Draga....te-ai suparat....las' ca-ti trece... pina reusesti sa vinzi masina la pretul ala.
N-ai de ce sa te ataci, eu doar am vrut sa te aduc cu piciorele pe pamint si sa te informez ca lumea s-a schimbat mult intre momentul in care ai luat masina la multi bani si acum cind ai s-o vinzi poate nici pe jumate. Fenomenul asta de "plutire" este foarte accentuat la Cluj unde probabil sint rasturnate carutele cu bani in viziunea unora, asta imi provoaca un mare hohot de ris.
Bineinteles ca rid de cei de pe oser (si nu o fac pe fata pentru ca ar fi total nerespectuos

) care majoritatea sint la ciupeala si datorita carora stau artificial preturile sus.
Bineinteles ca rid de ei cind incet, incet pretul de vinzare se apropie de cel propus de mine si care initial i-a facut pe ei sa rida de mine. Zicala aia cu cel care ride la urma...cine a facut-o avea multa experienta.
Asa ca n-ai de ce sa te "ataci" n-am nimic cu tine, habar n-am cine esti si e foarte posibil sa fii un tip de treaba. Prima propozitie din postul meu anterior te priveste direct si era o constatare, restul are de-a face cu ideologia "vinzatorului de masini de Cluj".
Priveste deci postul meu nu ca pe o critica ci ca pe un feedback din piata. Am vazut si-n alte posturi constatari ca cele ale mele si nimeni nu s-a suparat.
Raminem prieteni?

Sanatate!