de unqjohn » 02 Oct 2010, 10:02
@cristicioaba, vezi ca am pus in pagina 3 a topicului, poze cu jantele, cu fiecare in parte, sunt de o calitate mai buna decat initial si cred ca sunt suficiente sa le vezi pe toate. Jantele sunt aproape de Constanta, la Corbu. Cred ca este mai simplu sa te duci sa le iei tu(si mai ieftin), pentru ca curierul te duce undeva la 200 de lei, cred. Deja de azi vroiam sa pun jantele pe available. Bine ca te-ai intors. Numarul de telefon de contact este 0721033656, al meu. Iti pot da si nr de telefon de contact al persoanei unde este masina, daca vrei.
@sla: teoretic ar trebui sa mearga si la cmax, avand in vedere ca e acelasi motor. Am cateva dubii, avand in vedere ca cmaxul e un pic mai mare, dar tind sa cred ca nu au alte dimensiuni conductele. La prinderi sigur sunt la fel, ca e aceeasi tehnologie, nu stiu a lungimea conductelor, insa conductele sunt returnabile daca nu se potrivesc. La fel si cu banii. Pretul pentru ambele conducte este de 300 lei, cu tot cu holender, sau 150 lei conducta.
FORD FOCUS 2002 1.6 101hp- fosta
FORD KA 2002 1.3 60 hp-fosta
FORD FOCUS 2007 SEDAN 1.6 101 hp- prezenta