Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
27 Oct 2011, 21:04
Stoc nou, pret 139 lei.
27 Oct 2011, 21:24
salut daca imi trepideaza motorul la relanti (cateodata) dupa ce am dat injectorul jos pentru schimbare saiba, vede eroarea sau cumva trebuie sa rescriu codul de injector cu aceasta interfata. injectorul este cel original.
multumesc.
28 Oct 2011, 21:07
La fiesta nu ai ce sa rescrii, nu e necesar, trepidatiile acelea sunt din alte cauze - nu ai erori din acest motiv. Am schimbat si eu toate cele 4 saibe deci stiu, posibil ca nu ai mai strans cum trebuie hangaralele - insa nu face obiectul topicului discutia. multumesc frumos!
03 Noi 2011, 10:26
lavabil

Stoc nou, interfete disponibile.
12 Noi 2011, 10:33
Stoc valabil, cei care ati mai cumparat de la mine va rog lasati impresii. Multumesc!
14 Noi 2011, 10:58
$1 scrie:$21.Afisare in timp real a datelor de la toti senzorii, pana la 255 de informatii simultane.
Am si eu o astfel de interfata, si ma intereseaza sa stiu care sunt cele 255 de informatii care le poate afisa simbultan, cand pe pagina PCM, de exemplu, afiseaza vreo 20 maxim ?!
Si eu eram interesat, ca si altii, de valorile reale ale injectoarelor si presiunea turbo, care sunt foarte utile in momentul cand simti ca masina nu trage cum trebuie sau nu merge rotund motorul...
In fine... daca nu le are nu le are... pana la urma nu poti cere de la o interfata de 30euro sa iti dea prea multe informatii... pana la urma e pt end-user nu pt service.
Dar macar ai idee unde se pot gasi niste tabele cu valorile pe care le indica (sa vedem daca sunt in limitele normale, si care sunt acelea) ?
15 Noi 2011, 21:40
salut.
1. nu esti clientul meu pe acest forum.
2. nu scrie nicaieri ca face ceva si ea face de fapt altceva in acest topic.
3. scrie ca poate afisa PANA LA 255 parametri.
4. nu esti multumit - ai fost pacalit de vanzatorul respectiv cu informatii eronate - cere returnarea banilor.
ATENTIE: acest topic este pentru promovarea si vanzarea produsului iar pe prima pagina sunt redate TOATE caracteristicile lui, nu este omis si nu este inflorit nimic. Te rog sa respecti acest lucru si sa nu iei la misto acest topic pentru ca tu ai cumparat produsul din alta sursa si nu ai avut toate informatiile necesare sau nu le-ai citit. Nu iei o paine din supermarket si il bati pe ala de la tutungerie ca e mucegaita. Nu este ok.
Multumesc!
16 Noi 2011, 08:11
Pentru raspunsul de mai sus legat de Ford scanner ca nu este clientul lui, bla bla bla si tra la la am sa va postez un link de pe
http://www.ebay.co.uk de unde puteti cumpara acest scanner ( care by the way este doar o chinezarie ). Plata o faceti prin PayPal, produsul il veti primi in 20-25 zile lucratoare. La pretul afisat pe site mai adunati 24% T.V.A. ( pentru cei care vor sa-l cumpere )
http://www.ebay.co.uk/itm/Diagnostic-Tool-Code-Reader-Interface-Scanner-Ford-/160554053787?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2561c4709b#ht_3136wt_1139
16 Noi 2011, 15:20
$1 scrie:$2alut.
1. nu esti clientul meu pe acest forum.
2. nu scrie nicaieri ca face ceva si ea face de fapt altceva in acest topic.
3. scrie ca poate afisa PANA LA 255 parametri.
4. nu esti multumit - ai fost pacalit de vanzatorul respectiv cu informatii eronate - cere returnarea banilor.
ATENTIE: acest topic este pentru promovarea si vanzarea produsului iar pe prima pagina sunt redate TOATE caracteristicile lui, nu este omis si nu este inflorit nimic. Te rog sa respecti acest lucru si sa nu iei la misto acest topic pentru ca tu ai cumparat produsul din alta sursa si nu ai avut toate informatiile necesare sau nu le-ai citit. Nu iei o paine din supermarket si il bati pe ala de la tutungerie ca e mucegaita. Nu este ok.
Multumesc!
Eu cred ca ar trebui sa faci o vizita la psiholog...
16 Noi 2011, 22:30
@ CiprianSB - felicitari, ai invatat sa utilizezi google si sa te bagi in seama. In rest, numai bine.
26 Noi 2011, 13:39
Interfetele sunt in stoc, proba la predarea personala in Bucuresti sau expediere prin curierat in tara. Mai astept opinii de la colegii care au cumparat de la mine. Multumesc tuturor.
26 Noi 2011, 14:19
Hey,
Eu unul am cumparat o astfel de interfata de la Narcis si pot sa va spun ca isi face treaba foarte bine. Cel putin pe mine ma ajutat destul de mult. Banii si ia scos interfata DEMUUUUULT, asta pentru ca daca mergi la o diagnosticare cum gasesti peste tot platesti prima diagnosticare apoi repari problema, te intorci din nou la diagnosticare. Eu unul am avut ceva erori, le-am reparat, am sters eroarea, si am vazut ca problema sa rezolvat. Sincer, nici nu va vine sa credeti cat de simplu e sa vezi daca ai ceva probleme la masina, sa nu mai zic ca daca vrei sa ajuti pe cineva iti mai scoti si din bani.
Referitor la cei 255 de parametri, daca mai cautati pe internet veti descoperi ca in functie de masina interfata va da diverse detalii si un exemplu ar fi ca la 1.6 tdci nu poti sa scrii injectoarele dar la 1.8 TDCI poti sa faci asta, din start ai ceva in plus. PRESUPUN CA acei 255 de parametri se refera la tot ce poate afisa interfata pentru toate modelele de masini suportate.
Cei care au deja o astfel de interfata pot face un test conectand interfata la calculator si sa aleaga un model de masina si interfata le ofera in DEMO ce parametrii pot verifica cu ea.
De interes pentru mine si poate si pentru cei care au deja o astfel de interfata ar fi un tabel ceva in care sa gasim parametrii corecti de functionare in functie de motorizare.
Narcis, mersi de interfata inca odata.
P.S: cei care au deja interfata daca gasiti ceva informatii legate de parametrii de functionare, nu cred ca se va supara Narcis daca le adaugam aici

Sanatate.
28 Noi 2011, 23:26
Multumesc frumos pentru post.
30 Noi 2011, 21:49
ai un link pt youtube cam ce stie sa arate pe focus 2 1.6 tdci/??? livrezi prin posta romana?
03 Dec 2011, 17:53
Salut, nu inteleg de ce atatea semne de intrebare...pe prima pagina a topicului exista instantanee ale programului, inclusiv pentru 1,6 tdci
Reiau aici ce te intereseaza, film pentru youtube nu am facut cu nici un client, nu inca...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

06 Dec 2011, 16:02
Salut. Gasisem undeva (tot pe un site romanesc) aceasta interfata - la pret mai mare - si zicea ca este mai utila pt Ford si Fiat decat altele (de ex. ELM). Eu fiind posesor (si) de Fiat si cu ceva experienta tehnica pe marca asta, m-ar interesa cu ce softuri este compatibila si daca ai vreo informatie referitoare la subiectul compatibilitate cu Fiat. Merci.
10 Dec 2011, 13:51
Salut, nu este compatibila cu Fiat, aceea este o interfata distincta su soft dedicat, chiar daca aspectul exeterior (carcasa) pare la fel. Multumesc frumos!
15 Dec 2011, 08:17
Stoc valabil.
15 Dec 2011, 21:45
Am primit interfata, functioneaza fara probleme.
Pentru Focusul 1.6 TDCI (2005) are date legate de
- motor + tren de rulare
- ABS
- Airbag
- Panou de bord
Cel putin asta am gasit pana acum...
Merci
27 Dec 2011, 17:57
Multumesc frumos, mosul a trecut si mi-a lasat un saculet cu interfete de diagnostic
Sarbatori fericite!
04 Ian 2012, 09:35
La multi ani si un an mai bun tuturor!
La inceput de an, interfetele de diagnoza au pretul de 130 lei, in limita stocului existent.
13 Ian 2012, 00:27
Mai asteptam opinii ale celor care au cumparat de la mine aceste interfete
13 Ian 2012, 23:05
daca esti "vreauhandsfree",da,am cumparat si e o.k. pentru acest pret face destul de multe.recomand.
14 Ian 2012, 10:00
Salut, acel user de pe acel site de ocazii este un tepar, care insela clientii cu anuntul meu copiat la indigo, dupa notificari si scandal catre situl in cauza, a fost somat sa renunte la aceste practici, insa ma bucur ca esti unul dintre cei fericiti si nu cei tepuiti.
14 Ian 2012, 11:02
salut
ce cuprinde pachetul acesta are cd si cablul pt conectare la masina as vre sa cumpar si eu una precizez ca am un ford mondeo 2.0 tdci 130 cp din 2002
14 Ian 2012, 11:28
Salut, ti-am trimis mesaj.
14 Ian 2012, 17:09
Salut,
Vreau şi eu o interfaţă diagnoză.
14 Ian 2012, 18:25
$1 scrie:$2^
Mai asteptam opinii ale celor care au cumparat de la mine aceste interfete

Salut Narcis, am mai testat pe Focus 1,6 TDCI din 2005 si 2006, Mondeo 2,0 TDCI din 2005 ...
15 Ian 2012, 11:29
Salut, multumesc frumos pentru informari

sunt benefice si pentru alti colegi.
15 Ian 2012, 18:31
m-ar interesa si pe mine o interfata 0726 42 42 83, te-am sunat si nu ai raspuns