Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
24 Mar 2010, 22:26
Up!
Doresc cd-player original focus 1 la schimb si oglinda stanga electrica originala (poate sa fie fara capac).
27 Mar 2010, 22:47
valabil
29 Mar 2010, 15:43
Cumpar (vand) anvelopa Michelin Energy XH1 (modelul vechi) 195/60/15 aproape nefolosita (cea de pe roata de rezerva) ca sa pot face pereche. Atasez o poza cu profilul (nu este poza anvelopei mele)
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

29 Mar 2010, 16:22
ok. vrei si ceva sa cumperi de la mine sau care era ideea?ca nu pricep:)
29 Mar 2010, 16:56
l-am postat aiurea, scuze.
30 Mar 2010, 13:23
@nasturados : am vazut, nu-i nimic! spor la cautari!
Piesele in continuare de vanzare:
1. Oglinda manuala dreapta cu elemente si interior si aparatoare gri - 100 lei usor negociabil(e originala!)
2. Elemente interior oglinda stanga (plastic si maneta reglaj cauciuc) - 20 lei
3. Bloc lumini - 50 lei (simplu, fara pozitie de proiectoare)
4. Cablaje usi (fata, pt geamuri electrice, inchidere centralizata, fara mufe oglinzi electrice) - 50 lei set (stanga+dreapta) - update: cred ca au pe ele releu pentru ridicare geam impuls, cel din stanga de la sofer-a se vedea in fotografie releul cu verde, daca e cineva interesat o sa scriu codul de pe el.
5. Capac inferior coloana directie - 30 lei.
03 Apr 2010, 20:00
up!
Sarbatori cu bine!
09 Apr 2010, 15:55
Negociabile...am nevoie de bani!
15 Apr 2010, 15:50
Up! Negociabil....primesc bani in schimbul lor :d
cd-player am achizitionat....ma intereseaza eventual sa cumpar/schimb cele de mai sus pe oglinda stanga originala electrica si incalzita (poate sa nu aiba sticla sau capacul vopsit, ma intereseaza ansamblul sa fie intact si original)
19 Apr 2010, 20:39
Piesele in continuare de vanzare:
1. Oglinda manuala dreapta cu elemente si interior si aparatoare gri - 100 lei usor negociabil(e originala!)
4. Cablaje usi (fata, pt geamuri electrice, inchidere centralizata, fara mufe oglinzi electrice) - 50 lei set (stanga+dreapta) - update: cred ca au pe ele releu pentru ridicare geam impuls, cel din stanga de la sofer-a se vedea in fotografie releul cu verde, daca e cineva interesat o sa scriu codul de pe el.
24 Apr 2010, 11:03
Salut,
Pune o poza , te rog, cu oglinda dreapta ( e completa, nu ? ) MS !
25 Apr 2010, 08:23
Ai aici fotografia.
Pe prima pagina gasesti fotografii cu toate piesele.
Oglinda dreapta este completa, manuala, originala, sta foarte bine pe masina. Capacul prezinta zgarieturi, e gri, oricum vad ca masina ta e alta culoare, deci il vopsesti si iese perfect.
Pretul este 100 lei.
Scuze de intarziere.
Daca mai vrei fotografii imi spui, fac si iti trimit, piesele le am in casa la indemana.
Marti plec din oras spre Constanta si revin vineri, daca ai nevoie urgent de ea luni (maine) o pot trimite.
25 Apr 2010, 22:31
$1 scrie:$2i aici fotografia.
Pe prima pagina gasesti fotografii cu toate piesele.
Oglinda dreapta este completa, manuala, originala, sta foarte bine pe masina. Capacul prezinta zgarieturi, e gri, oricum vad ca masina ta e alta culoare, deci il vopsesti si iese perfect.
oglinda dreapta.JPG
Pretul este 100 lei.
Scuze de intarziere.
Daca mai vrei fotografii imi spui, fac si iti trimit, piesele le am in casa la indemana.
Marti plec din oras spre Constanta si revin vineri, daca ai nevoie urgent de ea luni (maine) o pot trimite.
Salut,
Daca tot ai zis tu ca e usor negociabil

, poate mai lasi un pic la pret (

transportul ?

), am nevoie de ea, dar nu prea am bani acum, daca poti mi-o trimiti pe 3 ( zii de salariu'

). Eventual iti las nr te tel daca ai nevoie de confirmare si bineinteles de adresa... Bafta !
26 Apr 2010, 07:21
Salut.
Vezi ca ai PM cu detalii.
O trimit pe 3, nu e nici o problema, imi convine si mie de minune ca atunci ajung inapoi in Iasi.
Ne intelegem noi

Vad ca esti din Buzau. Daca se intampla sa ajung in Buzau saptamana aceasta (joi sau vineri) ai cum sa o platesti la predare personala? Posibil sa trec, asa ca 2 minute daca iti dau un telefon si ne intalnim cred ca ar fi mai usor. Daca nu ramane varianta cu trimisul pe luni.
27 Apr 2010, 18:38
Up!
Pana pe 3.05.2010 oglinda dreapta este rezervata pentru Silviu.
Raman celelalte:
1. Elemente interior oglinda stanga (plastic si maneta reglaj cauciuc) - 20 lei
2. Bloc lumini - 50 lei (simplu, fara pozitie de proiectoare)
3. Cablaje usi (fata, pt geamuri electrice, inchidere centralizata, fara mufe oglinzi electrice) - 50 lei set (stanga+dreapta) - update: cred ca au pe ele releu pentru ridicare geam impuls, cel din stanga de la sofer-a se vedea in fotografie releul cu verde, daca e cineva interesat o sa scriu codul de pe el.
4. Capac inferior coloana directie - 30 lei
03 Mai 2010, 22:00
REVINE OGLINDA LA VANZARE:
4. Cablaje usi (fata, pt geamuri electrice, inchidere centralizata, fara mufe oglinzi electrice) - 50 lei set (stanga+dreapta) -
Fotografii gasiti in paginile anterioare!