Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
10 Iul 2008, 22:50
mai este gratuita testarea?as vrea sa vad si eu daca totul e ok.masina oricum merge brici,dar e mai bine sa styu cum stau.salutari
14 Iul 2008, 15:00
Pentru testare am platit, cu toate ca am spus ca sunt forumist ford
14 Iul 2008, 20:02
cat a costat?
14 Iul 2008, 20:47
$1 scrie:$2entru testare am platit, cu toate ca am spus ca sunt forumist ford
topicul este cam vechi, de ~6 luni initiatorul lui n-a mai postat nimic. deci e posibil ca oferta sa nu mai fie valabila. ar fi bine daca alex007 ar mai posta sa explice, dar se pare ca n-a mai intrat pe forum de prin ianuarie
23 Iul 2008, 14:29
Am sunat la ARIAN, acum si am stat de vorba cu oamenii si mi-au spus ca totul este o MARE MINCIUNA, o gluma proasta .
Mi-au mai spus ca au sunat foarte multe persoane si ca o testare se tarifeaza ca o ora de manopera ce costa 77,6 ron fara tva.
iar o schimbare de distributie ..ATENTIE!!!!! se tarifeaza 8 (OPT) ore deci aproape 8 milioane
Am crezut ca imi cada telefonul din mana.
Ar fi bine ca moderatorii sa inchida acest topic mincinos si amgitor.
Va rog sa verificati ca ceea ce va spun este adevarat si sa inchideti aceasta minciuna.
23 Iul 2008, 22:18
oare toti cei care au scris aici ca si-au facut testarea la masina gratis si alte chestii pe care le-au platit,au mintit? nu cred.e adevarat, ca e vorba de anul trecut.iar preturile pe care le da blumurgg,sunt "ametitoare".schimbat distributie 8 (OPT)milioane.
12 Aug 2008, 08:20
Vrajeala mi-au luat bani si nimic nu am inteles din testare
16 Aug 2008, 14:03
azi am fost si eu la o diagnoza care nu mai este gratuita :d .a costat 55ron dar macar am rezolvat fara programare(la bdt cred ca-mi lua 1h30 numai ca sa fac programare).amabil si de treaba baiatu de la receptie.
29 Sep 2008, 15:29
$1 scrie:$2C ARIAN MOTORS -dealer autorizat MAZDA situat in Bd. Iuliu Maniu nr.246, (linga Turbomecanica) tel 434.11.33, 434.11.77
Program L-V 9:00-18:00
S 9:00-13:00
Disunem de service autorizat RAR mecanica-electrica pentru gama MAZDA si FORD
Pentru "forumistii" FORD se asigura gratuit o testare computerizata a masinii.
Se asigura intretinere si service post-garantie la toata gama de autoturisme Ford.
Merita sa incercati !
Salutare !
Chiar am si eu nevoie de un tester bun
Daca sun o sa incerc sa vb cu cineva sa vedem ce si cum ideea etse daca pot schimba si niste placute de frana la voi ,pe care evident nu le am
29 Sep 2008, 16:37
am fost si eu pe la ei, sunt ok. testarea nu e gratuita, asa cum scrie in primul mesaj, dar nici foarte scumpa nu e.
trebuie sa suni inainte pt programare, nu-ti recomand sa te duci cu speranta ca-i gasesti liberi. si au acolo un service ce parea destul de bine dotat, cu siguranta pot schimba si placute de frana.
29 Sep 2008, 17:56
Merci Frumos este bine de stiut .O sa incerc sa sun totusi sa vedem .