Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand Ford Focus II Sedan

23 Iun 2010, 11:48

Marca/Model : Ford Focus
Caroserie/numar usi : 4 usi / sedan
Kilometraj : 72.000 Km
An de fabricaţie : 09 / 2005
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1600 cmc / 74Kw - Benzina
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 8,5 - 10,5 / 6,5 - 8
Nivel de echipare : Titanium
Detalii nivel de echipare/dotări : 4 geamuri electrice , spalator faruri , computer de bord , etc ...
Detalii nivel de siguranţă : 6 airbag-uri
Alte comentarii : Masina este in perfecta stare de functionare , toate reviziile au fost facute la timp , carnetul de service este complet , masina se poate verifica la orice service Ford . Pe langa carnetul de service am toate facturile aferente .
Defecte : doua zgarieturi pe parte dreapta facute cu cheia de un binevoitor .
Reparatii efectuate pana in prezent : Amortizoarele fata si rulmentul dreapta au fost schimbate acum 2000 Km .
Preţ : 7500 Euro negociabil .
Numele vânzătorului :Alex
Telefon de contact : 0744 67 54 51

Nu reusec sa pun poze , dar masina se poate vedea in link-ul de mai jos

http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=61376

Re: Vand Ford Focus II Sedan

23 Iun 2010, 16:16

$1 scrie:$2arca/Model : Ford Focus
Caroserie/numar usi : 4 usi / sedan
Kilometraj : 72.000 Km
An de fabricaţie : 09 / 2005
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1600 cmc / 74Kw - Benzina
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 8,5 - 10,5 / 6,5 - 8
Nivel de echipare : Titanium
Detalii nivel de echipare/dotări : 4 geamuri electrice , spalator faruri , computer de bord , etc ...
Detalii nivel de siguranţă : 6 airbag-uri
Alte comentarii : Masina este in perfecta stare de functionare , toate reviziile au fost facute la timp , carnetul de service este complet , masina se poate verifica la orice service Ford . Pe langa carnetul de service am toate facturile aferente .
Defecte : doua zgarieturi pe parte dreapta facute cu cheia de un binevoitor .
Reparatii efectuate pana in prezent : Amortizoarele fata si rulmentul dreapta au fost schimbate acum 2000 Km .
Preţ : 7500 Euro negociabil .
Numele vânzătorului :Alex
Telefon de contact : 0744 67 54 51

Nu reusec sa pun poze , dar masina se poate vedea in link-ul de mai jos

http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=61376

^^

23 Iun 2010, 17:01

Am uitat sa precizez faptul ca masina are cauciucuri noi Pirelli P6 .

23 Iun 2010, 18:34

Pai si cum se face ca acum un an, cu km mai putini si cand euro era mai ieftin putin o dadeai cu 7000 si acum vrei 7500?
Si sunt sigur ca nu e "titanium".
Are A/C sau clima?

24 Iun 2010, 16:56

$1 scrie:$2ai si cum se face ca acum un an, cu km mai putini si cand euro era mai ieftin putin o dadeai cu 7000 si acum vrei 7500?
Si sunt sigur ca nu e "titanium".
Are A/C sau clima?

Salut !

Anuntul respectiv a fost actualizat ieri , anul trecut pretul era 8500 . Poti sa verifici in arhiva forumului respectiv . Intradevar clima nu are , in rest masina are aceleasi optiuni ca si varianta Titanium .
Rotile din fabrica au fost pe 16 model Y , dar datorita drumurilor extraordinar de bune s-au deformat iar la rectificare una s-a spart . Rotile care le vezi in poza le foloseam iarna dar intre timp au devenit de vara .
Dupa cum spuneam pretul este negociabil , dar dupa ce se testeaza masina si in limita bunului simt !
Daca mai ai intrebari , iti raspund cu placere !

PS : As vrea sa le spun tuturor celor care au o problema cu pretul ca AUTOVIT-ul este plin de masini ieftine si " bune " .

24 Iun 2010, 20:43

Eu nu comentez pretul ci doar faptul ca nu e echipare "titanium". Din moment ce nu are clima si cred ca nici AC nu are cum sa fie, eventual un "trend" cu optiuni mai multe.
Daca a avut jante "Y", nu inseamna ca e "titanium", care are alt model de jante.
In rest, bafta la vanzare.

25 Iun 2010, 09:03

Din moment ce nu are clima si cred ca nici AC nu are cum sa fie,

Eu chiar am crezut ca esti un om inteligent , dar se pare ca m-am inselat ...

27 Iun 2010, 19:20

Vezi ca eu nu mi-am permis sa fac niciun comentariu la adresa ta asa ca sper sa discutam doar de masini.
Decat sa tragi concluzii despre inteligenta unor oameni la care nu le cunosti nici macar numele, mai bine da tu dovada de inteligenta si scrie dotarile masinii asa cum trebuie, adica toate. Si Loganul are optiuni ca si varianta "titanium", dar totusi nu e Ford, cu atat mai putin "titanium".

28 Iun 2010, 09:54

$1 scrie:$2ezi ca eu nu mi-am permis sa fac niciun comentariu la adresa ta asa ca sper sa discutam doar de masini.
Decat sa tragi concluzii despre inteligenta unor oameni la care nu le cunosti nici macar numele, mai bine da tu dovada de inteligenta si scrie dotarile masinii asa cum trebuie, adica toate. Si Loganul are optiuni ca si varianta "titanium", dar totusi nu e Ford, cu atat mai putin "titanium".

Eu te-as sfatui sa dai tu dovada de si mai multa inteligenta si sa-mi lasi topicul in pace ! Oricine este interesat de masina , vine o vede , isi face o programare la ce service vrea respectiva persoana o testeaza ( aici ma refer si la optiuni ) iar daca masina este cum spun eu verificarea o plateste persoana respectiva , daca masina prezinta orice alt defect fata de cele enumerate de mine sau lipsuri verificarea o platesc eu si asta este .

Daca tu gasesti o procedura mai corecta , o ascult cu placere . Dar nu mi se pare normal ( inteligent ) sa te apuci sa faci afirmatii de genul " Nici A/C nu cred ca are " mai ales in cazul in care faci chestia asta doar pentru ati creste numarul de postari .

28 Iun 2010, 10:23

Mai bine ai pune niste fotografii cu interiorul masinii, decat sa va parlamentati.

Corect ar fi ca omul sa aiba toate datele inainte de a lua decizia de a vedea masina. Inziua de azi timpul este valoros si nu cred ca ar conveni cuiva sa faca un drum inutil pana la tine ca sa constate ca masina e defapt un Trend cu pachetul Trend Plus pus pe el.

PS: Nivelul de achipare Titanium a venit tot timpul cu insertii cromate la ramele geamurilor, bandouri in culoarea caroseriei si o cu totul alta tapiterie.

30 Iun 2010, 10:02

Creste Euro ...
Scade pretul !!!

02 Iul 2010, 20:42

masina este accesorizare trend, este primul model de ford comercialiazat de reprezentante.
are in plus fata de modelul trend (actual) , geamuri electrice spate si spalatori la faruri.
jantele sunt de 15'.

sper ca am lamurit eu problema accesorizarii , acum daca se poate da-mi mai multe detalii despre masina te rog si ceva mai multe poze , deoarece sunt interesat.
bafta la vanzare!!!

05 Iul 2010, 09:54

Salut !

Scuze pentru ca raspund asa tarziu , am fost plecat din Bucuresti . Am incercat sa mai pun poze cu interiorul dar tot nu reusesc ... daca esti interesat , foloseste cu incredere numarul de telefon din anunt .

05 Iul 2010, 10:41

Sau da-mi o adresa de mail unde pot sa iti trimit mai multe poze .

06 Iul 2010, 10:44

Pret nou 7000 !

Haideti baieti ca trebuie sa dau avansul pentru Toyota !!!

13 Iul 2010, 09:26

Datorita situatiei create ieri , vreau sa-i anunt pe toti potentialii clienti ca masina nu se mai testeaza la nici un service decat dupa ce cumparatorul imi arata banii .
Asa nu mai pierdeti nici voi timpul si nici eu !

14 Iul 2010, 17:02

Ultimul pret !!!

6700 Euro , pretul este valabil pana Duminica 18.07.2010 .
Daca nici la banii astia nu se gaseste un cumparator serios ... o pun in fata trenului ...

16 Iul 2010, 16:33

Mai sunt 2 zile

19 Iul 2010, 12:31

Chiar ca este criza ...

19 Iul 2010, 12:49

$1 scrie:$2atorita situatiei create ieri , vreau sa-i anunt pe toti potentialii clienti ca masina nu se mai testeaza la nici un service decat dupa ce cumparatorul imi arata banii .

Cu o astfel de atitudine nu cred ca o sa o vinzi vreodata mai ales la pretul cerut momentan... Piata e plina de vanzatori dispusi chiar sa vina ei la tine sa testezi masina...

20 Iul 2010, 11:54

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2atorita situatiei create ieri , vreau sa-i anunt pe toti potentialii clienti ca masina nu se mai testeaza la nici un service decat dupa ce cumparatorul imi arata banii .

Cu o astfel de atitudine nu cred ca o sa o vinzi vreodata mai ales la pretul cerut momentan... Piata e plina de vanzatori dispusi chiar sa vina ei la tine sa testezi masina...

Tu ce atitudine ai avea daca te-ai intelege cu cineva la un pret , dupa care pierzi aproape o zi prin sevice la verificari si dupa ce mecanicul da verdictul ca totul este Ok , cumparatorul zice , citez " Stiu ca am batut palma pe suma X , dar eu nu am decat suma Y "
Referitor la remarca ta cum ca nu crezi ca o sa vand vreodata , eu nu ma mai grabesc asa tare pentru ca deja mi-am luat masina cea noua . Si nici nu " stau in apa " si nici vreun arici prin buzunar nu am ! Daca o sa se gaseasca cineva care sa vrea o masina fara probleme si de care sa se foloseasca ceva ani de acum inainte , bine daca nu ... o sa o pastrez si asta este .
Si acum te intreb sincer ... Tu cam cat ai cre pe masina daca ai fi in locul meu ???

20 Iul 2010, 17:28

Nu am comentat neaparat asupra pretului, care de altfel nu este unul foarte mare, ci doar cu putin peste pretul pietei. In cazul in care masina ar fi in stare FOARTE buna consider ca merita pretul cerut de tine... Insa nu poti sa ceri cuiva sa iti arate banii inainte sa testeze masina... Cine crezi ca are in buzunar intr-o zi in care doar TESTEAZA(daca nu ii place nu cumpara) o masina 7000 de euro ??? Poate ii are in contul curent, intru-un depozit la termen sau de ex la bursa si in acest caz dureaza in general 3 zile pana poti incasa efectiv banii...Poate tocmai a incheiat un contract si banii urmeaza sa ii incaseze in cateva zile si incepe dinainte sa isi caute o masina buna... Nici nu iti imaginezi cate masini trebuie sa testezi uneori in Romania pana cand sa gasesti una buna...
Ideea principala este ca in anul 2010 nu cred ca multi oameni tin astfel de sume sub perna si mai ales nu umbla cu ele in portofel cand doar testeza o masina...
Daca ti-ai luat tzeapa cu un client, nu inseamna ca toti sunt asa...

21 Iul 2010, 13:13

$1 scrie:$2u am comentat neaparat asupra pretului, care de altfel nu este unul foarte mare, ci doar cu putin peste pretul pietei. In cazul in care masina ar fi in stare FOARTE buna consider ca merita pretul cerut de tine... Insa nu poti sa ceri cuiva sa iti arate banii inainte sa testeze masina... Cine crezi ca are in buzunar intr-o zi in care doar TESTEAZA(daca nu ii place nu cumpara) o masina 7000 de euro ??? Poate ii are in contul curent, intru-un depozit la termen sau de ex la bursa si in acest caz dureaza in general 3 zile pana poti incasa efectiv banii...Poate tocmai a incheiat un contract si banii urmeaza sa ii incaseze in cateva zile si incepe dinainte sa isi caute o masina buna... Nici nu iti imaginezi cate masini trebuie sa testezi uneori in Romania pana cand sa gasesti una buna...
Ideea principala este ca in anul 2010 nu cred ca multi oameni tin astfel de sume sub perna si mai ales nu umbla cu ele in portofel cand doar testeza o masina...
Daca ti-ai luat tzeapa cu un client, nu inseamna ca toti sunt asa...

Cred ca nu ai inteles despre ce vorbeam ...

PS : Astazi de dimineata am vazut ca masina a fost lovita in parcare , nu este nimic grav , are o zgarietura pe bara fata sub farul stang . Sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa se rezolve pe casco . Revopsirea se va face la BDT . Pentru cine este interesat pot sa trimit o poza pe mail , pretul ramane acelasi 6700 .

23 Iul 2010, 10:53

Ieri am vazut ca mi-a expirat casco ... si pentru o zgarietura care abia daca se cunoaste nu vreau sa mai reinoiesc polita . Asa ca sunt dispus sa scad 200 de euro din pretul masinii ( acesta fiind costul reparatiei ) .
Deci pret nou si final 6500 .

PS : chiar sunt curios sa stiu daca s-a vandut vreo masina pe forumul asta ...

24 Iul 2010, 22:48

$1 scrie:$2
PS : chiar sunt curios sa stiu daca s-a vandut vreo masina pe forumul asta ...

S-a vandut !!! Eu de aici am cumparat masina din semnatura =D>

26 Iul 2010, 11:22

Eu am masina de aproape o luna la vanzare pe forum , si nu a miscat nimic . Am vazut ca vrei sa-ti iei un focus din Franta , de ce nu vi sa vezi masina mea ? Iti garantez eu ca faci o afacere mai buna !
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 09 Aug 2010, 14:09, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

26 Iul 2010, 16:49

Ms ptr oferta, nu ca nu ar fi buna masina ta, insa am alte prioritati momentan...

09 Aug 2010, 13:54

In sfarsit am reusit sa pun si eu cateva poze ...
FiÅŸiere ataÅŸate
300x3.jpg
300x2.jpg
300x1.jpg

09 Aug 2010, 14:02

Urmeaza o rezolutie mai buna ...
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 09 Aug 2010, 14:09, modificat 1 dată în total.
Motiv: Avertisment pt. incalcarea regulii de 3 zile pt. "UP".

09 Aug 2010, 14:25

Poze la o dimensiune mai decenta .
In acest moment masina are 75000 Km si merge perfect , nu necesita decat benzina si un nou proprietar .
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00016[1] ref.jpg
DSC00014[1] ref.jpg
DSC00013[2] ref.jpg
Subiect închis