Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand parfumuri, pt masina si casa!

09 Noi 2008, 18:51

Vand parfumuri pt masina si casa,exact ca cele de la nike,adica atunci cand intrati in magazinul nike au un miros special(a guma turbo).Pot aduce la comanda ca cele de la famous brands!Parfumurile tin in jur de 2 luni,sunt foarte puternice ,in masina chiar daca e inchisa miroase pe langa ea.Pt cei interesati sper sa ajung si eu la o intalnire sa vedeti cum miroase mai exact.Pret:35 ron (neg pt mai multe buc.)
Andrei 0726387248 0767872868 andrey_017
FiÅŸiere ataÅŸate
cws.jpg

Re: Vand parfumuri, pt masina si casa!

09 Noi 2008, 19:04

Interesant, chiar ar fi bine o intalnire sa ne convingem.

09 Noi 2008, 19:32

Daca sunt cele din imagine garantez pentru ele!
De mult caut asa ceva dar n-am reusit sa dau de un distribuitor CWS.
Am avut asa ceva pe cand lucram la Protocolul de Stat. Aveam un sofer care facea rost de ele.
Trece-ma pe lista cu doua bucati ;)

09 Noi 2008, 19:49

Sunt interesat si eu de o bucata pentru masina dar vreau sa stiu in ce ambalaj sunt parfumurile.

11 Noi 2008, 01:13

$1 scrie:$2nteresant, chiar ar fi bine o intalnire sa ne convingem.

Ar fi ok sa-mi spune-ti pe mail sau la un telefon cand aveti intalnire si unde si eu incerc sa ajung!

11 Noi 2008, 01:14

$1 scrie:$2aca sunt cele din imagine garantez pentru ele!
De mult caut asa ceva dar n-am reusit sa dau de un distribuitor CWS.
Am avut asa ceva pe cand lucram la Protocolul de Stat. Aveam un sofer care facea rost de ele.
Trece-ma pe lista cu doua bucati ;)

Ok am sa te trec!sa-mi spui cand vrei sa ne intalnim si unde!

11 Noi 2008, 01:16

$1 scrie:$2unt interesat si eu de o bucata pentru masina dar vreau sa stiu in ce ambalaj sunt parfumurile.

Nu inteleg la ce te referi cand intrebi de ambalaj!Lichidul se afla intr-o cutiuta de plastic,,,fi mai explicit ca sa iti pot da detalii

11 Noi 2008, 16:15

Si cum se foloseste ? Trebuie vreun aparat ceva ? Sau pur si simplu se pune sticluta in masina si gata ?

11 Noi 2008, 19:13

Sau le punem in recipiente de ambipur??? Si eu sunt interesat. :D

11 Noi 2008, 21:00

Ramane in recipientul in care se vede in poza acestuia atasandui-se un carton care se imbiba cu solutie si care sa filtreze mirosul.
Ideea e ca aceste odorizante sunt foarte puternice asa ca mare grija cum le folositi. In masina trebuiesc cat mai putin expuse ambientului pentru ca mirosul sa nu devina deranjant si inecacios. ;)

11 Noi 2008, 23:52

$1 scrie:$2au le punem in recipiente de ambipur??? Si eu sunt interesat. :D

Am auzit pe cineva ca face asa.....dar nu am incercat sa garantez ca are acelasi efect!

11 Noi 2008, 23:53

$1 scrie:$2amane in recipientul in care se vede in poza acestuia atasandui-se un carton care se imbiba cu solutie si care sa filtreze mirosul.
Ideea e ca aceste odorizante sunt foarte puternice asa ca mare grija cum le folositi. In masina trebuiesc cat mai putin expuse ambientului pentru ca mirosul sa nu devina deranjant si inecacios. ;)

multumesc almanahe pt ajutor!in masina nu sunt recomandate daca aveti copii sub 3 ani asa ca atentie!

12 Noi 2008, 11:03

as vrea si eu un Blue Wave...

12 Noi 2008, 12:27

Deci unde ne-am putea intalnii toti ca sa ni le dai?

12 Noi 2008, 14:36

Am achizitionat astazi una bucata de la andrei_wdn. Urmeaza sa mai achizitionez inca 3 bucati. Eu unul i-am lasat un pm cu nr de mobil iar in cazul in care are drum pe la Unirii (zona in care muncesc) sa-mi "faca un apel" (cum am auzit ca se spune mai nou :)) ) ca sa ne intalnim. Zis si facut caci astazi a avut drum si m-am pricopsit cu odorizantul ;)

12 Noi 2008, 21:43

Pai ziceti voi unde va intalniti si eu incerc sa ajung,sau daca nu ,cum am procedat cu almanahe!Adica mi-a lasat nr si unde lucreaza,si cand ajung prin zona il sun.Am si blue wave insa doar monstra restu doar pe comanda!ne putem intalni sa vedem daca este ceea ce cauti!Pt ALMANAHE a venit comanda pin anti tabac si portocale sa vezi cum sunt:d cred ca vineri ajung pe la tine.Numai bine!

17 Noi 2008, 18:23

Andrei,ceva marfa noua?

17 Noi 2008, 23:38

$1 scrie:$2ndrei,ceva marfa noua?

Da da .a ajuns comanda noua!:)

18 Noi 2008, 09:17

vreau si eu unul
cum facem?

19 Noi 2008, 00:40

$1 scrie:$2reau si eu unul
cum facem?

Pai uite nr mele :0726387248 0767872868 .Eu stau pe langa metro militari!dar ne putem intalni undeva sa fie bn pt amandoi!

19 Noi 2008, 15:06

oki
te sun zilele astea

19 Noi 2008, 22:41

A, exact unde lucrez eu, te sun cand sunt la munca intr-o zi sa ne vedem.

21 Noi 2008, 01:03

$1 scrie:$2, exact unde lucrez eu, te sun cand sunt la munca intr-o zi sa ne vedem.

Ok!Astept telefonul tau!

21 Noi 2008, 01:05

$1 scrie:$2s vrea si eu un Blue Wave...

Mai am un blue wave .Daca nu il vrei pe acesta astept tel tau pe la sf saptamanii viitoare ca sa adaug in comanda!Numai bine

22 Noi 2008, 10:16

Vreau si eu unul fresh&sport, ca sa zic asa, sa nu fie dulceag, ca mi se face rau. Cum facem...?! Ai drum prin Rm. Valcea?! Ce reducere faci la 5 buc. cumparate de exemplu...?!

24 Noi 2008, 18:45

$1 scrie:$2reau si eu unul fresh&sport, ca sa zic asa, sa nu fie dulceag, ca mi se face rau. Cum facem...?! Ai drum prin Rm. Valcea?! Ce reducere faci la 5 buc. cumparate de exemplu...?!

Daca nu esti din buc sa le si mirosi,eu nu imi pot da seama ce inseamna pt tine fresh&sport.Vb cu almanahe el are toate aromele de la mn,poate iti recomanda una!Numai bine

26 Noi 2008, 23:32

Fratilor, comandati cu incredere, omul este mai mult decat serios si marfa este de calitate, miros super misto si iti dau lacrimile de puternice ce sunt... =D>
Nici nu se merita sa mai dati banii pe balariile care se gasesc pe la noi in magazine... ;)

29 Noi 2008, 12:59

$1 scrie:$2ratilor, comandati cu incredere, omul este mai mult decat serios si marfa este de calitate, miros super misto si iti dau lacrimile de puternice ce sunt... =D>
Nici nu se merita sa mai dati banii pe balariile care se gasesc pe la noi in magazine... ;)

Ms!Ma bucur ca esti multumit de calitatea acestora!

29 Noi 2008, 19:58

salut .ai pe stoc cel cu miros de guma TURBo ?oricum daca e mai aduci si 2-3 poate iau altfel,stau in zona Militari

02 Dec 2008, 00:46

$1 scrie:$2alut .ai pe stoc cel cu miros de guma TURBo ?oricum daca e mai aduci si 2-3 poate iau altfel,stau in zona Militari

salut!acum nu mai am pe stoc.pe la sf saptamanii vin,cel mai bine da-mi add pe mess si iti zic exact cand vin!Numai bine.

Andrei 0726387248 0767872868 andrey_017
Subiect închis