am cateva intrebari. suneti proprietar pe carte? cati, si de cand? provenienta masina? de cand ?
am citit toate paginile, si nu am inteles, s-a umblat la cutie? daca da, ce operatiuni s-au efectuat si cand!? daca nu, hm....
pretul, cand e unul cand e altu...? puteti sa imi da-ti un pret pe pm sau aici, sunt interesat! pe langa masina, in pret parca este inclus 2 seturi de jante, etc...ce ati mai zis? ca o gluma ca sunt prea multe intrebari, un plin de motorina nu oferiti!?
poze recente? intre timp ce s-a mai facut pe la masina; ati inlocuit intinzatorul?
parbrizul, geamurile, crapate, fisurate, schimbate, probleme inchidere, deschidere. la fel cu inchiderea de pe cheie, usilor sau a portbagajului.
chederele de la geamuri, usi-plastic-rupte,crapate-intretinute cu ulei de rapita, cum se prezinta, sau in ce conditii sunt, au ceva rugina? ce folie aveti pe ea? cand a fost aplicata? are si pe geamurile fata?
clima, compresorul? probleme ceva? ati umblat la termostat? ati bagat freon in instalatie?
zgomote ciudate la motor? bat tachetii? ce ulei ati zis ca ati pus?
pe dedesubt e atinsa? la injectoare s-a umblat, dar la pompa-pompe? bujiile cand au fost inlocuite??? la ultima revizie ce ati inlocuit si cand a avut loc?
cate kei aveti? ce probleme, defecte sau alte lucruri mai are masina, si care sigur (poate ca nu are) vor fi mentionate sau vazute la fata locului?
torpedoul, incalzirea scaune, scaunul electric au ceva probleme?
la directie inafara de bielete antiruliu, toate cele 4 amortizoare (sachs? cat mai au garantie?) ati mai schimbat ceva?
erori ceva in bord? pe tester a fost pusa si are vre-o eroare?
facturi, chitante, acte doveditoare aveti la tot ce sustineti ca ati facut?
multumesc si prefer sa imi raspundeti aici.