Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: Plafoniera cu lumini pt citit - fiesta, focus, mondeo

12 Apr 2009, 09:02

Mircea, senzorii aia nu sunt pentru lumina :P , sunt senzori antiefractie si fac parte dintr-un sistem antifurt original Ford. Deci nu prea poti sa-i folosesti la nimic, o sa stea doar de decor.

12 Apr 2009, 09:23

$1 scrie:$2ircea, senzorii aia nu sunt pentru lumina :P , sunt senzori antiefractie si fac parte dintr-un sistem antifurt original Ford. Deci nu prea poti sa-i folosesti la nimic, o sa stea doar de decor.
Doar eram curios ....acum ma multumesc cu ce am ! :D

12 Apr 2009, 13:31

$1 scrie:$2ircea, senzorii aia nu sunt pentru lumina :P , sunt senzori antiefractie si fac parte dintr-un sistem antifurt original Ford. Deci nu prea poti sa-i folosesti la nimic, o sa stea doar de decor.

si daca se conecteaza la alarma masinii?

12 Apr 2009, 16:49

$1 scrie:$2

si daca se conecteaza la alarma masinii?
Teoretic se poate dar ....trebuie stiut ce tip de senzori sint si cum lucreaza , trebuie sa ai o alarma care sa permita mai multi senzori si de tipuri diferite . Posibil sa reuseasca dar eu nu ma apuc de bricolat ...

12 Apr 2009, 20:24

Mai terminati fratilor cu licitati de rahat ........... e clubford aici nu bazar de jmenuit colegi. Ai ceva de vanzare si vrei sa facetzi un ban cinstit ......baga pretul si aia e. Dar daca e rost de imbogatire pe spinarea membrilor clubului ...asta nu e normal si nu poate fi tolerat de catre admini. Exita alte site-uri pentru astfel de afaceri.

12 Apr 2009, 20:31

$1 scrie:$2ai terminati fratilor cu licitati de rahat ........... e clubford aici nu bazar de jmenuit colegi. Ai ceva de vanzare si vrei sa facetzi un ban cinstit ......baga pretul si aia e. Dar daca e rost de imbogatire pe spinarea membrilor clubului ...asta nu e normal si nu poate fi tolerat de catre admini. Exita alte site-uri pentru astfel de afaceri.
Iti raspund eu in calitate de cumparator ! daca te maninca , si pe mine m-a mincat si am vrut , am dat ! ca face pretul sau nu ....e treaba celui care da banii si vrea " obectul " ! parerea mea !

12 Apr 2009, 20:34

$1 scrie:$2ai terminati fratilor cu licitati de rahat ........... e clubford aici nu bazar de jmenuit colegi. Ai ceva de vanzare si vrei sa facetzi un ban cinstit ......baga pretul si aia e. Dar daca e rost de imbogatire pe spinarea membrilor clubului ...asta nu e normal si nu poate fi tolerat de catre admini. Exita alte site-uri pentru astfel de afaceri.

tu vorbesti care faci afaceri cu animale.....eu zic sa iti revizuiesti limbajul

12 Apr 2009, 20:37

kristy mai bine taci...daca nu te intereseaza nu e nevoie sa te bagi in seama...si nu se scrie "licitatii"??? :-"

12 Apr 2009, 20:37

nu fac afaceri .......sunt pui din catelusi mei si nu sunt nici la licitatie nici disponibili pentru oricine ......cel care v-a lua vreunul trebuie sa-mi dovedeasca ca are conditii sa-i intretina. By the way .....s-au cam vandut de mult.

12 Apr 2009, 20:42

eu te rog sa nu mai poluezi topicul. multumesc

12 Apr 2009, 20:44

Aici fiind aria comerciala a forumului, nu vad de ce nu s-ar organiza si licitatii. Scopul unui vanzator e sa obtina cel mai mare pret, si face asta nebagand mana in buzunarul nimanui.

12 Apr 2009, 20:47

mi-ai luat vorbele din gura :D

14 Apr 2009, 16:22

cine mai e interesat? s-ar putea sa mai soseasca 2 plafoniere cu lumini pt citit. pretul va fi in jur de 130-140 ron. cine e interesat sa lase msg, cine nu il rog RESPECTUOS sa se abtina de la comentarii.
FiÅŸiere ataÅŸate
SN854686.JPG

14 Apr 2009, 17:53

viewtopic.php?p=430612#p430612 poti face rost si de rama ei ???? Se vede in poza !

15 Apr 2009, 13:30

ce avem aici : pt un modeo mk3 plafoniera + suport pt ochelari. pret :90 ron deocamdata (nu este inclus transportul UK-RO)
FiÅŸiere ataÅŸate
ecf5_1.JPG

16 Apr 2009, 12:40

Pt cei interesati de plafoniere cu lumini de citit, mai e o bucata disponibila la 140 ron (in caz ca nu mai creste mult cursul GBP-RON). cine e interesat MP sau YM: the.billabong
Ramane de asemenea valabila si oferta pt plafoniera cu suport de ochelari.
FiÅŸiere ataÅŸate
P101000722.jpg

16 Apr 2009, 12:48

mai sunt urmatoarele...
maner.JPG

manere usi pt interior, ford mondeo

si inca 2 plafoniere dintre care una cu suport ochelari.
FiÅŸiere ataÅŸate
plafon +suport.JPG
plafon.JPG
plafon.JPG (6.7 KiB) Vizualizat de 1008 ori

17 Apr 2009, 09:06

slick - cam intr-o luna fac rost de bani pentru semnalizari si plafoniera. deci dupa 15 mai probabil dau comanda ferma. vezi ca ti-am lasat si pm.

01 Mai 2009, 14:19

ca sa nu mai deschid alt topic, am sa postez tot aici.
sunt 7 plafoniere, daca macar pt 5 din primele 6 se gaseste un doritor, atunci preturile vor fi ca in poza, daca nu vor fi mai mari, si nici nu cred ca le mai aduc (nu le am "pe stoc" dau comanda cand se aduna lumea).

detalii la YM: the.billabong sau la tel 0767.722.710

plafoniera 1 -> este deja rezervata pt cineva de pe forum
FiÅŸiere ataÅŸate
untitled.JPG

01 Mai 2009, 15:34

100 lei daca mai e valabil!!!!0745 218293.sint din constanta

01 Mai 2009, 15:39

scz nam vazut preturile am fost doar pe pag 1!!!m-ar interesa pt mondeo mkr si daca se poate cu tot cu tocul de okelari!!!!acelasi 0745218293

04 Mai 2009, 19:26

up

05 Mai 2009, 14:10

am impresia ca pe cea din poza 7 nu mai poti sa o aduci :D. cica a fost vanduta cu 60 ron unui cumparator din romania...

05 Mai 2009, 14:50

eu zic ca ai dat mai mult pe ea, in jur de 75...mai sunt si oferte de astea
iar despre plafoniera 7, poza e doar pt informare, plafoniera e de mult pe drum spre Ro ;)

05 Mai 2009, 15:01

plafoniera.JPG

05 Mai 2009, 18:37

si ce vrei sa demonstrezi cu asta? :) ai uitat sa pui transp ;)

05 Mai 2009, 19:58

in plus la ceea ce a spus slick asteapta sa soseasca in Romania sa vezi exact cum arata. Desi sincer, sellerul daveXXX de la care ai luat-o are itemuri ca lumea (luat buton dezaburire parbriz de la el --- super ok).

Si ai avut noroc pentru ca bidderii englezi erau in vacanta... luni a fost holiday abia marti s-au apucat de treaba iar.

De aici si pretul tau mic... pomenile sunt rare. :)

06 Mai 2009, 22:42

up

09 Mai 2009, 19:58

Care dintre ele se potriveste pe Fiesta (2007)?

09 Mai 2009, 20:13

toate, acum o sa aduc ceva ca in poza de mai jos.
FiÅŸiere ataÅŸate
5e86_1.JPG
Subiect închis