Vand Ford Mondeo Turnier TDCI
Caroserie/Numar usi: TURNIER
Culoare: ALB
Kilometraj: 284.000 km
An de fabricatie: 26.11.2003, prima inmatriculare 01.2004
Stare inmatriculare: urmeaza inmatricularea in 3 luni
Motor: 2.0, diesel/TDCI, 96kw/131CP, Euro4
Cutie viteze: manuala, 6 trepte
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km) 8/5.5/6.5 l/100km)
Nivel de echipare: Viva
Detalii nivel de echipare: aer conditionat automat, CD6000 cu iesire auxiliara de tip jack in torpedou, faruri ceata, scaune incalzite, parbriz cu degivrare, scaun sofer reglabil electric pe inaltime, senzori de ploaie si lumini, oglinda electrocromatica, cuplaj remorca original Ford, geamuri electrice cu deschidere/inchidere din telecomanda, oglinzi electrice cu devrigerare, jenti de aliaj cu cauciucuri noi de vara/ Bridgestone Potenza Ecopia, set jenti tabla cu cauciucuri de iarna+prezoane pentru ele, car kit Nokia.
Detalii nivel de siguranta: ABS, EBD, EBA, ESP, 6x AirBag / cu IPS
Alte comentarii: Masina se afla intr o stare foate buna de functionare, nu are probleme cu injectoare, turbo sau pompa de inalte. A fost adusa din Germania acum 3 saptamani, a avut un singur propietar. Ultima intrare pe cartea service la 263.000 km in Germania, la 284.000 i am schimbat toate filtrele si ulei( Factura doveditoare), de asemenea certificat de calitate de la Dekra ce atesta ca motorul masinii functioneaza in parametrii. De asemenea masina a avut huse pe toata perioada utilizarii in Germania, uzura tapiteriei fiind minima. Primul rand de numere rosii luat in 03.05.2012. Pentru masina s a inceput procedura inmatricularii fara taxa, onorariul avocatului si toate actele necesare fiind incluse in pret, practic masina se vinde inmatriculata. Toata procedura o sa dureze 3 luni.
Defecte: bara spate are o mica indoitura se observa din poze, incuietoarea de la capota s a blocat iar acum se deschide cu o surubelnita dar se va rezolva in cel mai scurt timp.
Pret: 3780 euro, inmatriculata, negociabil
Date contact: Voda Carol, tel 0742.488611, Alba Iulia, jud Alba.

- CarolVoda
- Member
- Maşina: Ford Mondeo Mk4 turnier, 2011

. Se asteapta acum trimiterea actelor de la judecatorie la cabinetul de avocatura pentru finalizare procedurii si inmatricularea propriu zisa... UP UP in continuare de vanzare
, am primit avans pentru ea. Se va vinde fara cauciucuri si jenti de iarna. In caz ca nu se va finaliza tranzactia masina va fii repusa la vanzare.

Eu am o suma de bani la dispozitie pentru achizitionarea unei masini, daca ne intelegem ai fi dispus sa vi cu ea pana la Timisoara ? O sa revin maine cu un telefon, dar ma gandeam ca poate nu ai somn 

, am pus Hepu, jumate antigel jumate apa, cica ar trebuii sa reziste asa pana la -37 grade. Poze am uitat sa fac ca tot am fost inghetat. 100 de lei toata distractia