- PowerBox HPS pt Ford Kuga(sau orice ford cu motor de) 140PS TDCi 2.0
acesta este modelulPret: 100Euro sau schimb cu 430 Lei (utilizat aprox 1 an) [/color]Se face proba, iar nemultumitului i se ia darul
- Maneta actionare stergatoare cu temporizare - 80lei- Un modul de Clima pt Focus 2 prefacelift - 200lei (PM pt cei ce doresc poze)
- Plafoniera - am montat eu leduri in ea, se vinde ca atare - 60lei- Cheie escamotabila Ford cea cu lama lata - 130lei Cheia CONTINE CHIP programabil + telecomanda complet functionala cu cele 3 butoane: inchidere, deschire usi + deschidere portbagaj. Mentionez ca nu sunt chei originale ford, dar functioneaza precum cele facute de Ford
- Volan de kuga din piele in 4 spite cu insertii cromate. pielea de pe volan este cam decojita si din ce am inteles necesita vopsire, iar una din insertii(stanga sus) are o zgarietura fina care nu se vede prea bine in poza. se vinde ca atare cu 120lei pret fix. din cate stiu,se potriveste si la c-max
Faruri DAYLINE Ford Focus 05-08 cu lupa si DRL cod: SWF07GX - NOI cu toate becurile incluse - 950 LeiMai pun la bataie un
- Furtun de presiune (9 metri) pt aparatele de spalat marca Karcher - 170lei* butuc / rulment spate pt Ford Focus mk2 (finish code 1355129) in poza sunt 2 buc dar unul are joc, asa ca il dau doar celor care au nevoie de senzorul de ABS
* difuzoare Ford Focus MK2 fata + spate(2007 trend collection)
* centuri pretensionate si airbag-uri scaune fata pt Focus Mk2
* saboti si tamburi de pe un focus 2 din 2007 (uzura 60k km)
* 2 arcuri spate de focus mk2 break
* 2 amortizoare spate de focus mk2 hatchback 1.6tdci(uzura 60k km, n-am apucat sa fac test inainte de a le da jos)
* 2 discuri + placute spate focus mk2 (a se vedea in poze gradul de uzura)
- cei interesati de aceste piese sa-mi trimita pm