Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: Mondeo3 TDDi, Trend,Berlina, incalz. scaune, volanta+kit noi

14 Mar 2010, 21:21

Bafta la vanzare!

14 Mar 2010, 21:40

ultimul pret e cel afisat...variante cu ce??
Ms pt up..
Sus cu ea... ^^

26 Mar 2010, 19:40

up... ^^

01 Apr 2010, 14:11

sus cu ea.... ^^ ,,in curand poze noi

03 Apr 2010, 15:32

valabil.. ^^

08 Apr 2010, 10:26

un schimb cu mondeo 2003 prima inmatriculare 2004 te intereseaza?
e benzinar 2.0 145cp, 84 de miii de km si e ala cu facelift ca acelea din 2004 incolo
astept raspuns

08 Apr 2010, 12:49

salut..nu m ar prea interesa dar trimite niste poze sau intra pe mihaitza_xxx92 pe mess.
UP ^^

12 Apr 2010, 16:30

sus cu ea,, ^^

21 Apr 2010, 10:57

Nu o sa-ti placa ce-ti zic insa nu pot sa nu constat ca incerci sa vinzi masina de aproape un an, de ce, pt ca ceri enorm e mult. Am constatat ca la noi la Cluj se cer pe masini niste preturi total deconectate de realitate. Oameni buni reveniti-va, sint tot mai putini bani, economia tarii duduie si somajul e in scadere :)). Cum sa ceri atita pe o masina de 8 ani. Ma sparg de ris cind merg din cind in cind pe tirgul de masini (oser) si vad aceleasi masini care tot scad cite 100 din pret, la unii le zic ca ne intilnim peste 3 saptamini cind mai trec. Tot acolo ii gasesc pt ca ei tin la pret :))
Filosofia la noi ste sa-ti cumperi masina, s-o folosesti si s-o vinzi in cistig, in cel mai rau caz la cit ai dat initial pe ea :))

21 Apr 2010, 13:10

draga prietene...masina o vand dak primesc un pret bun pe ea...altfel o tin e impecabila.Nu inteleg preocuparea ta de a critica cat cer eu pe masina daca nu esti interesat de ea.Nasoala atitudinea ta sa umbli prin targ, sa ziki ca s preturi mari si sa le razi in nas vanzatorilor spunand ca ne intalnim peste 3 saptamani.Lipsa de respect.Fiecare cere cat vrea pe ceea ce vinde.Asa ca nu mi mai polua topicul.Si ca sa dormi linistiti,nu o sa schimb pretul.Nu mi plac genu asta de oameni,care atat stiu sa critice.Scuze daca te simti jignit.Rolul nostru pe forum e sa ne ajutam...nu sa facem tam tam pe subiecte din astea..
Toate cele bune

Up in continuare..

21 Apr 2010, 14:30

Draga....te-ai suparat....las' ca-ti trece... pina reusesti sa vinzi masina la pretul ala.
N-ai de ce sa te ataci, eu doar am vrut sa te aduc cu piciorele pe pamint si sa te informez ca lumea s-a schimbat mult intre momentul in care ai luat masina la multi bani si acum cind ai s-o vinzi poate nici pe jumate. Fenomenul asta de "plutire" este foarte accentuat la Cluj unde probabil sint rasturnate carutele cu bani in viziunea unora, asta imi provoaca un mare hohot de ris.
Bineinteles ca rid de cei de pe oser (si nu o fac pe fata pentru ca ar fi total nerespectuos :) ) care majoritatea sint la ciupeala si datorita carora stau artificial preturile sus.
Bineinteles ca rid de ei cind incet, incet pretul de vinzare se apropie de cel propus de mine si care initial i-a facut pe ei sa rida de mine. Zicala aia cu cel care ride la urma...cine a facut-o avea multa experienta.
Asa ca n-ai de ce sa te "ataci" n-am nimic cu tine, habar n-am cine esti si e foarte posibil sa fii un tip de treaba. Prima propozitie din postul meu anterior te priveste direct si era o constatare, restul are de-a face cu ideologia "vinzatorului de masini de Cluj".
Priveste deci postul meu nu ca pe o critica ci ca pe un feedback din piata. Am vazut si-n alte posturi constatari ca cele ale mele si nimeni nu s-a suparat.
Raminem prieteni? :)
Sanatate!

21 Apr 2010, 17:59

Ramanem prieteni.Nu ma supar dar nu vreua sa fiu vazut cau un vanzator de masini care vind emasini pushcate si cere preturi de masini impecabile.Si hai sa nu mai poluam topicul.Putem vorbi pe privat.Bafta

18 Mai 2010, 20:51

sus cu ea....6000 iepuroi

20 Mai 2010, 13:06

Ofer 5000 pe ea.O iau ca pe o masina personala, nu sunt samsar.
Asta e pretul pietei si atat e normal sa primesti pentru ea.
Banii bagati in ea sunt pur si simplu consumabile asa ca nu vad rostul sa fie adaugate in pretul de vanzare.
Cu cat o vei tine mai mult ,cu atat vei pierde mai mult indiferent cat de multe vei schimba la ea.Nu inteleg de unde atata incapatanare cand ai putea sa faci rost de bani lichizi.Candva iti va parea rau ,va fi prea tarziu atunci cand daca vei lua 4500 pe masina

20 Mai 2010, 14:29

salut..chestia e..ca nu prea dispun de bani sa mai pun sa mi iau ceva cat de cat...cu 5000... 6000 nu mi iau ceva care sa se ridice makar la nivelul mondeo ului

22 Mai 2010, 11:00

up...

29 Mai 2010, 11:20

sus cu ea...mai lasam ceva din pretz...

31 Mai 2010, 22:04

5800 :D ^^

02 Iun 2010, 11:17

^^ .up...

07 Iun 2010, 21:39

sus... ^^ :-??

13 Iun 2010, 19:05

up... :-??

22 Iun 2010, 19:15

sus...

12 Iul 2010, 11:51

nu vrea nimeni o masina buna???

14 Iul 2010, 18:51

salut. pe criza asta cred ca nimeni nu ma vrea masini in general, iar in particular, cei care mai au cu ce..... vor masini ieftine, consum mic..........si toate celelalte cat mai mici ( intretinere, taxe, impozite, asigurari......etc.). si eu am un mondeo ghia 2002 si ma cam gandesc sa-l..... fac bani!
:-/ :-?? #:-S :-S

17 Iul 2010, 15:52

o iau ca pe un up....

21 Iul 2010, 10:42

valabil..

19 Aug 2010, 11:36

uup...

19 Aug 2010, 18:06

cati km are acum?
mersi

19 Aug 2010, 19:42

156 de mii

20 Aug 2010, 12:49

Sfat da-o cu 5000 daca mai gasesti pe cneva...cu cat trece timpu cu atat scade mai mult in iarna o dai cu 4000 . Bafta la vanzare.
Subiect închis