Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
27 Sep 2011, 00:39
Marca/Model : Ford fiesta 1.25
Caroserie/numar usi :5
Kilometraj : 80.000
An de fabricaţie : 2008
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1250, Benzina+ GPL
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : depinde de picior
Nivel de echipare : nu stiu
Detalii nivel de echipare/dotări : aer conditionat , geamuri electrice fata , cd , servodirectie
Detalii nivel de siguranţă : abs
Alte comentarii : Masina este impecabila ( evident cu mici urme de folosire ) . Are instalat GPL in service autorizat ( costul atunci aproximativ 2500 ron ) , nu bate , nu troncane , schimburile de ulei au fost facute la timp . Cauciucuri de vara ( marca Goodyear ) luate sezonul acesta , cele de iarna sunt luate in decembrie deci pot zice ca si acelea sunt ca si noi . Folie pe geamuri omologata rar . Nu necesita nici cea mai mica investitie masina , se afla intr-o stare foarte buna , o am de la 2000 de km ( prima revizie am facut-o la 2500 la dealer ford ) . Masina este in leasing dar daca se gaseste cumparator se achita leasing-ul pe loc faca nici o problema . Poze o sa pun maine ( mi se blocheaza calculatorul daca deschid vreo poza deci maine de la munca o sa le postez ) .
Preţ : 5000 euro negociabil in limita bunului simt
Numele vânzătorului :
Telefon de contact :
04 Oct 2011, 11:46
imi cer scuze, am uitat sa pun datele de contact si am rezolvat si cu pc-ul

persoana de contact: Vlad
tel: 0722 46 11 06
- Fişiere ataşate
-

-

-

04 Oct 2011, 21:28
CARE AR FII ULTIMUL PRET CASH.
04 Oct 2011, 22:01
4800 ...mai jos sincer nu are rost sa o vand . O dau doar ca sa mi iau altceva .Nu am probleme financiare deci nu si au rostul ofertele sub acest pret , masina este ingrijita , merita vazuta . Cum am zis masina este in leasing dar se achita pe loc fara probleme sau se poate prelua leasingul ...depinde de cumparator cum vrea . Daca doresti detalii despre leasing imi zici si ti explic pe PM . Eu as vrea sa o dau cash dar daca avantajeaza pe cineva leasing-ul pot detalia . Seara buna
15 Oct 2011, 18:08
up , de saptamana viitoare o sa fie incaltata cu cauciucurile de iarna .