Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: mondeo mk3 piese noi sau dezmembrari,interioare piele!

08 Noi 2011, 04:37

si nush cum sa fac sa imi fac rost de un antifurt...ca mecanicul meu mii la pierdut si vreau sa renunt la ele dar nu le pot desface...

08 Noi 2011, 04:41

si mai am o problema destul de grava la care mecanicul meu o tine tare ca e pompa de inalte devina ...daca o forjez asa in 3000-4000 de ture dupa un timp incepe si imi trepideaza motorul...asa ca si cum nu sar alimenta cum trebe sau se ineaca nush nici eu sigur...si dupa asta imi moare...mecanicul imi tot spune sa imi schimb pompa ca aia este vina...acuma nu stiu ce sa zic ...daca ma putetii ajunta cu niste parerii...motor de 2.0 tddi am 210000 km...si mai imi face figurii plutitorul cred de multe ori imi arata rezervorul full si eu nu am decat juma de rez motorina ...

25 Dec 2011, 18:28

Bricheta ford mondeo mk3 si carlig remorcare/tractare(cel pe filet , de se infileteaza in bara ) are cineva si la ce pret?Multumesc.
@bogdan_ide problema asta am avut-o si eu itai mi se aprindea becul in forma de spirala apoi se oprea motoru , am refacut injectoare si merge ok :D

26 Dec 2011, 15:47

Salut. Mai ai bara fata la mondeo argintiu? M-ar mai interesa si e.c.u. pt mondeo 3 tdci 96kw cod motor fmba. Astept rasp.

26 Dec 2011, 16:00

Salut. Nu am citit 20 de pagini sa vad ce mai ai la vanzare...
Ma intereseaza aripa fata dreapta, capota, bara ramforsare , spoiler, far dreapta,aibag volan. Astept un raspuns .

21 Ian 2012, 12:38

un arc fata ?

21 Ian 2012, 12:54

$1 scrie:$2n arc fata ?

...pt mondeo mk3

28 Ian 2012, 23:11

sunt interesat la jentile de tabla 5x108 pe 16 daca mai sunt

11 Mar 2012, 23:28

Buna. bara fata cu proiectoare rotunde ai? ms
Subiect închis