de Otmar » 26 Oct 2010, 14:38
Dotari suplimetare:
- Jante 16" model RS - diamond cut cu anvelope Michelin si Dunlop (2x2)
- Suspensie sport completa marca Jamex vechime 1 an (15.000 km)
- Sonorizare deosebita
- Izolata fonic pe usi si portbagaj (antivibratii)
- Cotiera Armster
- Plafoniera cu lumini de citit
- Consola centrala vopsita profesional, culoare gri antracit in ton cu interiorul
Anul trecut s-au schimbat bucsi, bielete directie, un cap bara, pivoti, discuri, placute etc.
Recent s-au schimbat rulmentii flanselor de la amortizoare, bielete antiruliu, tampon cutie, bujii, kit ambreiaj etc.
Acum o luna s-a efectuat curatarea detaliata profesionala a interiorului.
Acum 3 zile s-a montat folie autorizata pe luneta si laterale spate.
Toate piesele montate sunt de calitate foarte buna. Toate reviziile s-au efectuat la maxim 10.000 km, cu o singura exceptie, la 12.000 km. Ulei - doar Castrol, filtre - doar Mann.
Defecte: parbrizul fisurat (se remediaza curand), o zgarietura mica pe usa dreapta-fata, o zgarietura de 7-8 cm pe bara spate si o crapatura mica in bara fata langa proiector.
Masina a fost initial modelul cu semnal in bara, insa usor-usor, in timp, a fost transformata in facelift cu semnale in faruri. Transformarea am vrut eu s-o fac pentru placerea mea, nu a fost lovita in fata.
Motorul este in stare impecabila, nu consuma pic de ulei, evacuarea este uscata,
Pretul este de 4790 euro si este negociabil langa masina.
Pretul poate parea mare la prima vedere, insa spre deosebire de masinile din targ sau cele vandute de samsari, la mine aveti garantie 6 luni pe partea de articulatii. Orice vi se strica "de la natura" in urmatoarele 6 luni, eu va cumpar piesa, voi doar o montati.
Garantia este valabila pentru:
- Pivoti
- Capete de bara
- Bielete directie
- Bielete antiruliu
- Bujii
- Rulmenti flanse amortizoare
Garantia nu este valabila in caz de accident.
GRACIAS MAMA POR HACERME TAN LINDO!