Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: faruri cu angel eyes,leduri in far.......

10 Sep 2009, 08:51

pt focus 1 facelift ce pret pt angels eye?
daca se paote si montaj :)

10 Sep 2009, 11:19

buna ma intereseaza sa stiu si eu un pret pentru faruri angel eyes,leduri si culoare negru pt un ford focus dn 2000,multumesc

14 Sep 2009, 15:12

pt focus 1 facelift mai asa ceva?

24 Sep 2009, 23:02

fa-mi te rog si mie o oferta pentru innegrit faruri si angel eyes....pentru un mondeo mk3, 2001.

25 Sep 2009, 19:10

cat costa pt un FF2 ?

28 Sep 2009, 09:46

salut
vreau si eu o oferta ptr faruri angel eyes, leduri, Ford Focus 2003 TDCi
merci

28 Sep 2009, 16:15

aveti pm

28 Sep 2009, 16:53

vreau si eu o oferta cu modelele / optiunile disponibile pentru un Ford Focus 2 HatchBack

28 Sep 2009, 17:32

pt mondeo din semnatura ai ceva??

10 Oct 2009, 19:48

salut,
un pret te rog frumos pentru angel eyes pentru Focus 2, 2007 si cat dureaza toata operatiunea.
mersi frumos.
cu stina,
te salut

18 Oct 2009, 10:49

salut dms..pentru o fiesta din 2007 cam care e pretul? ceva poze ai la o fiesta preparata de tine?
ms, astept raspuns.

18 Oct 2009, 15:57

Salut. Pt Mondeo Mk4 cat costa ? se desface greu farul?

09 Noi 2009, 18:13

nu inteleg de ce nu raspunzi pe forum sa stim si noi ,nu sa te intrebam toti,chiar ar fi bine sa pui o lista cu preturi ptr fiecare model in parte ,ca doar nu trebuie sa insiri de la primul ford t si pana acum.,chestia asta cu raspunsul in privat ma duce cu gandul ca nu ai preturile la fel ptr acelasi model.

09 Noi 2009, 18:51

sunt de acord cu adycristea... chiar e atat de greu sa dai o lista cu preturi pe prima pagina ca sa nu rasfoiesc 10 pagini dupa niste preturi...

10 Noi 2009, 08:50

$1 scrie:$2negrit faruri + semnalele si montat kit angel eyes

Cat costa si pt.masina din semnatura sa pun inele angel, banda leduri si sa faci geamul farului fumuriu si daca pt.toate astea trebuie sa desfaci farul in doua sau le pui prin gaurile de la becuri....

11 Noi 2009, 12:54

Salut dms, o lista de preturi cu piesele necesare+manopera la fiecare model de masina in parte ar fi minunata pentru cai interesati sa te contactam (cand esti tu disponibil) si nici tu nici noi nu am astepta un raspuns pe PM. Deci eu iti propun sa pui acea lista de preturi pentru modelele cele mai frecvente pe care le-ai modificat. De ajutor ar fi ca si cei care au apelat la colegul nostru si si-au modificat farurile sa pune macar poze (inainte si dupa aprinse si stinse). Eu unul am citit toate 10 paginile acestui topic in speranta ca spre final am sa gasesc si niste preturi :(.

De exemplu:

Pentru focus 2 fara facelift cu faruri normale:
- innegrit faruri - manopera-----------
- angel eyes - manopera-------------
- piese necesare--------
- banda leduri - manopera------------
- piese necesare------

Si unde se face operatia masinii.

Cu siguranta vei avea mai multi clienti asa.

Multumiri de ajutor

12 Noi 2009, 17:59

trimite-mi un mp cu oferta de pret la Monde MK3 din semnatura (detaliat ce poti face ce preturi).

Multam

ps: si eu subscriu la ideea de a da public preturile, pozele, etc. poti face un web mic cu servicii/preturi/poze. te ajut eu moca daca vrei.

13 Noi 2009, 21:36

asa cum am mai scris mai sus ,imi comfirmi ce am zis preturile le faci dupa ureche ,nu ai un pret fix ptr nimic si cred ca deja e treaba moderatorilor sa ceara sa afisezi niste preturi ,intra omul se uita ii place ,ii convine te contacteaza mai departe ,sincer nu am nimic cu tine nu te cunosc respect ideea ta dar nu inteleg de ce 10 pagini sa citesc fara sa aflu nimic ,poate multi renunta din cauza asta. salut.

16 Noi 2009, 18:39

Kit Angel eyes Neon alb CCFl 300 ron (fara striatii)sau 330 ron cu striatii Garantia 6 luni
(ptr orice masina,orice dimensiune de inel)

Manopera ptr focus 2005-2007 200 ron (se desfac foarte greu)

(in pret intra desfacutul geamului/sticlei farurilor,pregatit ptr vopsit oglinda farului,primer ptr plastic,negru mat,solutie lipit inele Angel Eyes,solutie lipit faruri).Garantie 1 an ptr lipit faruri/aburire

Manopera ptr Focus 2002-2004 150 ron (se desfac putin mai repede)
(in pret intra desfacutul geamului/sticlei farurilor,pregatit ptr vopsit oglinda farului,primer ptr plastic,negru mat,solutie lipit inele Angel Eyes,solutie lipit faruri).Garantie 1 an ptr lipit faruri/aburire

Manopera ptr Focus 1999-2002 150 ron

Manopera ptr Mondeo 2002-2007 150 ron

Manopera ptr Mondeo 2008-2010 200 ron

Leduri nu se mai fac.

Operatia se face in Bucuresti si dureaza intre 3 si 4 zile,necesita timp ptr ca daca se face in graba se poate aburii farurile,mai ales ca farurile de focus se desfac foarte greu.

Ptr cei din alte localitati pot trimite farurile prin curier sau posta (este mai ieftin prin posta).

Celor care li se pare scump, ii ROG sa se abtina de la comentarii.
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC01814.JPG
DSC01813.JPG
DSC01812.JPG
DSC01808.JPG
DSC01807.JPG
DSC00419.JPG
DSC00418.JPG
DSC00417.JPG
DSC00416.JPG
DSC00415.JPG

Re: Faruri cu angel eyes, faruri negre

17 Noi 2009, 14:35

Felicitarile mele... Niste preturi onorabile zic eu pentru cata munca e. Strang banuleti si te contactez. O zi buna

17 Noi 2009, 21:10

mai multe poze......
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG_0004.jpg
IMG_0003.jpg
IMG_0002.jpg
IMG_0001.jpg

18 Noi 2009, 16:33

Salut,as vrea sa iau legatura cu tine...lasa si tu un nr de telefon...ms. :-??

18 Noi 2009, 18:29

ai pm

19 Noi 2009, 00:42

$1 scrie:$2elicitarile mele... Niste preturi onorabile zic eu pentru cata munca e. Strang banuleti si te contactez. O zi buna

da, manopera este onorabila, dar kiturile de AngelEyes sunt scumpe rau.

@dms: presupun ca nu se poate sa vin cu kitul meu ?

mersi!

19 Noi 2009, 21:39

cum am spus si mai sus, as dori sa nu se mai comenteze preturile,dar vad ca se citesc doar anumite chestii
sigur ca poti venii cu kitul tau de angel eyes dar nu vei avea nici o garantie la ele :)

20 Noi 2009, 00:03

mi se pare corect. deci daca vin cu AngelEyes`u meu, instalarea lui impreuna cu vopsire negru faruri=150 ? (mondeo mk3).
Mersi

20 Noi 2009, 17:23

da

21 Noi 2009, 14:56

salut ,felicitari ptr poze si ptr lista cu preturi ,sincer asa mi se pare normal decat raspunsul in mp,cat despre preturi eu unul nu am comentat pretul tau ptr ca nu e treaba mea,eu am dedus doar ptr ca toate raspunsurile erau in mp.,felicitari inca odata ptr ceea ce faci si sincer preturile mi se par foarte bune .

30 Noi 2009, 20:12

se pot inegrii si farurile fara a pune angel eyes si va arata ca cele originale

14 Dec 2009, 22:20

Salut,

Care e ultimul pret pentru angel eyes pe un ff2 facelift?
Pisese + montaj + innegrit faruri pe interior.

Stima,
Stefan
Subiect închis