Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: Vind piese din dezmembrare ford fusion

28 Feb 2008, 17:46

$1 scrie:$2and tot ce este pe masina... :)
Pe spate are tamburi.

Salut ,

M-ar interesa un pret pentru jantele de 14 (se potrivesc si pe Fiesta?) + cauciucuri.

Multumesc.

28 Feb 2008, 18:04

Sal driver am nevoie de plasticul pe care cade varful sagetii din poza atasata.Sper sa-ti dai seama despre care-i vorba.Este unul in stanga si unul in dreapta,mie imi trebuie cel insemnat in poza.Astept un raspuns

29 Feb 2008, 08:33

jantele s-au dat,
plasticul este, l-am dat jos de vreo 10 zile, il verific si daca e bun e al tau.

29 Feb 2008, 19:27

$1 scrie:$2antele s-au dat,
plasticul este, l-am dat jos de vreo 10 zile, il verific si daca e bun e al tau.

ok man! il astept cu multa iubire :D

23 Mar 2008, 23:12

$1 scrie:$2

ok man! il astept cu multa iubire :D

:-t :-t :-t
:-??

24 Mar 2008, 00:16

sal,

jantele pe 15" mai sunt?

merci

30 Mar 2008, 22:42

Salut,

Ma intereseaza daca ai oglinda dreapta (electrica), daca e compatibila cu model Fusion 2007 VIN WFOUXXGAJU7L70425, sau eventual componente ale oglinzii, conform detaliilor din topicul viewtopic.php?f=131&t=14303 .

Multumesc

30 Mar 2008, 23:42

Din pacate oglinzile de la fusion-ul de dinainte de facelift nu sunt la fel cu cele de dupa facelift, decat la versiunea de baza, ambiente. Poti incerca sa cumperi oglinda de fiesta, de dupa 2006, variantele Trend sau Ghia, sau de la orice fusion cu facelift (majoritatea de la noi fiind comfort sau trend) este 100% la fel.

La dealeri si la comerciantii de piese gasesti doar oglinda intreaga, cu tot cu prinderea de pe masina. Nu exista subansamble pe care sa le poti cumpara separat. Ca detaliu, o oglinda la fel ca a ta, dar cu pliere electrica costa undeva in jurul a 8-9 milioane, fara capacul in culoarea caroseriei.

31 Mar 2008, 08:37

$1 scrie:$2in pacate oglinzile de la fusion-ul de dinainte de facelift nu sunt la fel cu cele de dupa facelift, decat la versiunea de baza, ambiente. Poti incerca sa cumperi oglinda de fiesta, de dupa 2006, variantele Trend sau Ghia, sau de la orice fusion cu facelift (majoritatea de la noi fiind comfort sau trend) este 100% la fel.

La dealeri si la comerciantii de piese gasesti doar oglinda intreaga, cu tot cu prinderea de pe masina. Nu exista subansamble pe care sa le poti cumpara separat. Ca detaliu, o oglinda la fel ca a ta, dar cu pliere electrica costa undeva in jurul a 8-9 milioane, fara capacul in culoarea caroseriei.

Merci pt. lamuriri, nu stiam exact compatibilitatile. Oglinda intreaga fara pliere am oferta de la BDT Vest (Bucuresti) la 4,5 milioane, Neco Motors (Bacau) la 4,6 si astept un raspuns de la ForCar. Sper insa poate gasesc alta varianta mai ieftina ca preturile de mai sus ma cam ustura la buzunar. :((

02 Apr 2008, 07:51

fac eu rost mai ieftina. ;)
am sticla oglinda si capac oglinda dar pe partea stanga.

02 Apr 2008, 11:07

$1 scrie:$2ac eu rost mai ieftina. ;)
Intre timp am obtinut un pret bun de la ForCar si am facut comanda la ei. Probabil as fi iesit si mai ieftin cu ceva second dar deacum comanda e facuta.

02 Apr 2008, 14:44

Buna ziua!
As dori si eu va rog un pret pentru clantele exterioare de usi, in numar de 4.
Va multumesc,

05 Apr 2008, 17:18

pe barile fata si spate argintii cat vreti?

05 Apr 2008, 19:39

barile nu mai sunt
clantele 80 de euro toate 4 daca sunt in stare buna (pana nu le dau jos nu stiu)

05 Apr 2008, 19:52

anii trec incet-incet :-t

06 Apr 2008, 01:03

Cu tot respectul, la dealerii de piese, clantele exterioare de usi, din plastic negru, costa 20eur bucata x 4 buc = 80 euro.
Eu le-as fi cumparat pentru a le slefui, grundui si vopsi in culoarea caroseriei. Dar deocamdata ramane doar un proiect de viitor.
Merci frumos,

06 Apr 2008, 10:19

da, intradevar sunt mai ieftine, credeam ca sunt apropiate la pret cu cele de focus...
deci 15 euro bucata toate la 60, nu gasesti tu clante cu 20 de euro noi...(poate cu 30.)

08 Apr 2008, 15:07

Era vreuna cu motor TDCI? MA intereseaza rezervorul de la lichidul de servo (acela din stanga mic si triunghiular). Astept raspuns pe privat. Multumesc!

08 Apr 2008, 23:05

e la fel si la benzina. nu mai este, vezi nou la vanzari nu costa o avere :)

07 Dec 2008, 17:26

salut , am vazut ca aveai mai demult niste inchideri noi de pe cheie , as dori si eu una sa sa o programez pt masina mea, dc mai ai

07 Dec 2008, 18:42

Cand faci rost de o plansa de bord, da-mi te rog de stire! Si ornamentul de la proiector din dreapta.

Stima!
Adi.

09 Dec 2008, 23:06

Adris, ti-am mai trimis pm cu plansa si nu ai raspuns.

25 Dec 2008, 23:30

o pompa de parbriz care sa mearga pe fiesta mk6 nu ai?
tamponul de la cutia de viteze (cea de la schimbator)?

26 Dec 2008, 21:19

Am si pompa de la parbriz si tampon, tamponul te rog sa-l descri mai exact sau sa-i faci o poza, sa vad exact pe care il vrei.

04 Ian 2009, 21:17

motoras stergator luneta...???
se potriveste la ff2?
al meu e bosch

08 Ian 2009, 21:01

Nu am, nu stiu.

11 Ian 2009, 17:31

Salut ,un pret pentru stopurile spate?Multumesc anticipat

11 Ian 2009, 23:29

100 lei / bucata. La fordul tau din semnatura nu se potrivesc, adica vin perfect pe masina dar au schimbat mufa de conectare :D

13 Ian 2009, 18:55

Multumesc mult !

15 Ian 2009, 21:26

sal!
aripa stinga fata ff2 2005?
pret si culoare?
Subiect închis