Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
16 Iul 2011, 09:53
Salut
Carligul de remorcare este original? La ce pret il ai?
P.S. Din ce oras esti?
L.E. Rog raspuns cat mai repede.
Multumesc
16 Iul 2011, 10:49
Multumesc pentru raspuns!

"UP" oare este suficient?
16 Iul 2011, 14:01
$1 scrie:$2ultumesc pentru raspuns!

"UP" oare este suficient?
scuze nu am vazut mesajul.carligul de remorcare 150 euro.este demontabil
16 Iul 2011, 14:26
Ok! Multumesc! Mai caut ca am gasit si mai ieftin in magazin!
16 Iul 2011, 16:30
un pret pentru urmatoarele
- antena completa
- comenzi audio
- jantele daca sunt 4x108
- macara electrica stanga fata
16 Iul 2011, 16:37
Un pret pentru instalatia completa oglinzi electrice ca in fotografia de mai jos...?!
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

17 Iul 2011, 13:49
$1 scrie:$2k! Multumesc! Mai caut ca am gasit si mai ieftin in magazin!
`
cand o sa gasesti un carlig original, demontabil, cu priza si cu cablul electric, si mai ales cand o sa le gasesti in magazin sa le cumperi de noi, sa ma anunti si pe mine.
numai bine
17 Iul 2011, 14:13
Salut. Un pret pentru scutul la motor si pentru capitonajul de pe capota. Este in stare buna scutul?
18 Iul 2011, 11:37
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2 jantele cum sunt otel / tabla - mai ai 4 intregi?
- gume de iarna
- pompa vacuum
rog un pret / poze la gume si jante
jantele le poti vedea la pagina 1 unde sunt poze cu masina. si am cauciucuri de iarna noi. , sau de vara uzate. jantele sunt la vanzare cu cauciucuri (de vara sau de iarna la alegere)
de vazut le-am vazut...
intrebarea este daca mai sunt 4 intregi avand in vedere ca masina e lovita pe fata...
si cat sunt cu cele 4 gume de iarna noi + piulitele aferente
eventual o poza cu guma de iarna ca din ce ai postat nu prea ne dam seama
si intreb inca odata de pompa vacuum... stare / pret?
multumesc
19 Iul 2011, 00:31
$1 scrie:$2alut. Un pret pentru scutul la motor si pentru capitonajul de pe capota. Este in stare buna scutul?
scutul nu mai este. capitonas capota este. o zi buna
21 Iul 2011, 08:37
vand, usa/usi, geam/geamuri, interior, elemente de interior, panou/panouri, haion, scaun/scaune, bord, volan,bancheta , tetiera/tetiere, roata de rezerva, carlig de remorcare cu priza electrica, stop/stopuri, bandou/bandouri usi, spoiler spate, motor, injectoare, alternator, elctromotor, cutie de viteze, pompa injectie, compresor turbo, instalatie freon, turbo, capac motor, esapament, jante aluminiu 15" cu tot cu cauciucuri (vara uzate; iarna noi) maner/manere usa, far dreapta fata, proiectoare ceata fata, grila fata, emblema fata, grila spoiler, radiator clima, radiator apa, telescop/telescoape, arc/arcuri, suspensie, punte spate, etrier/etriere, oglinda interior, oglinda/oglinzi exterior-electrice+rezistenta pt dezaburire, pompa servo etc
pt mai multe informatii astept mp
21 Iul 2011, 13:30
la ce pret vinzi volanul?
21 Iul 2011, 13:31
si mai imi trebuie mufa de la senzorul de pe conducta de clima de langa rezervorul de clima. merci
22 Iul 2011, 01:16
$1 scrie:$2i mai imi trebuie mufa de la senzorul de pe conducta de clima de langa rezervorul de clima. merci
volan vandut. mai am unul imbracat in piele dar nu este foare estetic. pot sa iti arat o poza cu el.. in legatura cu mufa respectiva, trebuie sa verific, ar fi mai usor sa imi trimiti o poza. multumesc
22 Iul 2011, 09:28
Plasticul din partea dreapta care vine deasupra la filtrul de polen mai este ? Pret ?
Compresorul de AC mai este ? Pret ? Jantele s-au dat ? Un pret ?
Nuca de la schimbator in ce stare e ? Eventual poza.
23 Iul 2011, 09:22
carcasa de la baterie mai este intreaga? un pret te rog?
23 Iul 2011, 10:25
Zii pret la telescoape? toate 4. Banuiesc ca nu e vreunul indoit de la impact.! Sunt originale?!
24 Iul 2011, 21:35
$1 scrie:$2arcasa de la baterie mai este intreaga? un pret te rog?
a fost intreaga dar nu mai este. vanduta
31 Iul 2011, 13:37
vand, usa/usi, geam/geamuri, interior, elemente de interior, panou/panouri, haion, scaun/scaune, bord, volan,bancheta , tetiera/tetiere, roata de rezerva, carlig de remorcare cu priza electrica, stop/stopuri, bandou/bandouri usi, spoiler spate, motor, injectoare, alternator, elctromotor, cutie de viteze, pompa injectie, compresor turbo, instalatie freon, turbo, capac motor, esapament, jante aluminiu 15" cu tot cu cauciucuri (vara uzate; iarna noi) maner/manere usa, far dreapta fata, proiectoare ceata fata, grila fata, emblema fata, grila spoiler, radiator clima, radiator apa, telescop/telescoape, arc/arcuri, suspensie, punte spate, etrier/etriere, oglinda interior, oglinda/oglinzi exterior-electrice+rezistenta pt dezaburire, pompa servo etc
31 Iul 2011, 13:37
02 Aug 2011, 23:27
salut, ma intereseaza si pe mine, nuca de la schimbator, si grila cu suport pt pahare.
09 Aug 2011, 21:58
sunt interesat de telescoapele/amortizoarele de la haion. daca sunt disponibile sunt interesat.
10 Aug 2011, 15:22
usa dreapta fata mai este? nelovita si neruginita?
10 Aug 2011, 15:26
usa stanga fata mai este? nelovita si neruginita?
pana la urma e stanga, scuze de greseala
10 Aug 2011, 22:36
ma intereseza oglinda dreapta completa si radiatorul ac
un pret pt ele? separat si impreuna
10 Aug 2011, 23:49
$1 scrie:$2sa dreapta fata mai este? nelovita si neruginita?
este usa. si este si nelovita si neruginita. se pot face poze sa va arat detalii.
23 Aug 2011, 23:20
pedala acceleratie pt ff2 din 2006 1.6 tdci
capac motor pt acelasi model.
27 Aug 2011, 10:47
sal,
ma intereseaza aripa fata dreapta,fusta dreapta ,far dreapta,amortizoarele haion