Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
21 Apr 2010, 15:16
de luni seara vor fi disponibile si cele cu prindere in suruburi + niste tunere digitale dvb-t mpeg4 ce prind si protvhd, tvr hd, sportHd chiar si in mers.
pana atunci "up" pt modelul asta
Gil19 a ales sa puna pana la urma navigatia de la caska, astfel nu mai traieste cu teama de a gasi masina sparta.
22 Apr 2010, 09:23
Asa cum a spus si Florin mai sus, am montat modelul CA3636G de la Caska.
Este mai mult decat ma asteptam. Dupa gustul meu, se aude mai bine ca unitatea Sony cu care vine Mondeo.
23 Apr 2010, 17:32
au venit si camerele cu prindere prin suruburi. specificatiile sunt aceleasi.
sper sa nu fi omis pe nimeni, din cei ce erau interesati
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

25 Apr 2010, 11:51
Florin multumesc pentru camera de mers inapoi. Se vede excelent, culori reale, claritate exceptionala.
Pentru cine doreste sa citeasca un feed-back dupa montajul unitatii de la Caska pe Ford Mondeo MK4, o poate face aici:
viewtopic.php?f=15&t=34330&p=701286#p701286Bafta la vanzare.
26 Apr 2010, 07:47
Am cumparat camera da la Florin.
Sper ca o sa o montez cat de curand si o sa vin cu impresii.
Despre vanzator - NOTA 10
Free

de la mine!
27 Apr 2010, 19:32
Mersi mult Emil si s-o stapanesti sanatos!
am si o poza de pe masina lui @gil19
Iar pretul este de 170lei pt modelul cu prindere prin holzsuruburi(pt focus. nu merg pe mondeo mk3)
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

27 Apr 2010, 21:46
cum sa nu mearga?

vrei poze?
28 Apr 2010, 09:55
la 3 modele mk3 m-am uitat si la toate lampa era diferita fata de cel de focus plus distanta dintre gauri era mai mica, dar poate ma/ne lamuresti cu o poza
28 Apr 2010, 21:53
in fine! eu n-am gasit niciun model de mondeo Mk3 la care sa se potriveasca camera cu prindere prin holzsuruburi ->

asa ca:
*

modelul cu prindere prin holzsuruburi se potriveste la focus mk2 pre-facelift si focus mk2 facelift sedan
*

cel cu prindere prin clips se potriveste perfect la Mondeo mk4, New Fiesta si Focus facelift Hatchback, putin mai greoi la Kuga unde clipsul este pe partea stanga
iar preturile sunt de 170lei/buc
28 Apr 2010, 22:11
$1 scrie:$2
E o intrebare, pentru ca vrei si tu, sau e o sugestie?
Am gasit un monitor dragut pentru camera de mers inapoi, cam cat ala din fotografii de mare.
Unde ?
Ma intereseaza si pe mine camera dar fara monitor nu am ce face cu ea....
29 Apr 2010, 08:12
noi am vazut la darius-alarme. acolo poti da si de bogdan(muzica9) si poate te ajuta si el avand mai multe cunostinte in domeniu
29 Apr 2010, 12:11
Da numai ca eu sunt din Brasov.. deci mai greu cu ajunsul acolo
29 Apr 2010, 12:44
nu stiu cum sa-ti explic ca poze nu i-am facut. era un display cu o carcasa aprox. 80x65mm si vreo 20mm grosime. displayul sa zic ca era de vreo 2inch si o rezolutie pe care o estimez a fi 220x176px. indeajuns cat sa poti distinge ce-ti arata camera.
insa, orice dispozitiv aflat la vedere si care mai si "luceste in soare" presupune un risc.
29 Apr 2010, 14:49
Icem@n eu zic ca acel display era mic, spre foarte mic, pentru a fi Ok pentru o camera de mers inapoi.
Si asa cum zicea si Florin mai sus, orice mic accesoriu pus pe bord (fie ca e gps, detector radar, dispaly, bluetooh) atrage privirile agere ale hotilor.
E pacat sa-ti sparga masina pentru un tampit de display.
Eu pana la urma, am ales varianta scumpa, cu unitate multimedia dedicata Ford.
Dar sa stii ca merita fiecare banut dat.
29 Apr 2010, 15:39
Multumesc mult pt raspuns. Eu nici nu ma gandesc sa-l lipesc pe bord... ar fi 3 variante:
1. Deasupra oglinzii retrovizoare
2. Pe interiorul parasolarului
3. In locasul de depozitare cu usita de la baza consolei centrale.
Nu este nevoie de camera de fiecare data cand dai cu spatele.
De aceea ma interesau dimensiuni si un eventual link cu cei catre cei care vand asa ceva. Camera as lua-o pe cea dedicata.
M-am gandit evident si la unitatea multimedia dar nu am acuma 2000 de lei pentru asta din pacate si tare as vrea sa rezolv cu camera de mers inapoi.
Alte sfaturi (linkuri) ?
29 Apr 2010, 16:02
Icem@n nu stiu cat loc ai tu deasupra oglinzii retrovizoare, dar la mine nu a intrat.
Pe interiorul parasolarului este exclus, este prea "gras" display-ul si nu ti se mai inchide parasolarul.
In locasul acela de depozitare nu cred ca intra sau poate nu inteleg eu ce vrei sa spui.
Gandeste-te ca din display pleaca totusi niste fire, nu e doar un ecran simplu.
Cat despre camera, clar ca trebuie sa iei o camera dedicata, sa nu te apuci sa tai sau sa dai gauri.
01 Mai 2010, 14:43
Fiindca azi am avut ceva timp liber, am reusit sa montez camera cu ajutorul lui Adrian, alias
adorian
Asa cum am promis o sa postez impresii. Deci:
- lungimea cablurilor e ok. eu am sedan si nu a fost nici o problema, deci banuiesc ca la hatckback, cu atat mai mult se potrivesc
- imaginea este f. buna. nu sut bruiaje de genul celor descrise de
gil19- camera s-a potrivit perfec in locasul iluminarii numar
Asa ca o recomand toturor celor care au inca dubii
04 Mai 2010, 08:36
Mersi mult Emil.

UP
04 Mai 2010, 11:54
Emil, tu esti norocos ca ti-au ajuns cablurile, eu a trebuit sa le prelungesc.
Cat despre recomandari, ai dreptate. Camera este super OK, face toti banii.
Cat despre cel care le vinde, nu am intalnit un om mai OK ca el pe forumul asta.
12x pentru Florin.b.
04 Mai 2010, 20:45
hai gata cu laudele, ca mai trebuie sa si vindem

momentan pt mondeo nu mai am nicio bucata
UP pt cele de focus
05 Mai 2010, 12:50
vreau si eu o bucata pt focus, am navigatie pusa de la muzica9, camera este si nightvision, vezi ceva cu ea noaptea? un ultim pret pe pm? Mersi
05 Mai 2010, 14:39
$1 scrie:$2reau si eu o bucata pt focus, am navigatie pusa de la muzica9, camera este si nightvision, vezi ceva cu ea noaptea? un ultim pret pe pm? Mersi
Nu este nightvision, dar iti spun eu (ca posesor de asa ceva) ca se vede foarte bine noaptea.
06 Mai 2010, 18:11

UP
09 Mai 2010, 10:20
up pt ultimele 2 bucati compatibile cu ford focus prefacelift si facelift sedan
11 Mai 2010, 11:03

nu mai am decat modelul cu prindere in holzsuruburi
13 Mai 2010, 09:39
pt ultima bucata. urmatoarele ar putea fi mai scumpe din cauza cursului de schimb leu-dolar
16 Mai 2010, 11:06
Momentan nu mai am. Stoc nou, vineri la acelasi pret.
23 Mai 2010, 16:01
10 Bucati in stoc la pretul de 170lei.
Doar modelul pt focus cu prindere in holzsuruburi
24 Mai 2010, 10:34
$1 scrie:$2ultumesc mult pt raspuns. Eu nici nu ma gandesc sa-l lipesc pe bord... ar fi 3 variante:
1. Deasupra oglinzii retrovizoare
2. Pe interiorul parasolarului
3. In locasul de depozitare cu usita de la baza consolei centrale.
Nu este nevoie de camera de fiecare data cand dai cu spatele.
De aceea ma interesau dimensiuni si un eventual link cu cei catre cei care vand asa ceva. Camera as lua-o pe cea dedicata.
M-am gandit evident si la unitatea multimedia dar nu am acuma 2000 de lei pentru asta din pacate si tare as vrea sa rezolv cu camera de mers inapoi.
Alte sfaturi (linkuri) ?
Cam asta e tot ce-ti pot propune.
In cazul oglinzii senzorii nu sunt obligatorii. nu am vazut pana acum oglinzi de acest gen montate si nu stiu cat de eficienta mai poate fi oglinda in zona display-ului si nu numai
Display-ul e clar de pus pe bord, in alt loc nu-i gasesc rostul chiar de ar fi mai mic(asta e singurul care mi-a atras atentia)
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-