Vanzare

Lanterna Profesionala LED Cree - incarcare AUTO si la PRIZA

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Lanterna Profesionala LED Cree - incarcare AUTO si la PRIZA

Mesajde morodor » 22 Dec 2010, 23:01

Salutare !
Sunt si eu interesat de o jucarie din asta .
Ai MP cu datele de contact pentru comanda .
Istoria Focusului meu ... tot ce am facut si vreau sa fac la masina : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=62737
morodor
Member

Maşina: Ford Focus Turnier , 2007 , 1,6TDCI , 109CP
VIN: WF0WXXGCDW7D52952

Mesajde Florin21 » 24 Dec 2010, 15:31

V-am expediat coletul...
Craciun Fericit !!!... ;;)
Florin21
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo Mk5, 2.0 TDCi

Mesajde georgemircea » 24 Dec 2010, 23:35

intrebare: acumulatorul este ceva special sau este de dimensiunile unei baterii normale? nu de alta dar cand isi termina viata, ce fac cu lanterna? este led de 5 w? de 35 w nu ai? are cumva si zoom?multumesc.
georgemircea
Member

Maşina: focus 2 ghia titanium X 2006

Mesajde georgemircea » 27 Dec 2010, 17:10

domnule florin santeti conectat dar nu binevoiti sa raspundeti? foarte frumos din partea dvs. sper sa reusiti in afaceri. nu mai este cazul sa ma lamuriti, nu mai am interes de marfa dvs. Sarbatori fericite!
georgemircea
Member

Maşina: focus 2 ghia titanium X 2006

Mesajde Florin21 » 27 Dec 2010, 18:13

Acumulatorul nu este de dimensiunile unei baterii normale, este un acumulator Ni-Mh, model 18650, de 3,7 V si 2400 mAh si se gaseste in toate magazinele de specialitate, deci cand isi v-a termina viata, puteti foarte usor sa va procurati un altul nou.
Led-ul cu, care este dotat lanterna este un LED Cree de 3W.
De 35W nu am.
Lanterna nu are zoom.

Cu respect...
Fişiere ataşate
DSC00046 - r.jpg
Florin21
1nsane Member

Mesajde morodor » 29 Dec 2010, 14:12

$1 scrie:$2-am expediat coletul...

Eu NU am primit nimic si NU ma mai intereseaza lanterna ta !

Macar puteai sa ma anunti ca nu poti sa-mi trimiti ... ma lasi sa astept aproape o saptamana fara sa zici nimic ... asta este , daca nu ai interes sa-ti vinzi marfa , poti sa o pastrezi linistit !
Istoria Focusului meu ... tot ce am facut si vreau sa fac la masina : http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=62737
morodor
Member

Mesajde Florin21 » 29 Dec 2010, 15:31

Stimate domn...
In ce data v-am spus eu ca v-am expediat coletul...?! vineri 24.12.2010 dupa-amiaza... In aceea zi, daca va aduceti bine aminte, a fost Ajunul Craciunului... Acum, eu nu port nici o vina ca domnii de la Posta Romana nu v-au livrat pana acum coletul... dar Posta Romana nu lucreaza in weekend si mai ales de Craciun... Daca doreati sa o aveti luni, o trimiteam cu FanCurier si va costa numai transportul 30lei in loc de 8lei cat costa cu Posta Romana... Am ales varianta cea mai ieftina pentru dvs. dar se pare ca m-am inselat...
Cu respect...
Florin21
1nsane Member

Mesajde morodor » 29 Dec 2010, 18:06

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2-am expediat coletul...

Eu NU am primit nimic si NU ma mai intereseaza lanterna ta !

Macar puteai sa ma anunti ca nu poti sa-mi trimiti ... ma lasi sa astept aproape o saptamana fara sa zici nimic ... asta este , daca nu ai interes sa-ti vinzi marfa , poti sa o pastrezi linistit !

Imi cer scuze pentru post ! A fost o lipsa de comunicare si o neintelegere la mijloc . Se va rezolva problema . Stiu ca acum e tardiv , dar sper ca nu am creat o imagine proasta lui Florin . E un baiat ok ...

La Multi Ani si cumparati lanterne !
morodor
Member

Mesajde morodor » 04 Ian 2011, 00:50

Am primit lanterna si sunt foarte multumit . Are trei functii (le-am descoperit mai greu) , este bine construita si lumineaza foarte bine . Am folosit-o pe post de stroboscop in noaptea de revelion :)) !

Sfat pentru viitorii cumparatori :
Daca 4 lei nu sunt o problema , optati pentru transportul prin Fan Curier ! Costa 20 lei si o aveti a doua zi dupa expediere . Prin Posta Romana dureaza 4-7 zile si costa 16 lei .
morodor
Member

Mesajde Remiuk » 22 Mai 2011, 03:37

Vad ca nu a mai fost activitate pe acest topic. Dupa cateva luni bune de folosire a acestei lanterne revin cu impresii: este una de foarte buna calitate. Singurul lucru de care mi-a fost putin teama sa o testez a fost sub apa :)
In rest si in ploaie si in orice tip de conditii functioneaza ireprosabil.

In alta ordine de idei intrebarea mea este daca mai ai lanterne de vanzare.

@ morodor vezi ca prin Posta Romana costa 6 RONI nu 16.
Imagine
Remiuk
Ford Freak

Maşina: ex: Ford Fiesta 2008 1.4 TDCI, 3 usi

Mesajde Florin21 » 22 Mai 2011, 06:45

Nu am mai adus pentru ca nu a mai fost cerere...
Daca se strang minim 5 doritori, pot sa lansez o noua comanda si va pot servi cu cea mai mare placere.
Cu respect...
Florin21
1nsane Member

Mesajde Remiuk » 22 Mai 2011, 22:50

Atunci sa ma numeri si pe mine cu o bucata si cand iti ajunge comanda sa ma anunti te rog.

Merci.
Imagine
Remiuk
Ford Freak

Mesajde DanielArdelian2 » 30 Mai 2011, 19:33

$1 scrie:$2cumulatorul nu este de dimensiunile unei baterii normale, este un acumulator Ni-Mh, model 18650, de 3,7 V si 2400 mAh

Da-mi voie sa ma indoiesc.
Codul 18650 este o dimensiune standard, "normala" pentru o baterie Li-Ion. Are 18 mm diametru, 65 mm inaltime. De asemenea, tensiunea de 3.6 V este una specifica pentru o celula Li-Ion.
Acumulatorii Li-Ion au foarte multe avantaje fata de cei de tip Ni-Mh:
- nu exista efectul de memorie (cand bateria se preface doar ca se incarca, dupa o anumita uzura)
- nu exista auto-descarcare, bateria poate sa stea incarcata, nefolosita, chiar si 6 luni fara sa se descarce semnificativ
- se poate pune la incarcat oricand, nu se deterioreaza daca o incarci fara sa se fi descarcat complet
- greutate mult mai redusa pentru aceeasi capacitate
- nu necesita cicluri de formatare la inceputul perioadei de utilizare

Atentie ca bateriile cu Li-Ion necesita un incarcator special si sunt foarte pretentioase la curentii, tensiunile si temperaturile de incarcare si se deterioreaza (chiar iremediabil) daca sunt lasate sa se descarce prea mult.

$1 scrie:$2i se gaseste in toate magazinele de specialitate, deci cand isi v-a termina viata, puteti foarte usor sa va procurati un altul nou.

Asa este, se gaseste. Cautati pe google, pe okazii sau pe e-bay codul "18650" si o sa va convingeti.

LE: Ca sa ramanem in tema cu forumul, chiar si faimosul Tesla Roadster foloseste acumulatori in format 18650: http://www.motortrend.com/features/cons ... eries.html
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde adrianmihai5 » 08 Iun 2011, 14:24

m-ar interesa si pe mine o lanterna.
cand mai dai comanda lasa-mi un mp.

o zi placuta !
adrianmihai5
Incepator

Mesajde Remiuk » 31 Aug 2011, 16:58

Salutare,

Pentru cei care vor sa achizitioneze aceste lanterne as vrea sa le atrag atentia asupra unui aspect: se pare ca domnul Florin nu lucreaza singur si mai are cel putin un alt angajat/asociat. Cand i-am cerut lanterna, dupa lungi insistente mi-a trimis-o si cand am deschis-o am avut neplacuta surpriza sa aflu ca este un fake si nu este Police. Plus ca iluminarea este mult mai slaba.
Avand in vedere ca asteptam o alta lanterna i-am trimis-o inapoi si mi-a trimis banii. Din pacate cred ca Florin este foarte ocupat deoarece pana mi-a trimis lanterna a durat aproximativ 2 luni si jumatate si apoi inca o luna si ceva plus vreo 3 mesaje private pana a reusit sa imi dea adresa lui si sa ridic banii prin ramburs pe Posta.

Mentionez ca am mai cumparat o lanterna de la colegul nostru(acum aproximativ 1 an de zile) care a fost ok(marca Police) si din momentul in care i-am spus ca vreau o bucata pana am ridicat-o a durat aproximativ 2 saptamani.

Cam mare diferenta.....zic eu.
Imagine
Remiuk
Ford Freak

Anterior

Înapoi la Vanzare