Nu ma ocup cu vanzarea de masini, lucrez la stat, sunt bugetar, sunt colegi de forum care ma stiu foarte bine si pot sa-ti spuna si ei acelasi lucru, iar de dat vreau sa o dau pe un Focus hatchback ori berlina sau un Mondeo dar pana acum ce am gasit nu m-a satisfacut ori din punct de vedere al diferentei pe care trebuia sa o mai dau ori al felului in care se prezenta masina respectiva. De investit in masina si de avut grija de ea o voi face pana in momentul pana in care o voi vinde sau schimba, nu vad masina ca pe un bun util si nici nu ma ghidez dupa conceptul pe care-l au unii:
la ce bagi ma bani degeaba in masina...?! masina ai luat-o tragi cat mai tare de ea si cand vezi ca incepe sa pice ceva la ea aranjeaz-o cat de cat si vinde-o... sau... la ce naiba bagi bai ulei din ala scump baga din ala la 120lei bidonul ca merge si cu ala... ori... ba da prost esti ca ii schimbi filtrele la 10 000km, eu i le-am schimbat la a mea la 40 000km iar schimbul eu il fac la 20 000km... si exemplele pot continua...
In concluzie, sunt genul de om tipicar caruia ii place sa aiba grija de lucrurile lui, poate daca ma nasteam cu toate la nas si ma dadeau banii afara din casa nu mai tineam atata la o masina, dar atata timp cat ma folosesc de ea, iar ea ma duce peste tot unde am nevoie, pentru ca sa nu ma lase in drum ii dau tot ce este mai bun. Si da, asa voi proceda si cu viitoarea masina o voi lua de la inceput...
La adresa ta ma framanta si pe mine o intrebare, de curiozitate:
esti la al doilea post pe acest forum si tocmai ce te gasisi sa te legi de c... meu... zici ca ma ocup cu vanzarea de masini... nu cumva faci mataluta acelasi lucru si procedezi ca indivizii aceia de prin targuri care se ocupa expre cu asa ceva si cand ochesc o masina buna se strang ca ciorile pe langa saracul om si ii vin cu contra-argumente la masina lui de o da saracul, - daca este usor influentabil bineinteles, sau sta prost cu banii - la un pret de nimic... Sau... posibil sa te fi deranjat vreo afirmatie de a mea pe undeva... si cum oricine isi poate face la repezeala un cont aici pe forum cu un minim de efort...Daca vroiam sa vand masina pe un pret de nimic sau sa o schimb cu altceva o puteam face de mult. Dar, unu la mana stiu ce am si nu pot sa o dau pe un pret de nimic, ar insemna sa ma fur singur si doi la mana toti cei cu care am vorbit sa fac schimb in momentul in care le-am precizat ca masina care o iau la schimb o tin pentru mine cel putin doi-trei ani nu o vand mai departe iar decat sa-mi dea ceva cu probleme mai bine sa-mi spuna... Moment in care la majoritetea cazurilor a intervenit,
tacerea... Dar si tacerea poate fi un raspuns...
Si ca sa inchei, daca esti din apropiere sau ai drum prin Rm.Valcea te invit sa vezi si sa-mi testezi masina iar daca vrei sa verifici daca ma ocup cu vanzarea de masini se poate vedea la Administratia Finantelor Publice unde apare cate masini am avut si vandut... iar in privinta investitiilor pe care le-am facut pot proba cu facturi sau bonuri fiscale...

Sper ca aceste explicatii sa satisfaca pe toti eventualii viitori curiosi care mai intreaba ceva asemanator.