Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
05 Iul 2010, 18:56
salut
a venit coletul,problema este ca la rotita pe care se stringe (se infasoara cablul) ai desfacuto de pe rama metalica ia eu nu am cum sa o folosesc (coletul nu a fost sigilat prea bine) a fost nituita?
cum rezolvam problema?
multumesc si astept pm
05 Iul 2010, 19:20
prietene partea de plastic unde sunt capetele de la cabluri prinse are 2 cleme de plastic dintre care una este rupta de data asta nu am facut o afacere buna macar imi spuneai si vedeam noi ce faceam. m-am ales si cu banii dati si fara macara de ce spun asta pt ca este la fel de praf ca si macaraua care o am acum pe masina
astept sa vorbim
06 Iul 2010, 09:30
Lasa un numar de telefon pe privat si vorbim.
06 Iul 2010, 18:41
salut
mii de scuze dar asa se intimpla cind te iei dupa mecanici de duminica .
pina la urma am montato eu cu un prieten si este super ok,rotita aia este prinsa cu motorasul am vazut si eu .
inca o data mii de scuze si sper ca nu te-ai suparat prea tare pe mine,
multumesc si da-mi si mie un pm sa stiu cit de tare te-ai suparat pe mine
07 Iul 2010, 08:36
Stai linistit ca nu m-am suparat, desi poti folosi privatul pentru neclaritati de genul asta. Deasemenea nu era exclus sa fii aparut vreo defectiune la demontare dar in mod cert daca era asa iti primeai bani inapoi ... ca doar esti cel esti printre cei mai fideli clienti

Sa o foloseste sanatos
07 Iul 2010, 10:10
Salut, am nevoie de schimbatorul de viteze, la FF MK1, 1.6 benzina. la mine s-a rupt arcul care tinea schimbatorul in punctul mort si acum este destul de impractic sa trec din vit a II-a in a III-a(trebuie un pic cautata). Ridici mansonul de piele, si este prins in 3 suruburi, nu trebuie decuplate decat cele 2 cabluri ce duc la cutie(timoneria). Daca il mai ai, imi faci un pret, te rog. Multumesc!
07 Iul 2010, 13:16
Un pret pt. buton oglinzi cu tot cu capac (masca si mufa interior) si mai vad in prima poza protectie praguri

sau ce-i acolo?
Multam'
07 Iul 2010, 18:02
UN pret te rog pentru oglinda stanga, boxa dreapta spate si pentru volanul in piele, daca mai sunt si in ce conditie se afla fiecare. Merci.
09 Iul 2010, 08:39
@schinderman trebuie sa caut arcul respectiv .. masina e dezmembrata si nu stiu pe unde a ajuns.
@iacob_dan si @ovideatza, oglinzile s-au dat cu totul, la fel si volanul iar difuzoare mai sunt 3 bucati la 35lei/buc.
10 Iul 2010, 15:06

Uploaded with
ImageShack.usnu mai stiu exact cine a cerut poza cu asta ...
11 Iul 2010, 16:53
salut, ma intereseaza si pemine griladintre faruri mai exact mi-ar trebui doar sigla culisanta ca mi-au rupt-o niste nenorociti si daca mai ai minerele cromate din interior. Merci
11 Iul 2010, 17:04
salut, nu ma uita cu arcul de la schimbator. Mersi!
- Fişiere ataşate
-

11 Iul 2010, 17:46

nu te-am uitat dar te rog sa imi confirmi daca e arcul pozitionat in partea de jos a tijei de la schimbator.
Grila fata cu sigla ford este la 50 lei.
11 Iul 2010, 23:34
unitatea audio cu comenzile si volanul-fa mi un pret pentru ele...de unde esti pentru a veni sa la ridica
12 Iul 2010, 08:18
Ti-am raspuns si pe privat si din ce am vazut ai citit mesajul ... unitatea audio s-a dat.
13 Iul 2010, 11:45
Salut. Ma intereseaza si pe mine la partea din dr spate, unde intra amortizorul in contraaripa, exista un fel de "camasa" care imbraca amortizorul si intra de asemenea in gaura din contraaripa. Daca esti din bucuresti pot veni eu sa o desfac fara a demonta si amortizorul.
Cu stima!
16 Iul 2010, 07:56
Mai ai oglinda din dreapta?
Chiar si sparta, ma intereseaza doar baza, ca azi-noapte a reusit un idiot beat pe bicicleta sa se rezeme de oglinda mea si mi-a rupt-o din suportul ala pe care se pliaza.
16 Iul 2010, 10:11
@johnny_eln, masina e dezmembrata nu ar fii o problema, insa nu cred ca se da fara amortizoare camasa aia.
@Paulp, oglinzile s-au dat cu totul
16 Iul 2010, 22:41
Salut,
Oglinda retrovizoare o mai ai?
17 Iul 2010, 01:38
rama aia centrala din mahon sau ce e ..cat ceri pe ea ? si broasca de la portiera din fata dreapta ?cotiera avea ?
17 Iul 2010, 18:15
$1 scrie:$2img]http://i32.tinypic.com/2hf6pfn.jpg[/img]
nu te-am uitat dar te rog sa imi confirmi daca e arcul pozitionat in partea de jos a tijei de la schimbator.
Grila fata cu sigla ford este la 50 lei.
Este arcul care ma intereseaza. Daca nu ai doritori, imi poti face un pret pe tot ansamblul din poza. Bafta la vanzare in continuare!
18 Iul 2010, 13:10
Sal,mai ai trip computerul?ti am pus ceva poze
- Fişiere ataşate
-

-

18 Iul 2010, 13:38
macara electrica stanga fata, fara motoros de preferat !!!
18 Iul 2010, 16:47
URGENT! la cel pret ai ambele oglinzi exterioare... sunt manuale? capacul interior de la portbagaj se potriveste si pe modelul cu 3 usi?
racordul flexibil de la evacuare - imediat dupa catalizator? preturi pls...
18 Iul 2010, 16:50
URGENT! la cel pret ai ambele oglinzi exterioare... sunt manuale? capacul interior de la portbagaj se potriveste si pe modelul cu 3 usi?
racordul flexibil de la evacuare - imediat dupa catalizator? preturi pls...
19 Iul 2010, 10:13
Masina nu are computer de bord, oglinzile s-au dat
27 Iul 2010, 19:45
Salut.
M-ar interesa caseta de directie.
Multam!