$1 scrie:$2ionutblv: stiu ca al nostru coleg o sa se supere din nou pe mine, poate sa iti dea ce vrea firma, am inteles ca legea specifica destul de clar ... NU ai voie cu folie pe geamurile usilor din fata si parbriz.
Salutare tuturor.
Scuze ca intervin in posturile altora dar trebuiesc mentionate anumite aspecte ale acestei "afaceri ".
1.
Draga posesor al acestui post, dupa cum spune si legislatia in vigoare iti este INTERZIS sa vinzi autorizatii sau timbre de transparenta .
Autorizatiile si timbrele de transparenta sunt urmare a unui montaj profesional in service autorizat.
Daca imi vorbesti de folia DRK ca fiind o folie de calitate inseamna ca ori nu ai lucrat cu folii de calitate ori minti cu nerusinare.
Folia DRK este cea mai ieftina folie la latime de 1.52 nu se muleaza mai deloc,miroase a cerneala ,are culoarea in adeziv si nu in poliester se decoloreaza intr-un an.
Din pacate este cea mai proasta folie pentru care s-a dat omologare R.A.R.
Diferenta intre ea si cea de targ este omologarea si latimea.
In plus acele omologari trebuiesc completate si STAMPILATE (STAMPILA MONTATORULUI) cu datele masinii de catre un service autorizat.
Cat priveste folia la 0.5 latime si 3m lungime ,zici ca este de termopane?
Folia de termopane este folie speciala (diferita total de cea auto) ,reflexiva din exterior pt a permite respingerea energiei solare in procent cat mai mare.
Folia pe care o vinzi este folie de "targ" cum o stiu clientii si o gasim si la 8 lei in comert.
2.
Omologarea fata.
Legea spune in felul urmator : Se poate monta o folie legala (73%)pe geamurile laterale fata doar dc transparenta geamului este mai mare de 86%.
geamurile cu tranparenta de peste 86 % sunt geamurile clare fara noanta de verde.
Geamurile cu noanta de verde au transparenta cuprinsa intre 70-80%.
Pe scurt geamurile clare se pot infolia cu folia de 73% astfel incat sa se aduca la acelasi procent cu cele verzui.
Scuze celor ce au fost deranjati.
Toate bune!