Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: Vand Ford Focus Facelift 2008 1.8 Tdci

02 Dec 2010, 16:19

bine punctat danyoan. Hai cu detaliile radule

03 Dec 2010, 15:48

Arata super si culoarea merge la carosieria asta de minune. Eu am la fel dar e sedan, ce ma enerveaza e ca nu are Esp punctul minus.
In rest nu inteleg oamenii care is interesati de o masina de 10.000 euro da nu au 50 euro sa vina sa o vada sau timp. Parerea mea

03 Dec 2010, 19:35

D-le kapp1 cred ca tu ti-ai cumparat masina de noua asa ca nu stii ce inseamna achizitionarea unei masini sh. Orce om care munceste pt bani nu vrea sa ii cheltuie aiurea pe drumuri. 50 eur colo 50 dincolo se aduna. Daca nu intelegi astefl de lucruri inseamna ca nu tu ai muncit pentru masina pe care o ai. Lasand la o parte astfel de comentarii inutile si lipsite de interes inca astept raspuns la intreabarile mela de la Radu

04 Dec 2010, 19:28

$1 scrie:$2alt Radu,
Urmaresc de ceva vreme anuntul tau si am inceput sa fiu interest de masina. Vreau mai multe detalii de la tine si anume:
- daca mai e in garantie,
- vreau o poza cu cartea serice
- daca a avut accident
- ce ai schimbat la ea pana acum
- daca ai rezolvat problema cu manerul interior la usa (am citit cateva posturi in care vb despre asta)
- cautai la un moment dat o tripla spate de ff2 - era cumva pentru aceasta masina? daca da - ce s-a intamplat
- daca accepti test reprezentanta
- VIN-ul masinii
- alte probleme ....

Mentionez ca sunt interesat de masina iar daca masina corespunde din toate punctele de vedere ne intalnim. Ne despart doar 100 km
Daca se poate mai multe poze atat cu interiorul, exteriorul cat si cu motorul.
Multumesc

am fost plecat si pentru cine e interesat de masina saptamana viitoare o sa fiu plecat iar
revenit cu detalii ;)

-masina este in garantie
-o sa pun si poza cu cartea de service , este la zi fara smecherii sau corecturi cum am mai vazut
-nu a avut accident
-intretinerea , placutele de frana fata schimbate pe la 32000 km ,becurile de la faza scurta,o siguranta schimbata si cam atat
-nu gasesc acel surub de prindere pt. manier interior, sa vad la reprezentanta daca se poate comanda
-tripla nu era pt. mine ii trebuia unei rude.
-accept orice test doar sa nu fiu purtat pe drumuri
-revin cu VIN
s-a auzit un greieres o perioada dar acum vad ca nu mai e
alte probleme nu are

05 Dec 2010, 12:28

m-ar interesa ce diferenta ar trebui sa dau la un ff1 2001 benzina 16 arata bine ?

17 Ian 2011, 11:43

se poate inchide :)
nu mai este valabil
Subiect închis