Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
28 Aug 2008, 21:30
ma intereseaza catalizatorul .
29 Aug 2008, 16:51
il am dar cred ca este gol inauntru, adica nu cred ca mai are sitele.
29 Aug 2008, 20:59
bordu il ai fami un pret la iel ma intereseaza vitezometru
29 Aug 2008, 21:00
ie td sau benzinar
30 Aug 2008, 09:15
benzina, iar vitezometrul este actionat prin cablu. nu am incercat sa vad daca poate fi actionat electric?????. daca vrei numai vitezometrul ti-l dau numai pe acesta. desfac eu bordul. pret? nu stiu. tu cat dai?
30 Aug 2008, 21:11
$1 scrie:$2m un mondeo 94 Mk1 si vreau sa-l dezmembrez. cine este interesat pentru diferite piese ma poate contacta pe tel 0723151169 sau 07788222150. sunt in Bucuresti.
ai vandut bordul?daca nu ,da-mi detalii,:turometru \-vitezometru cat arata .vitezometru cred ca nu difera de mk1 din 93.a si spune-mi si pretul.multumesc
31 Aug 2008, 08:56
man70u@ - Mai am bordul. nu difera vitezometrul si turometrul de '94 cu cel de '96, daca vrei am sa pun o poza cu ele numai sa pot ajunge puna la munca unde tin masina. pret? nu stiu. tu cat dai? si cred ca mai am si cateva becuri de bord. stiu ca te intereseaza.
31 Aug 2008, 14:49
$1 scrie:$2an70u@ - Mai am bordul. nu difera vitezometrul si turometrul de '94 cu cel de '96, daca vrei am sa pun o poza cu ele numai sa pot ajunge puna la munca unde tin masina. pret? nu stiu. tu cat dai? si cred ca mai am si cateva becuri de bord. stiu ca te intereseaza.
mondeo meu e din93.,pune o poza.a si arata-mi si partea din bord,prelungirea care are schimbatorul si cotiera.
31 Aug 2008, 19:08
man70U@ - am sa fac maine o poza la a mea pentru ca nu ma duc la munca . este identica cu cea pe care o am pentru dezmembrat, numai culoarea la tapiserie difera. am pus undeva in topicul scaune Mondeo si poze cu tapiseria scaunelor, iar culoarea bordului este un gri inchis.
31 Aug 2008, 21:43
m ar interesa scutul de la motor.daca are.si cred sa de potriveasca la dieselul meu
01 Sep 2008, 19:42
$1 scrie:$2 ar interesa scutul de la motor.daca are.si cred sa de potriveasca la dieselul meu
nu are scut la motor si nici acea pasla la capota pentru a tine motorul cald. cred ca pe vremea aceea totusi nu s-a montat scut, ele ruland in tari cu sosele. cred ca ulterior, deoarece Romania a devenit un mare cumparator al modelelor Ford au inceput sa le puna si scut - noi nu prea aven sosele. de ce sa-i faci? si atunci trebuie protejat motorul si cutia de viteze.
Apropo: stii ce au raspuns coreenii cand au venit in Romania sa fabrice gama Daewoo. romanii au cerut sa mareasca garda la sol si sa schimbe amortizoarele cu unele mai tapene, coreenii au raspuns ca mai bine ne repara drumurile decat sa faca modificarile cerute.
17 Sep 2008, 09:27
Un carlig pt remorca ai cumva? Poti sa trimiti si cuiva din provincie? Multumesc.
17 Sep 2008, 15:55
mannion@ - din pacate il folosesc eu. nu-l dau.
17 Sep 2008, 23:39
ma intereseaza plasticul din prima si ultima poza dc e ok (cu aeratoarele centrale,vine de pe o parte pe alta a cadranelor)la mine e rupt 'sistemul de directionare' curentului de aer.un pret te rog.mersi
18 Sep 2008, 02:51
ah.. si pe mine ma interesa aceasi piesa
18 Sep 2008, 14:34
am impresia ca cu comanda toate aripioarele. parca sunt cateva desprinse (sau rupte) din sistemul de comanda. in rest totul e ok. pret ??? 50lei??? e mult????
18 Sep 2008, 22:49
pretul e ok dar nu imi pot da seama cat sunt de rupte.....
20 Sep 2008, 13:35
m-am uitat mai atent la ea aseara si am constatat ca nu merita banii. adica sunt aripioarele facute cam varza. mii de scuze nu am stiut exact stadiul ei.
27 Sep 2008, 12:05
m-am uitat la pozele expuse de tine, si m-ar interesa toata masca de la schimbatorul de viteza. al meu a fost spart de cind am luat masina de la fostul proprietar. asta in cazul ca o mai ai. si daca se poate si un pret?
28 Sep 2008, 08:10
nu am inteles prea bine ce vrei. cred ca te intereseaza calul dintre scaune sau altceva? (cel incercuit cu rosu in foto. daca este vorba despre cal te pot ajuta .am unul pe gri. daca nu fa-mi o poza la ceea ce vrei ca sa-mi dau seama.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- DSC00005.JPG (2.84 KiB) Vizualizat de 807 ori
-

- DSC00004.JPG (2.61 KiB) Vizualizat de 806 ori
30 Sep 2008, 12:32
Salut
Am nevoie de parbriz. il mai ai ? e ok ? la ce pret e ?
merci
30 Sep 2008, 20:47
am parbrizul fara degifrare dar nu-l dau am eu nevoie de el la anul cand ma duc sa-i fac ITP-ul pentru ca al meu s-a spart asta iarna de la diferente de temperatura. dar iti pot spune unde gasesti nou nout. pe strada Viilor, intersectie Progresul, la GIMA.... costa aproximativ 450lei. nu stiu daca include si montaj in banii astia. iar cu degifrare la peste 1200lei.
01 Oct 2008, 13:28
ok, merci de info
ma gandesc sa dau si o raita pe la dezmembrari, poate gasesc ceva pe acolo
numai bine
$1 scrie:$2m parbrizul fara degifrare dar nu-l dau am eu nevoie de el la anul cand ma duc sa-i fac ITP-ul pentru ca al meu s-a spart asta iarna de la diferente de temperatura. dar iti pot spune unde gasesti nou nout. pe strada Viilor, intersectie Progresul, la GIMA.... costa aproximativ 450lei. nu stiu daca include si montaj in banii astia. iar cu degifrare la peste 1200lei.
06 Oct 2008, 12:30
spune-mi te rog frumos daca mai ai ornamentul de la bara din spate de jos(fusta).
06 Oct 2008, 16:36
daca e vorba de cel ce se pune sub bara, masina nu a avut asa ceva. a avou carlig pe spate si nu mai avea unde sa mai puna si acel ornament. dar sincer nu vad la ce-ti trebuie. nu ai ce sa rupi prin gaurile si hartoapele Bucurestiului? daca pui si tu ceva mai greu in portbagaj (ca de aceea e breack) o sa dai du ala de pamant si o sa te zgarii pe ochii ca ai dat banii degeaba pe el. astazi am luat-o pe nuste drumuri laterale (undeva prin spatele statiei Eroii Revolutiei) de-mi era frica sa nu raman suspendat in gropi dar mite sa mai am si asa ceva. de suntem in capitala.
27 Oct 2008, 18:24
Salut. Farurile si oglinzile sunt electrice?
Daca da, m-ar interesa tot sistemul - butoane bord + mufe + faruri + oglinzile. In ce stare sunt? Poze...
Apoi, chederele de la geamurile fatza - sunt in stare ok? niste poze ar merge aici.
Apoi, la roata de rezerva, ai cumva un capac peste tot locasul? La modelul 2 stiu ca le-a pus, poate sunt si modelul 1 cu asa ceva.
Modelul e berlina sau hatchback? Daca e hatchback, are cumva eleron ?
Si, nu in ultimul rand, scrumiera dintre scaunele din fatza, aia in spatele calului cu frana de mana - cat vrei pe ea?
Merci !
27 Oct 2008, 19:47
Crazyford_'96@ - deci sa recapitulam ce te intereseaza:
1. oglinzile - sunt cu reglaj electric si incalzite; din pacate comanda pentru acestea nu o mai am, am scos-o si am trimis-o unui coleg la Resita; 150/buc oglinda
2. farurule sunt cu reglaj electric pe verticala, din pacate nu stiu cat de usor va fi sa scut cablajul (firele) de domanda ale acestora. in plus, sticla de la farul drept este sparta, se poate inlocui; 150/buc far
3. am scrumiera pentru pasagerii din spate, cea de pe cal. daca vrei ti-o pot da 15 roni.
deci te hotarasti ce vrei si eventual ma poti suna. daca esti din Bucuresti ne potem si intalni sa vezi in ce stare sunt piesele.
27 Oct 2008, 20:08
masina este breack, nu are eleron, iar in ceea ce priveste chederele nu am priceput care - cele de la usi care sunt montate pe stalpi sau care?
29 Oct 2008, 17:20
Buna Vali. Ash vrea sa ne vedem mai bine, pe duminica, poti? O sa te sun eu oricum. Vin si vad despre ce e vorba, ce goodies mai pot lua.