Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

14 Mar 2007, 16:41

$1 scrie:$2auciucuri noi nu aduci? De vara :)

Momentan nu aduc noi. Am insa ceva frumos tare de vara, raport pret/calitate excelent zic eu. In momentul in care am sa reusesc sa dau drumu la firma (ma chinui din iunie anul trecut :( ), am sa vad poate am sa ma comercializez si noi. Momentan am avut o discutie cu un "concurent" din Iasi(nu stia saracul de ce nu mai vindea :D) si e posibil sa aduc pe langa resapate si sh-uri din Germania, dar, momentan sunt doar in faza de discutii. Am anexat o imagine cu ce am pt tine Paul.
FiÅŸiere ataÅŸate
DLA Barosanu003.jpg
(329.84 KiB) Descărcat de 309 ori

Re: hy

14 Mar 2007, 16:43

$1 scrie:$2aca tot te duci pe afara si aduci gume...........vreau si eu jante.......noi sau second........daca poti .......am adresa de messenger.......... strainul0 ........cauta-ma(am ultimul tip de mondeo,,5x108/16,,janta,cred)

Nu ai nimerit-o. :D Nu ma duc pe afara. Din cauza ca iau multe, primesc acasa anvelopele. Asa ca ... Nu prea am unde sa vad de jante. Oricum, vezi ca era cineva care vindea pe 4tuning la bursa jante cu dimensiunea pe care o doresti tu.

14 Mar 2007, 16:45

Sorry, vara am mincarimi la talpi, asa ca nu ma risc cu resapate pe fatza :) (mi-am luat Tigar Prima 88V pentru fata)
Cit sint alea? :)

16 Mar 2007, 12:32

85 de lei :D

19 Mar 2007, 11:59

Caut colaboratori in toata tara pentru distributie anvelope resapate. Conditii avantajoase. Peste 40 de profile, aproape orice dimensiune, inclusiv pentru camioane

21 Mar 2007, 15:26

Incepand de astazi, comercializez pe langa anvelopele resapate si anvelope SH , inclusiv dimensiuni pana la 20"

21 Mar 2007, 15:34

Un Continental EcoContact 195/60/15 88V, si cu ceva carne pe el?

21 Mar 2007, 16:31

4 bucati 195/55/15?eventual dc poti sa-mi faci o oferta atat ptr resapate cat si ptr second.ms

28 Mar 2007, 10:08

$1 scrie:$2n Continental EcoContact 195/60/15 88V, si cu ceva carne pe el?

Ar trebui sa te mint sa iti spun ca am nush ce firma. Pot aduce doar dimensiunea la comanda. Sunt mult prea multe sh-uri ca sa caute cineva o anumita firma intre ele.
M-am interesat totusi, dimensiunea pe care o doresti este si cica ar avea si putin mai multa carne 8)

28 Mar 2007, 10:21

$1 scrie:$2 bucati 195/55/15?eventual dc poti sa-mi faci o oferta atat ptr resapate cat si ptr second.ms

Din cate am inteles, nu este aceasta dimensiune la resapate. Totusi, acuma cauta cineva sa vada daca este , iar in momentul in care primesc un raspuns revin cu detalii.

28 Mar 2007, 10:37

Back din nou :D
Deci. Paul: am uitat sa precizez pt ca anvelopele costa 70 de lei bucata

Trisaba: Vesti bune :D Am resapate la 90 de lei bucata (all season) si sh-uri la 70 de lei bucata.

28 Mar 2007, 11:29

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2n Continental EcoContact 195/60/15 88V, si cu ceva carne pe el?

Ar trebui sa te mint sa iti spun ca am nush ce firma. Pot aduce doar dimensiunea la comanda. Sunt mult prea multe sh-uri ca sa caute cineva o anumita firma intre ele.
M-am interesat totusi, dimensiunea pe care o doresti este si cica ar avea si putin mai multa carne 8)

Faza e asa, eu am pe spate vechile Nankang, cu destula carne si alea pe ele, exact pe specificatiile de mai sus ;)
Unu dintre ele a avut o problema (probabil am dat cu el in ceva ca s-a descentrat si oricit l-as echilibra tot tremura), asa ca l-am pus la rezerva, si am pus pe cel de la rezerva in locul lui. Rezerva mea era Continental EcoContact 195/60/15 88V, si la echilibrat a iesit perfect.
Acu as fi vrut sa-i caut o pereche de aceeasi marca, dar daca nu gasesc o sa merg asa ;)

28 Mar 2007, 15:05

Back cu noutati. :D
Ti-am facut rost de Continental :) (numai ca nu stiu daca e EcoContact). Poti sa iti iei doua de astea de care am daca vrei sa iti faci o parere ;)

28 Mar 2007, 15:08

Hmm, treci pe YIM sa discutam, ca e mai rapid ;)

29 Mar 2007, 10:53

Salut! 195/60/15 -reesapate dar ceva mixt ai pe stoc si la ce pret?
Merci

29 Mar 2007, 17:36

$1 scrie:$2mm, treci pe YIM sa discutam, ca e mai rapid ;)

Vezi ca nu mai am vechiul id. Acuma am andreidumitrachi id-ul de mes(cel vechi mi-a decedat-parola sparta... :( :( :( ). Te rog frumos sa ma adaugi tu in lista, pt ca nu iti mai am id-ul pe contul asta nou.

29 Mar 2007, 17:37

$1 scrie:$2alut! 195/60/15 -reesapate dar ceva mixt ai pe stoc si la ce pret?
Merci

Iep. Am. Costa 90 de lei bucata.

04 Apr 2007, 06:56

ma intereseaza si pe mine 2 sau 4 cauciucuri 195/60/15.
cele sh cam cata carne au pe ele? cam cati km mai tin?
pt cele reesapate imi spui cam pana la ce viteza maxima sunt recomandate? am talpa cam grea. Multumesc. Vreau de vara profil V daca se poate :oops:

Resapate iarna 15"

05 Apr 2007, 15:31

Salut! Ai de iarna resapate 185/60 R15? Daca ai si pretul e corect vreau 4 buc. De asemenea ma intereseaza si modelul. Ms!

20 Iun 2007, 03:09

$1 scrie:$2a intereseaza si pe mine 2 sau 4 cauciucuri 195/60/15.
cele sh cam cata carne au pe ele? cam cati km mai tin?
pt cele reesapate imi spui cam pana la ce viteza maxima sunt recomandate? am talpa cam grea. Multumesc. Vreau de vara profil V daca se poate :oops:

Cele sh nu am de unde sa stiu cata carne mai au pe ele pt ca nu stiu ce primesc. Le aduc doar la comanda. Costa 70 de lei bucata
Cele resapate sunt 88h . Nu am profil v pe aceasta dimensiune :( Viteza la astea duce cam pe la 210. Nu cred ca ai talpa chiar asa de grea :D
Aaa. Costa 90 de lei bucata :D

Cele sh nu au garantie pentru ca sunt verificate innainte sa ti le trimit.
Cele resapate au garantie 6 luni fara limita de km ;)

Re: Resapate iarna 15"

20 Iun 2007, 03:12

$1 scrie:$2alut! Ai de iarna resapate 185/60 R15? Daca ai si pretul e corect vreau 4 buc. De asemenea ma intereseaza si modelul. Ms!

Imi pare rau, dar dimensiunea pe care o doresti nu se resapeaza. Cea mai apropiata este 195/60/15. Restul este valabil ca si in cazul anterior. Am sa anexez o imagine cu profilul ;). Pretul este 90 de lei
FiÅŸiere ataÅŸate
BPV3A.jpg
(38.91 KiB) Descărcat de 680 ori

20 Iun 2007, 15:06

Salut.
Vreau si eu sa-mi schimb cele 4 incaltari, si ma gandeam sa-mi cumpar noi. Spune-mi pls , cam cat tin anvelopele resapate? Cat de sigure sunt, mai ales la explozii? Stiu ca le refaceti calea de rulare, dar cum ramane cu celelalte elemente din care e alcatuita o anvelopa?
Eu mi-as dori 4 bucati de aceeasi firma/tip/profil , 205/60 R15 . Daca imi poti plasa si o poza cu profilul...

Merci !

21 Iun 2007, 12:58

Am sa iti spun in mare cam ce inseamna procesul de resapare :D .

Odata cu uzarea benzii de rulare se consuma circa 30% din anvelopa. Carcasa, in care se afla 70% din valoarea anvelopei, poate avea, printr-o noua gumare o „a doua viata“.

Pentru producerea unei anvelope de camion sau autobuz se consuma circa 30-35 kg amestec de cauciuc. Resaparea aceleiasi anvelope necesita numai 14 kg de cauciuc, ceea ce conduce la economisirea unei importante cantitati de materii prime. In Comunitatea Europeana se economisesc peste 300.000 de tone de cauciuc pe an!
Producerea unei anvelope de autoturism necesita aproximativ 28 de litri de petrol. Pentru resaparea acestei anvelope sunt necesari numai 5,5 litri de petrol. Prin resapare se economisesc in Comunitatea Europeana cu mult peste 500.000 tone de petrol.
Utilizarea anvelopelor resapate are mari avantaje economice, deoarece o anvelopa resapata are aceeasi viata (in kilometri parcursi) cu o anvelopa noua, dar costa cu 45 – 60% mai putin.
Prin resapare nu se solutioneaza definitiv problema deseurilor provenite din anvelope dar prin valorificarea pneurilor uzate se aduce in mod clar o imbunatatire in acest sector.

Gradul de utilizare a cauciucurilor resapate

Autoturisme
Ponderea anvelopelor resapate inregistreaza valori minime de 1-2 % in Elvetia si in Tarile de Jos si urca pana la valori de peste 20 % in Tarile Scandinave. In Germania, procentul anvelopelor resapate de autoturisme este de circa 12 %, iar in cazul pneurilor de iarna de 25 %.
Camioane
In acest caz procentele sunt mai ridicate ajungand la circa 40 % in Spania si peste 70 % in Finlanda. In Franta si Germania anvelopele de camion resapate constituie circa jumatate din rezerva de anvelope a pietei. In intreg spatiul Comunitatii Europene se inlocuiesc anual mai mult de 15 milioane de anvelope de camion si autobuz. Dintre acestea mai mult de 8 milioane sunt anvelope noi si mai mult de 6 milioane anvelope resapate.
Utilitare
Pentru aceasta categorie resaparea este considerata in intreaga lume cea mai buna alternativa deoarece ofera siguranta, randament maxim la rulare si un excelent raport pret / performante in exploatare. Aceste concluzii castiga tot mai mult teren si in domeniul automobilelor. Tot mai multi utilizatori particulari recunosc si pretuiesc avantajele economice si ecologice ale anvelopelor resapate prin metode ce asigura calitatea.

Tehnologia de resapare
Reconstruirea anvelopelor B&P Pneus incepe cu selectia riguroasa a carcaselor apartinand unor marci de renume importate de noi din Europa de Vest. Dintre acestea sunt alese cele cu un profil de minim 1,5 mm adancime fiind supuse apoi unui amanuntit control vizual interior. Sunt umflate automat si, prin rotire la turatii mari, se verifica centrarea carcasei.
Carcasele selectate sunt apoi desapate si pregatite pentru resapare. Cele pentru autoturisme, masini de teren si utilitare urmeaza procedeul de resapare la cald iar celelalte procedeul de resapare la rece.

Resaparea la cald – este caracterizata prin acoperirea suprafetei de rulare si a flancurilor anvelopei desapate cu amestec de cauciuc nevulcanizat. Modelarea profilului benzii de rulare are loc intr-o presa de vulcanizare la o temperatura de 150 C.
Resaparea la rece – este caracterizata prin vulcanizarea independenta de matrita a anvelopelor la o temperatura cuprinsa intre 95 C si 110 C. Anvelopa se confectioneaza cu ajutorul unei benzi de rulare prevulcanizate („profil nou“) si a unui strat de cauciuc nevulcanizat pentru perna protectoare. Legatura intre carcasa, amestecul de cauciuc pentru perna protectoare si banda de rulare se realizeaza prin vulcanizare intr-o autoclava.

Preturi mici:

Pretul unei anvelope resapate B&P Pneus reprezinta aproximativ 60% din pretul uneia noi cotate pe piata la un nivel mediu. Aceasta nu datorita unor costuri mici ale materiilor prime, ci avantajelor tehnologiei germane de resapare.
Odata cu uzarea benzii de rulare se consuma numai 30 % din anvelopa, valoarea materiilor prime continute de carcasa ramasa reprezentand astfel 70 % din valoarea totala a anvelopei. Prin resaparea cu tehnologie Kraiburg, B&P Pneus recupereaza aceasta valoare, reducandu-se in consecinta cheltuielile dumneavoastra legate de anvelope.

Calitate germana:
In Europa se recicleaza anual prin resapare cateva sute de mii de tone de anvelope, unul dintre furnizorii importanti fiind, partenerul nostru, Gummiwerk Kraiburg Austria GmbH & Co. Cu materialele de resapare Kraiburg, in fiecare an primesc „o noua viata“ peste 1.000.000 de anvelope de autocamion, autobuz si avion si peste 3.000.000 anvelope de autoturism.
Anvelopele B&P Pneus sunt resapate cu materiale germane Kraiburg de calitate, omologate TUV si ISO 9002. In consecinta ele:
- transmit fortele de tractiune si prezinta siguranta in exploatare asemanator anvelopelor noi care apartin unor producatori renumiti,
- parcurg acelasi numar de kilometri precum anvelopele noi de marca,
- reduc consumul de combustibil, deoarece contin amestecuri de cauciuc optimizate pentru rezistenta la rulare,
- genereaza o incalzire („heat built up“) redusa in timpul rularii, protejand astfel carcasa dumneavoastra.
Testul efectuat de TUV-Automotive GmbH cu materialele Kraiburg si benzi de rulare de marca produse de 3 mari companii europene consemneaza: „Precum a fost dovedit prin studiile efectuate de Institutul German TUV-Automotive GmbH (raport tehnic nr. 70005411, 10/2000), anvelopele resapate cu materiale Kraiburg conduc la o evidenta scadere a consumului de carburant comparativ cu produsele similare ale altor companii“.

Selectarea riguroasa a carcaselor pentru resapare
Pentru o exploatare de durata a anvelopei resapate este foarte importanta calitatea carcasei folosita in constructia acesteia. De aceea B&P Pneus importa carcase ale celor mai performante marci de anvelope: Michelin, Good Year, Brigestone, Continental, Pireli si Dunlop.
Dintre acestea sunt selectate cele cu un profil de minim 1,5 mm adancime fiind supuse apoi unui amanuntit control vizual interior. Sunt umflate automat si, prin rotire la turatii mari, se verifica centrarea carcasei.

Sper ca te-am lamurit cat de cat ce inseamna resaparea.
In alta ordine de idei:
-in primul rand resapatele pe care le comercializez eu sunt tubeles, deci, nu au cum sa explodeze nici intr-un caz
-pe langa calea de rulare, se schimba atat lateralul anvelopelor, cat si interiorul acestora
-pe mine personal ma tin anvelopele pe masina 60-70.000 km fara probleme (trebuie mentionat ca merg fara frani bruste si nu fac scartaiuri :D)
-pe dimensiunea dorita de tine am doar profilul care a fost atasat mai sus, asa ca nu am sa il atasez din nou acuma (sper sa nu te superi)
-am sa caut in calculator cateva imagini cu cateva resapari (si batranul a lucrat in domeniul resapatelor) ca sa vedeti cum este intr-o resapare

21 Iun 2007, 14:03

bune info!

ai cumva 205/45/17 sau 215/40/17 sau 205/40/17? daca da, te rog da-mi preturi.

21 Iun 2007, 16:46

@adumitrachy : foarte foarte educativ si bine explicat! Merci f mult! Aporape m-ai convins...

Spune-mi pls, pe profil V , ce dimensiuni gasesti? Mi-as cobora ochii si la 195/60 R15 sau 205/55 R15, daca zici ca pe dimensiunea de 205/60 R15 ai doar acest profil - nu prea-mi place...
Si firma carcasei, pot sa mi-o aleg, sau e dupa cum am noroc?

Daca gasesti ceva profil V pentru dimensiunile de mai sus, te rog plaseaza si niste preturi. Si cum facem cu transportul?

Merci !

24 Iun 2007, 21:33

Am sa va spun o poveste!Acum dOUA luni merg in vizita la un amic care este dealer de anvelope resapate BP PNEUS,SCOP,etc. aici in zona.Acolo vad niste gume absolut dementiale si la preturi ff.mici.Il intreb pe amicu daca sunt bune si daca merita investitia,iar el imi zice ca sunt super, ca are puse pe octavia lui si merge de 20000km!
Am luat pt mondeo meu PATRU buc SCOP RID 2-205/55/16.Am mers la vulcanizare le-am puis ,le-am echilibrat si da-i bice prin oras.
Toti prietenii ma invidiau"Ce gume tari ti-ai tras "imi ziceau!!Dupa vreo saptamana ies din oras si ii dau talpa la masina 60,80,90,,,si sa fac infarct:De la 90 in sus simteam ca sare masina de pe asfalt!! NU PUTEAM SA MERG!!Ca sa nu mai spun ce zgomot produceau de am crezut ca s-au dus rulmentii.
Nervos ma intorc la magazin la prietenul meu cel binevoitor si ii spun patania:Zice:Nu se poate nu le-au echilibrat bine!!Ii zic hai cu mine sa le echilibram.
Si am fost la PATRU vulcanizari care au cele mai performante aparate si la fiecare roata trebuiau puse aprox. 400-500 gr. plumb!!! Si tot degeaba. :lol:
Amicu' zice ca mi le schimba, si mi le-a schimbat:DE TREI ORI-si aceeasi poveste.Imi venea sa-l iau la bataie pe om!!
Am cheltuit un sac de bani pe la vulcanizari!Ma uitam in buzunar ca in tunel!Cu nervii la maxim ii spun amicului ca daca nu rezolvam problema ma duc la OPC (luasem factura, garantie etc.)
Mi le-a schimbat cu altele BP PNEUS dar degeaba aceeasi poveste!
Si ca punct culminant imi spune ca anvelopele respective sunt resapate in ROMANIA cu sigla MADE IN ITALY si ca sa confirme imi arata adresa producatorului!Am crezut ca mor,dar banii i-am platit pe anvelope, asa ca..
Din SAPTE SETURI de anvelope abia am reusit sa adun patru ,care totusi imi produceau o vibratie mica pe la 110-120 km/h..si care disparea daca mergeam mai tare!!
Acum am pe mondeo 4 anvelope noi hankook ventus prime 205/55/16 si merge ata la 200 km/h. si ma gandesc la CAT DE FRAIER AM FOST de m-am lasat pacalit si cati bani am cheltuit pe la vulcanizari imi luam doua seturi de gume noi.
Cine nu ma crede ii arat factura-original,"garantia"-xeroxata pe anvelope si va spun sa nu va lasati pacaliti de sigla de pe anvelope MADE IN ITALY ,MADE IN FRANCE ca e o frana mai lunga decat calea ferata! :shock: !

24 Iun 2007, 23:12

salut mar interesa si p mine o marime mai speciala ... 190/65/390 sau nu neaparat 190 merg si 200 sau 225 (astea au mai fst pe bmw vechi)
le vreau pt un ford granada care are jante pe 390 si cauciucurie deja dau semne mari de oboseala (michelin TRX)
dk ai sau dk ma poti ajuta astept un semn de la tine
numai bine

27 Iun 2007, 13:27

nu ai ceva gume pe 13 intre 175-185 latime, pe bara intre 50-60

28 Iun 2007, 10:09

$1 scrie:$2une info!

ai cumva 205/45/17 sau 215/40/17 sau 205/40/17? daca da, te rog da-mi preturi.

225 45 R17
235 45 R17
235 40 R17
245 40 R17
245 40 R17
255 40 R17
255 40 R17

Acestea sunt singurele dimensiuni care se resapeaza pe 17. Iti recomand 225/45/17

28 Iun 2007, 10:16

$1 scrie:$2adumitrachy : foarte foarte educativ si bine explicat! Merci f mult! Aporape m-ai convins...

Spune-mi pls, pe profil V , ce dimensiuni gasesti? Mi-as cobora ochii si la 195/60 R15 sau 205/55 R15, daca zici ca pe dimensiunea de 205/60 R15 ai doar acest profil - nu prea-mi place...
Si firma carcasei, pot sa mi-o aleg, sau e dupa cum am noroc?

Daca gasesti ceva profil V pentru dimensiunile de mai sus, te rog plaseaza si niste preturi. Si cum facem cu transportul?

Merci !

Profil v nu este pe aceasta dimensiune. Am ceva super insa. Daca vrei pe 205/55/15. Pot sa iti trimit doua ca sa te convingi si dupa asta sigur mai iei inca doua ;)
Tranportul se face prin firma de curier. Iti ajung in maxim 12 ore din momentul in care ti le trimit eu. Tranportul e 2-250 maxim

P.S. Nu reusesc sa atasez poza cu profilul. Trimite-mi o adresa de mail sau da-mi add pe mes , am id-ul andreidumitrachi
Subiect închis