Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: VAND FORD FOCUS ST

17 Iun 2010, 15:01

Ce frumos e pe forum...cand toti isi dau cu parerea...si toti pun intrebari doar ca sa se afle in treaba. Voi ce nu intelegeti ca nu ma intereseaza cine a condus-o inainte?!?!??!.....Am testat masina inainte s-o iau ..a iesit ok la tot...am cumparat. Daca intr-un apartament au stat 4 familii inaintea voastra...dar este f ingrijit si totul ok si curat...voi nu cumparati ca a mai stat cineva inainte?!?!...nu va inteleg..schimbati-va frate gandirea asta!!. NU ESTE MASINA NOUA....are un super pret...masina intretinuta si ok din toate punctele de vedere....ce mai vreti?!?! Si...muzica9...te rog nu mai raspunde pt mine...iti multumesc dar prefer sa raspund eu la intrebarile de pe topicul meu.

P.S. 10.890 EURO! NEGOCIABIL!

17 Iun 2010, 15:19

Se pare ca nu ai inteles nimic. Nu discutam despre ce te interesa pe tine cand ai cumparat-o.
Te-am intreabat pur si simplu cati utilizatori a avut masina? La fel cum pe tien nu te-a interesat , uite ca se poate ca pe mine sa ma intereseze . :) Daca acum am fost clar multumesc anticipat (si astept raspunsul pe pm daca nu se poate aici ).

17 Iun 2010, 15:48

Fără up-uri aiurea, fără offtopic.
Mulțumesc.

17 Iun 2010, 16:35

Cati propietari a avut masina? Se ia una bucata carte de identitate si se citeste, daca sunt alte mistere gen daca masina e bantuita sau altele se apeleaza la o ghicitoare si se va afla.
Ultima oară modificat de alexandrusavu pe 17 Iun 2010, 18:45, modificat 1 dată în total.
Motiv: am sters ce era posibil gen de flame. Fara OT va rog

20 Iun 2010, 12:03

UP! Pret negociabil!

24 Iun 2010, 11:33

UP! Nu mai scad pretul...este negociabil. Astept oferte!

15 Iul 2010, 23:04

Sunt interesat de oferta. Astept un raspuns daca mai e valabila.

19 Iul 2010, 20:04

Vanduta!
Subiect închis