nu are rost sa mai scriu, ca nu mi-ai dat vreo teapa sau ceva, dar stabilisem ceva, si asteptam sa ma suni, iar dupa o saptamana si ceva te contactez EU si aflu ca de fapt nu le mai vroiai. macar un sms sau un mesaj offline puteai sa imi dai cand ai luat decizia asta, e vorba de principiu.
mai lasi ceva la jante din mia aia de lei? weekendul viitor as putea sa trec pe la tine prin constanta sa le vad. imi trebuie niste jante pt cauciucurile de iarna. sau de ce nu daca sunt in stare buna chiar pt cele de vara si trec jantele mele pe sezonul de iarna.
mai las 50lei la jante, si daca iei si cauciucurile, care oricum sunt de iarna, mai las si la alea 50 lei. hai ca se termina vara si eu n-am inca jante de schimb
pret jante+cauciucuri iarna 1300 ron oglinzi valabile in continuare.
daca vii sa le vezi la constanta sau accepti sa ti le trimit prin curier sau altceva discutam. in semnatura nu scrie locatia, ar fi bine sa o completezi.
Set 2 oglinzi Mondeo3 2006(ultimul facelift) electrice/incalzite/iluminate dedesubt - 350Ron - bonus butonul care le actioneaza
-ideal pentru un upgrade de la oglinzi prefacelift (sunt mai mici) sau de la oglinzi facelift fara iluminare -oglinzile(sticlele) sunt de pe masina cu volan pe dreapta, adica unghiul mort este la cea din dreapta, nu la cea din stanga-dar se pot inlocui cu oglinzi europene -sunt oglinzi europene(le-am avut eu pe masina) doar ca le-am schimbat sticlele, nu e nici o diferenta la model intre cele din UK si cele Europene, doar sticla difera!
1 oglinda (dreapta) Mondeo3 (ultimul facelift) electrica incalzita/iluminata dedesubt/pliabila electric - 250Ron - bonus butonul care o actioneaza (are si functia de pliere electrica)
- ideal pentru upgrade de la orice fel de oglinda, are avantaj plierea electrica si iluminarea. Se potrivesc la fix si la mine a functionat fara adaugarea altor cabluri suplimentare, doar schimbat oglinzi, buton, si adaugarea unui modul. -oglinda(sticla) are unghi mort la pasager, nu e problema, e chiar un avantaj
Pretul oglinzilor cu pliere ajunge cam la 180euro/buc(fara capacul vopsit, mai e si ala vreo 20e) - pret de catalog, iar pretul la celelalte e cam 120euro/buc(fara capac).
Locatie: constanta-trimit prin curier in toata tara. Contact: djxme200(YM)/ 0724.245.645
MaÅŸina: ford mondeo, 2001, 85kw, 2000cmc, ambiente
VIN: WF04XXGBB41G83031
Re: Vand Oglinzi pliabile electric/iluminate+alte piese Mondeo3
15 Oct 2010, 17:34
Sal. Iti dau 60 ron pe placute daca se potrivesc la mondeo 2001, motor 2000cmc, tddi 85 kw. Sunt din Constanta. Hai ca vin sa le iau! Luci - 0766489921.
Re: Vand Oglinzi pliabile electric/iluminate+alte piese Mondeo3
16 Oct 2010, 18:20
S-au dat si placutele, raman plasticele care le dau gratis daca are cineva nevoie de ele si oglinzile de mai jos.
Set 2 oglinzi Mondeo3 2006(ultimul facelift) electrice/incalzite/iluminate dedesubt - 350Ron - bonus butonul care le actioneaza
-ideal pentru un upgrade de la oglinzi prefacelift (sunt mai mici) sau de la oglinzi facelift fara iluminare -oglinzile(sticlele) sunt de pe masina cu volan pe dreapta, adica unghiul mort este la cea din dreapta, nu la cea din stanga-dar se pot inlocui cu oglinzi europene -sunt oglinzi europene(le-am avut eu pe masina) doar ca le-am schimbat sticlele, nu e nici o diferenta la model intre cele din UK si cele Europene, doar sticla difera!
1 oglinda (dreapta) Mondeo3 (ultimul facelift) electrica incalzita/iluminata dedesubt/pliabila electric - 250Ron - bonus butonul care o actioneaza (are si functia de pliere electrica)
- ideal pentru upgrade de la orice fel de oglinda, are avantaj plierea electrica si iluminarea. Se potrivesc la fix si la mine a functionat fara adaugarea altor cabluri suplimentare, doar schimbat oglinzi, buton, si adaugarea unui modul. -oglinda(sticla) are unghi mort la pasager, nu e problema, e chiar un avantaj
Pretul oglinzilor cu pliere ajunge cam la 180euro/buc(fara capacul vopsit, mai e si ala vreo 20e) - pret de catalog, iar pretul la celelalte e cam 120euro/buc(fara capac).
Locatie: constanta-trimit prin curier in toata tara. Contact: djxme200(YM)/ 0724.245.645