Marca/Model : Ford Focus X-TREND
Caroserie/numar usi : 4 (berlina - 3 volume)
Kilometraj : 147000
An de fabricaţie : 07/2004
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.8l TDCI 100 CP / diesel / Euro 3
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 7 / 5.6 / 6
Nivel de echipare : X-Trend
Detalii nivel de echipare/dotări : aer conditionat, 4 airbag-uri, geamuri electrice fata, oglinzi electrice incalzite, proiectoare de ceata, parasolar spate, gri metalizat, volan reglabil inaltime/profunzime, scaun sofer reglabil inaltime, bancheta fractionabila 1/3 - 2/3, CD cu telecomanda la volan, faruri reglabile electric, telecomanda
Detalii nivel de siguranţă : ABS, airbag, imobilizator electronic (cheie cu cip - standard)
Alte comentarii : CD-6006 (are magazie interna de 6 CD-uri), pre-echipat cu instalatie antena telefon (trebuie realizate conexiunile catre bord), kit distributie completa la 135000 km, 4 cauciuri de iarna (<5000km) pe jantele de tabla originala, 4 cauciuri de vara Michelin pe jante de aliaj originale Ford, roata de rezerva niciodata utilizata, masina atent intretinuta atat in Franta cat si in Romania
Preţ : 4250 euro
Numele vânzătorului : via forum
Telefon de contact : 0733 104 768
Tin sa precizez ca masina este inmatriculata in Franta (proprietar unic - cetatenie franceza, acte franceze, de reglat taxele de inmatriculare - procedura de zero taxe disponibila). Pretul reflecta faptul ca nu am timp sa ma ocup de lupta cu statul roman.
Am inchis celalalt topic deoarece am facut in sfarsit pozele.
PRECIZARE IMPORTANTA - NU FAC SCHIMBURI! Am deja o alta masina, doresc doar sa o vand pe aceasta. Multumesc.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-