Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

08 Sep 2006, 14:50

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2xpert detailing sunt mai mult decat ok..eu am fost la ei si mi-am facut tratamentul exterior de tabla..adevarul e ca dupa aia era o alta masina..mergeti la ei cu incredere

SCUZE!!!!!!!!!!
poti sa spui niste preturi?
la ei pe pagina nu dau nimic

Desigur iti pot spune eu ori aici ori la nr. meu de telefon: 0726 728 218.

Depinde ce serviciu te-ar interesa.

O zi buna!

08 Sep 2006, 15:06

Pai pune si tu niste preturi. Presupun ca difera daca e berlina sau daca e break. De ex intre un Mondeo si un Focus (amandoua berline) nu sunt diferente de pret nu? Dar cam cat ar fi? Si care e procentul de transparenta?

08 Sep 2006, 15:08

Sunt interesat de pachetul" Detailing exterior" pentru masina din semnatura

08 Sep 2006, 15:20

Pot sa zic si eu ca am vazut masina domnului Asgard si am crezut ca a schimbat-o cu una noua :icon_eek:

08 Sep 2006, 15:32

$1 scrie:$2unt interesat de pachetul" Detailing exterior" pentru masina din semnatura

Noi de obicei nu facem preturi fara sa vedem masina.Acesta poate varia in functie de problemele estetice ale masinii.
Informativ pretul pentru pachetul Detailing Exterior este 360 RON si tot tratamentul poate dura in jur de 4-5 ore.

Daca esti interesat astept un telefon de la tine pentru o programare la unul din centrele noastre!

08 Sep 2006, 15:37

$1 scrie:$2ai pune si tu niste preturi. Presupun ca difera daca e berlina sau daca e break. De ex intre un Mondeo si un Focus (amandoua berline) nu sunt diferente de pret nu? Dar cam cat ar fi? Si care e procentul de transparenta?

Pentru luneta+laterale spate:

Fumuriu mediu sau fumuriu inchis costa pentru o masina normala 480 RON
Nuanta de fumuriu cel mai inchis costa 640 RON

Pentru laterale fata(care se pun pe raspunderea clientului) :

200 RON indiferent de tipul foliei

Daca masina este BREAK(deci mai are inca 2 geamuri laterale):se mai adauga 200 RON

08 Sep 2006, 20:36

S-a modificat regulamentul reclamelor....george trebuie sa pui un discount permanent pentru membrii clubului..altfel reclama ta nu mai poate ramane pe forum..Multumesc

Cu parere de rau va povestesc urmatoarele :

29 Sep 2006, 12:36

Aveam o zgarietura nasoala pe partea dreapta pe capota , am fost la aceasta firma .. pentru ca mi-a fost recomandata. Zis si facut ajung acolo mi-au zis cat ma costa ca nu o sa iasa in totalitate , am zis ok no problem doar sa fie scoasa cat se poate . Se apuca baiatul de treaba , m-am uitat la el la inceput , imi acapareaza intre timp atentia un golf 5 gti alb , modificat , ma uit cam 1 minut la el , ma intorc spre baiatul care se ocupa de polish si nu parea prea fericit ... acum sa va zic si de ce ... pentru ca a insistat prea mult la capul zgarieturii si mi-a patat vopseaua ... asa ca am scapat relativ de zgarietura dar in schimb am O pata de toata frumusetea de 2cmX3cm fix pe capota si masina mea e neagra .... superb ce sa zic !! .... Asta ca sa va zic ce meseriasi sunt domnii de la ExpertDetailing ... eu NU va recomand aceasta firma ... poate am avut eu ghinion ... oricum a fost prima si ultima oara cand am folosit serviciile acestei firme ..

Re: Cu parere de rau va povestesc urmatoarele :

29 Sep 2006, 15:23

$1 scrie:$2veam o zgarietura nasoala pe partea dreapta pe capota , am fost la aceasta firma .. pentru ca mi-a fost recomandata. Zis si facut ajung acolo mi-au zis cat ma costa ca nu o sa iasa in totalitate , am zis ok no problem doar sa fie scoasa cat se poate . Se apuca baiatul de treaba , m-am uitat la el la inceput , imi acapareaza intre timp atentia un golf 5 gti alb , modificat , ma uit cam 1 minut la el , ma intorc spre baiatul care se ocupa de polish si nu parea prea fericit ... acum sa va zic si de ce ... pentru ca a insistat prea mult la capul zgarieturii si mi-a patat vopseaua ... asa ca am scapat relativ de zgarietura dar in schimb am O pata de toata frumusetea de 2cmX3cm fix pe capota si masina mea e neagra .... superb ce sa zic !! .... Asta ca sa va zic ce meseriasi sunt domnii de la ExpertDetailing ... eu NU va recomand aceasta firma ... poate am avut eu ghinion ... oricum a fost prima si ultima oara cand am folosit serviciile acestei firme ..

Buna ziua,

Daca nu ati fost multumit de serviciul primit am rugamintea sa reveniti la locatia respectiva pentru rezolvarea problemei.

Iar ca informatie generala, oricand nu sunteti multumit de rezultatul obtinut puteti (si va rugam) sa vorbiti pe loc cu managerul de locatie sau sa sunati la 0722 122 222.

29 Sep 2006, 23:04

Mdea , ar fi fost interesant sa fi fost acolo managerul , dar nu era. Si ce as fi obtinut ... sa va dau in judecata ca sa imi vopsesc capota ... nu multumesc .. prefer sa o fac pe casco decat sa stau nu stiu cat timp prin instantele din romania . Oricum e bine de stiut , sa notati baieti numerele astea in caz ca aveti probleme de genul acesta .

15 Noi 2006, 22:03

Salut. Eu am un taxi. As vrea sa stiu daca se poate monta folie pe geamuri si sa nu am probleme cu politia sau R.A.R.
Din experienta mea si nu numai, atunci cand ajungi la R.A.R. pt. eliberare de Agreere pt taxi una din conditiile principale este sa nu ai geamurile ionizate sau aplicat folie pe ele fie ea si LLumar.
Deci e voie sau nu?

28 Noi 2006, 20:49

Pentru un Logan Break un pretz va rog fara parbriz si geamuri fatza
Cu Stima

28 Noi 2006, 21:55

Aveti PM

28 Noi 2006, 21:56

S-a notat am discutat
Cu Stima

29 Noi 2006, 00:10

Domnu' Maddougu', sa inteleg ca va bagati in industria mortuara? :icon_mrgreen:
Se scot bani buni, dar totusi... Am varsat berea pe mine (citeam cu coada ochiului cand am vazut intrebarea)... :icon_biggrin:

29 Noi 2006, 00:21

Pt firma domnu
Are volum mai mare ca kango osi e mai ieftin :D
Cu Stima

29 Noi 2006, 00:23

OK, dar sa stii ca pe bune m-a bufnit rasul... :icon_biggrin:

28 Mar 2007, 18:24

Pentru o fiesta 2001 doar geamurile laterale spate, fara luneta cat ma costa? Astept un PM!

31 Mar 2007, 11:17

Ptr.un FF II un pret va rog
folie luneta +geamuri spate(inclusiv gemuletele fixe)

04 Apr 2007, 08:55

salut.ma intereseaza si pe mine pt un FFOCUS1 Sedan, toate geamurile exclus parbriz,cam care ar fi pretul..am fost la o firma care aplica tot folii autorizate si mi-a cerut 650 RON.daca pretul este asemanator,prefer sa le montez la voi,fiind o firma mai mare....astept raspuns.multumesc anticipat....

02 Feb 2008, 01:57

Buna seara tuturor membrilor Club Ford.De astazi va voi raspunde din nou, dar de pe user-ul acesta.
Intre timp au mai avut loc anumite modificari:
Avem cea mai larga oferta de folii solare auto legale din Romania. In acest moment aplicam folii solare 3M, Llumar si Samurai, in diverse nuante de fumuriu sau culori.

Samurai
Foliile Samurai sunt disponibile in 5 variante, cu grad de transmitere a luminii intre 5% si 70%.

Cele cu transmiterea luminii in procent de 5%, 20%, 35% si 50% se pot aplica doar pe laterale spate si luneta. Cele cu transparenta 70% se pot aplica si pe geamurile laterale fata.

Produse in Coreea, foliile beneficiaza de 3 ani garantie.

Llumar
Foliile Llumar sunt disponibile in 4 variante, cu cu grad de transmitere a luminii intre 5% si 72%.

Cele cu transmiterea luminii in procent de 5%, 20% si 35% se pot aplica doar pe laterale spate si luneta. Cele cu transmiterea luminii in procent de 73% se pot aplica si pe geamurile laterale fata.

Produse in SUA, foliile beneficiaza de 5 ani garantie.

Nota: Pe comanda speciala se pot aduce si folii solare Llumar cu alte nuante decat fumuriu (albastru, verde, rosu).

3M
Foliile 3M sunt disponibile in 3 variante, cu grad de transmitere a luminii intre 5% si 35%.

Cele cu transmiterea luminii in procent de 5%, 20% si 35% se pot aplica doar pe laterale spate si luneta.

Produse in SUA, foliile beneficiaza de 7 ani garantie.

In Bucuresti avem 3 centre momentan (urmand sa ne extindem si in alte zone ale orasului) in urmatoarele cartiere: Crangasi , Grivita si Vitan.
Programul de lucru la centrele din Crangasi si Grivita este :
Luni - Vineri : 8:30 - 21:30
Sambata : 9:00 - 18:00
Iar la centrul din Autovit : Luni - Sambata : 9:00 - 18:00.

Avand in vedere ca de obicei suntem destul de aglomerati,lucram numai pe baza de programari,membrii Club Ford putand suna la: nr. de telefon : 0726 728 218 pentru o rezervare la unul din centrele noastre sau pentru alte informatii.

Important: Daca va programati 2 membri in aceeasi zi beneficiati de 10% discount fiecare la aplicarea de folii solare!

02 Feb 2008, 02:59

Important: Daca va programati 2 membri in aceeasi zi beneficiati de 10% discount fiecare la aplicarea de folii solare!

cam greu asta cu 2 useri in aceeasi zi. mai bine dati 5% per user si iesiti mai cistigati si voi si userii.

personal am de gind sa aplic folie in viitorul apropiat, dar nu am chef sa stau sa dau anunturi de genul "cine mai merge cu mine?"

stiu ca decizia nu o poti lua tu. vorbeste totusi cu un manager!

03 Feb 2008, 13:49

prin arad nu stiti unde se aplica?
voi aveti doar in bucuresti,nu?

04 Feb 2008, 19:42

Noi avem centre in Bucuresti,Timisoara si Valcea..in viitor posibil si in Arad ;)

07 Feb 2008, 11:32

ok.va astept

07 Feb 2008, 20:22

Pentru un ford focus MK1 luneta, geamuri spate in procent de max 75 % chiar mai putin de atat. si fata cat zile legea? ce pret?

Re: Aplicare folii auto LLUMAR(SUA)-certificate RAR,garantie5ANI

11 Feb 2008, 14:44

Daca doresti folia LLumar cu 5 ani garantie pretul este de 497 lei pentru spate si 227 lei pentru fata ,inclusiv T.V.A.,factura ,garantie.. tot ce trebuie.

11 Feb 2008, 21:30

salut, pentru ford ka? luneta, laterale spate si fata? merci

12 Feb 2008, 11:04

Salut FolieXpertD m-ar interesa si pe mine un pret informativ pentru masina din semnatura, fra geamurile din fata!
As dori si folie antiefractie pt aceeasi masina, imi puteti spune un pret si pt aceasta ?
Multumesc!

13 Feb 2008, 10:03

M-ar interesa si pe mine pt un ff1 hachback luneta, geamuri spate si geamuri fata(cat prevede leagea)
La ce pret sunt si in cat timp se monteaza.
Subiect închis