarte bine la toata gama VAG, se poate ajusta cu mare usurinta pentru orice tip de portbagaj. Pretul este de 75ron. trimit si in tara prin posta romana (~7ron/3,4 zile) sau curierat rapid (~20ron/1 zi)
contact 0747395633
Fişiere ataşate
plasa.jpg
bendeac24
Incepator

Mesajde iulibiz » 27 Aug 2011, 10:57

E bine ca se potrivesc la vag, dar aici e alt forum. La mondeo mk3 berlina se potrivesc?
iulibiz
Gold Member

Maşina: Mondeo MK5, 210 CP, Titanium, Black Mica

Re: Vand plase portbagaj, ideale pentru imobilizarea obiectelor

Mesajde Blueish » 27 Aug 2011, 14:20

O astfel de plasa pentru portbagaj costa 25 RON in Real !
Blueish
Member

Maşina: Focus 2 1.6TDCI

Mesajde adispan » 27 Aug 2011, 16:59

una identica?
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde Blueish » 27 Aug 2011, 20:38

Nu pot spune ca este aceeasi marca / model, dar dupa aspect as spune ca DA.
Blueish
Member

Mesajde bendeac24 » 29 Aug 2011, 16:17

$1 scrie:$2 bine ca se potrivesc la vag, dar aici e alt forum. La mondeo mk3 berlina se potrivesc?

Am dat copy/paste la anuntul de acolo :))
@blueish - nu stiu ce e la Real, este evident ca doua produse aparent la fel pot fi de calitati diferite, dimensiuni diferite si evident pot avea pret diferit, dar a deturna potentialii cumparatori pe topicul la care am depus un minim de efort se numeste nesimtire. Esti deosebit, fi mandru!
bendeac24
Incepator

Mesajde Mihai L » 29 Aug 2011, 16:46

Detaliile date de tine despre produs se potrivesc intocmai celor date de Blueish, asa ca nu vad de ce te superi.
(marca/modelul lipseste din ambele posturi, prin urmare orice plasa cu patru carlige se potriveste si este comparabila din punctul de vedere al pretului si starii de nou)
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde bendeac24 » 29 Aug 2011, 19:20

Bai frate tu sti ce inseamna obiectivitate? Sunteti prieteni?
bendeac24
Incepator

Mesajde Mihai L » 29 Aug 2011, 20:10

Probabil cuvantul respectiv ti-e necunoscut... Hai sa citim totusi impreuna regulamentul:
Raspunsuri acceptate intr-un anunt de vanzare
Intr-un subiect ce are ca scop vanzarea unui produs, aveti voie sa scrieti mesaje pentru a cere mai multe informatii, pentru a indica diverse probleme tehnice ale produsului, atat defectiuni cat si incompatibilitati cu diverese modele si pentru a indica un pret mai mic, dar doar daca pretul indicat de dumneavoastra corespunde aceluiasi produs ca cel de vanzare, este nou, la un magazin (nu pe ocazii) si este verificabil. Orice alte mesaje vor fi sterse. Daca aveti ceva similar de vanzare, nu scrieti intr-un subiect deja existent, ci initiati unul pentru dumneavoastra.

Eu am marcat partea care ii da dreptul celuilalt user sa indice altor useri un pret mai mic.
Daca ti se pare ca a fost incalcat spune-mi care parte anume a lui si luam masuri daca se impune.

Repet: cata vreme vinzi o plasa neagra cu patru carlige nu te mira ca ti se indica preturi diferite.
Crezi ca e diferita de cea de la Real? Spune-le potentialilor clienti.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde bendeac24 » 30 Aug 2011, 01:00

$1 scrie:$2Repet: cata vreme vinzi o plasa neagra cu patru carlige nu te mira ca ti se indica preturi diferite.

Prietene, astea sunt cam toate caracteristicile unei plase de portbagaj, e neagra si are 4 carlige, ce ar putea sa fie diferit din vorbe?! Coeficientul de elasticitate? Rezistenta la variatiile de temperatura? Vrei sa-ti desenez??? Nu te obosi sa-mi raspunzi ca nu ma obosesc sa mai citesc! Voi nu ati putut sa eradicati prostia si ati legalizat-o?! In cazul asta ma retrag, nu e locul meu aici.
Ca idee daca te duci la Dacia vezi exact plasa mea la 150 ron, eu sunt fix la jumatate de pret, nu stiu ce porcarii s-or vinde la Real, dar vorbe pe forumuri am mai intalnit. Acum vreo 2 ani vindeau la Auchan niste aberatii de plase la 4 Ron, ce zici de asta? Daca tot vrei sa fi obiectiv fugi la Real si vezi despre ce e vorba, poate omu de mai sus mananca rahat; daca tot ii iei apararea fi sigur pe tine!
bendeac24
Incepator

Mesajde bocu » 30 Aug 2011, 06:16

mai bine sa te retragi ca sa fie mi putini frustrati pe forum oricum ce vinzi tu e aberatie la pret iar acesta este club ford nu Dacia .
bocu
Gold Member

Maşina: ford fiesta 1.4TDCI 2004 68cp

Mesajde Smiley » 30 Aug 2011, 07:44

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Repet: cata vreme vinzi o plasa neagra cu patru carlige nu te mira ca ti se indica preturi diferite.

Prietene, astea sunt cam toate caracteristicile unei plase de portbagaj, e neagra si are 4 carlige, ce ar putea sa fie diferit din vorbe?! ......

stimabile, daca nu vrei sa-ti fie comparat produsul cu altele de calitate mai slaba trebuie sa dai suficiente detalii incat produsul tau sa poata fi diferentiat de celelalte.
uite ai fi putut spune asa:"vand plasa de portbagaj(vezi poza). plasa asta o vindeam prin primavara pe okazii cu 59 de lei ( http://www.okazii.ro/catalog/54379311/p ... ml#galerie ) dar fiindca aici e forum ford m-am gandit ca poate voi aveti mai multi bani si o vand cu 75 de lei. alternativ o puteti cumpara din magazine care distribuie produse Euro Sandow la 65 lei, in ambalajul original si cu tot cu elementele de fixare (de exemplu aici: http://www.brico-mag.ro/plasa-elastica- ... iv-sandero )".
in felul asta le puteai inchide gura celor care se lauda ca aceeasi plasa ar fi mai ieftina in Real.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde Blueish » 30 Aug 2011, 20:29

@bendeac24 :
1) sunt si ma simt deosebit ... de cinstit ! Spre deosebire de tine ! >:P ;
2) invata sa scrii corect romaneste, da ?
3) concurenta e intotdeauna benefica (pentru consumatori, evident, DAR urata de vanzatori ) :))
4) pentru limbajul folosit ar fi trebuit sa fii banat, dar moderatorii nostrii au fost mult prea de treaba cu tine ! Si mult prea rabdatori.
5) chiar te rugam sa te retragi, aici nu au ce cauta astfel de ... oameni !?

@Mihai L ^:)^ Multumesc pentru obiectivitate ! RESPECT !

@Smiley, asta e epica, am crezut ca lesin de ras ... ce mai, l-ai ingropat domnule !! TOATA STIMA !

IAR CA LAMURIRE FINALA, PENTRU CA DOMNUL ESTE INSISTENT, si in urma vizionarii pozelor de pe linkul Okazii, am verificat cutia mea (am pastrat-o desi nu stiu de ce :) ) si EXACT aceeasi marca este si plasa mea de portbagaj, chiar atasez si o poza cu FATA cutiei si etichetei Euro Sandow, adresa si numarul de telefon al firmei !!
30082011027 - Copy.jpg

Sper ca s-a lamurit si incheiat. :D
Blueish
Member

Înapoi la Vanzare