Vanzare

LUMe LUME ,,MONDEO MK3 la dezmembrari !!!

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: LUMe LUME ,,MONDEO MK3 la dezmembrari !!!

Mesajde albert » 05 Noi 2008, 21:40

$1 scrie:$2m fost azi sa imi iau din pitesty ceva si am gasit la o cunostinta care stia pe cineva ca se ocupa cu masini,5 opeluri,break,berlina,de prin 2001 pana in 2003 2004,,si 1 MONDEO MK3 si multe altepiese de la alt mondeo mk3
ce am vazut la mondeo ala e ca aare

usi spate cu geamuri,si in interior una e completa ,are fata usa ,clanta ,etc,,si una nu avea fata de usa in rest avea si difuzoare etc,...
pompa si oala servo,modulul abs,,schimbator,frana de mana ,
computer bord,bord cuvolan , ceasurile pe dreapta,lipsea masca ...,avea si climatronicul,2 ceasuri de bord cu km in mile si apoi cu rosu in km multe fire etc

la motor am facut si eu cu telefonul o poza,2,ce am vazut ca nu lipseau multe de la motor,mai avea si 1 far dar avea decat cica o clema rupta ,roata de rezerva plina ...,2 sau 3 roti cu tot cu jenti din aluminiu ford ...
aproape o masina completa

a inca ceva ,,avea si trapa ,,si sistemul ala de iluminat din plafon,,,si etc ,,cine vrea mai multe info si e interesat de ceva sa imi zica si vb daca are cum si cat ,

VA Rog sa nU posta-ti aiurea,,ex cat e aia,dar asta cat e,si sa nu lua-ti nimik,ca obosesk omul cautand si dandu-i telefoane si intr-un final sa nu cumparati nimik,cine are nevoie de ceva (parerea mea) se interreseaza mai intai cat costa una noua ,nu la ford,la firmele care vand piese ,ex forcar,ford si mazada etc,,si apoi imi zice de piesa respectiva si vad cat pot sa cer pe ea,daca e interesat, ...,VA MULTUmESC ...,nu sunt samsar vreau doar sa ajut si eu cum pot

cotiera este?
albert
Incepator

Maşina: Mondeo

Mesajde Esperatul » 09 Ian 2009, 14:16

A mai vazut cineva mai prin zona Bucurestiului vreun Mondeo 2004 cu fata intacta? Am nevoie de bara si far.
Esperatul
Ford Freak

Maşina: 2 x Mondeo 2.0 TDCI/Alfa 159

Mesajde badboy20cm » 09 Ian 2009, 21:50

dece din bucuresti? nu se merita la ce preturi cer bucuresteni o iei la fuga de nebun ,eu unul am gasit mult mai ieftin la cei de i-am postat in topik si la fel si DG Alexandru .
badboy20cm
1nsane Member

Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
VIN: WF0WXXGBBW1U89568

Mesajde Esperatul » 10 Ian 2009, 15:37

Cred ca ai dreptate, am obtinut o oferta la sh de 70 euro pt far si 140 euro pt bara.
Pentru piese noi am obtinut o alta oferta de la o firma de piese de aici cu 300 ron farul si 460ron bara.
Le iau noi cat de curand.
Esperatul
Ford Freak

Maşina: 2 x Mondeo 2.0 TDCI/Alfa 159

Anterior

Înapoi la Vanzare