Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: Vand/schimb Mondeo Mk3 Facelift Tdci 2003, Durashift 5Tronic

23 Aug 2011, 07:57

Up Again!
O masina care asteapta orice test pentru a dovedi calitatile!
O masina intretinuta din pasiune...

30 Aug 2011, 08:26

Up Again dupa un weekend minunat pe TransFagarasan si TransAlpina!
Negociabil bineinteles!

01 Sep 2011, 13:11

SuperPromotie
Pentru o perioada redusa de timp in vederea vanzarii cat mai rapid si punerii in posesie a noului proprietar in aprox 30 zile pretul este extrem de negociabil.
Sper sa nu incepeti aici pe forum cu intrebari de genul " care este ultimul pret?" "pana la cat o lasi?" sau mai stiu eu ce?!
Negocierea se face pe viu cu masina in fata si cumparatorul o poate avea la un pret foarte-foarte bun.
Desi mi-e greu sa ma despart de ea...:(

03 Sep 2011, 20:57

Acum un nou look...
Dupa ce bara fata a fost revopsita iar spoilerul inlocuit cu unul nou si vopsit in culoarea caroseriei parca arata chiar altfel. Bineinteles si grila din bara a fost vopsita la fel.
Imi place cum arata si sper ca si voua la fel....
FiÅŸiere ataÅŸate
Modif 3.JPG
Modif 2.JPG
Modif 1.JPG

06 Sep 2011, 07:05

Va fi un pret foarte bun pentru cine va fi cu adevarat interesat!

11 Sep 2011, 12:53

0745 143 621
Va astept!
UN pret bun ... si sper sa fie un cumparator care sa o merite!

19 Sep 2011, 08:20

4500 € cash...
Ma preseaza viitoarea masina care vrea sa intre in curte si nu am toti banii ca sa-i deschid portile.:D
Ar trebui sa fac revizia ( ulei + filtru ulei + filtru motorina )! Sper sa-i dau viitorului proprietar toate cele necesare si sa o faca cu incredere singurel.

20 Sep 2011, 07:16

Nimic nu prea se vinde p-aici pe vremurile astea?

21 Sep 2011, 08:19

Ieri am dus-o la spalatorie...
A stat 8 ore acolo. Nu dadea sa mai iasa la cat de mult i-a placut.
S-a spalat tapiteria integral (fotolii, banchete, mocheta, capitonaj plafon, mochete portbagaj). Absolut totul, chiar si motorul.
Este ca noua acum. Asa am primit-o si eu si este de bun simt sa o dau mai departe la fel.
Asteapta un cumparator serios...si care poate avea ceva pasiune pentru ea.:D

24 Sep 2011, 18:37

Nici la 4500 nu se inghesuie nimeni?
Sunteti toti in criza?
Hai la un testdrive... va garantez ca merita!
Apoi care ar fi pretul pentru care s-ar vinde?
Astept o propunere!

27 Sep 2011, 08:13

Vineri mergem la revizia de toamna. Ulei, filtre, verificari...
Asteptam in continuare pe cineva interesat (si probabil neafectat de criza).
Primisem o oferta de la cineva care o lua, ii modifica km si apoi o baga la targ. Am refuzat...
Pot sa mai astept ceva serios.

28 Sep 2011, 11:05

Tare as fi curios sa vad si eu o masina vanduta aici. :-S
Cum ai spus...nu se vinde nimic aici...si cumlea toti(ne dam cel putin)cunoscatori si iubitori de FORD!!!

28 Sep 2011, 11:52

Off@ Uite un Ka si un Mondeo care s-au vandut aici! Si mai sunt si alte masini. Totul e sa ai rabdare si sa o vinzi la pretul corect!

Btw, s-a vandut si asta de ceva vreme, intr-adevar nu pe forum dar s-a vandut. ;)
Free Up!!

Stima!

29 Sep 2011, 10:12

Cui ii pare ca pretul meu nu este corect astept sa ma contrazica cu o oferta dupa ce va vedea masina.
O'neill: Daca tie iti pare potrivit sa-mi dai niste exemple de cativa ani esti tare amuzant in astfel de situatii!

29 Sep 2011, 13:28

Deci raspunsul dat de mine in postul de mai sus nu iti era adresat tie, ci lui next007! :-t Singura problema pe care ai putea sa mi-o reprosezi ar fi faptul ca ne aflam pe topicul tau, iar pentru asta ... scuze. :-??
$1 scrie:$2b]Tare as fi curios sa vad si eu o masina vanduta aici. :-S
Cum ai spus...nu se vinde nimic aici...

Eu la asta ma refeream si am vrut sa arat ca se vand masini pe forum, dar nu am specificat perioada cum nici colegul nu a facut-o.
Pe de alta parte eu am pus 2 exemple cu masinile mele, nu mi-am permis sa pun link-uri cu ale celorlati colegi care si-au vandut masinile pe forum! Dar mai sunt si altii care au vandut. Intr-adevar e o perioada foarte slaba in vanzarea de auto dar asta nu inseamna ca e inexistenta!
In privinta pretului... deja esti sub pretul pietei, deci se exclude ipoteza cum ca ma refeream la pretul masinii tale. Parerea mea e sa nu mai scazi la pret ca e masina buna si e pacat sa o dai de pomana. Ca idee pentru un Ford Ka din 2003-2004 se cere pe piata si 2.500 - 3.000 E!
Acum ca m-am facut inteles (cred), tot mai sunt amuzant?? :-O

Sa ai spor la vanzare!

30 Sep 2011, 09:44

Salutare
Eu nu am niciun interes sa scad la pret. Investitiile mele in masina sunt destul de insemnate.
Apropos...AZI am facut schimbul de ulei+filtre!!!! Aviz doritorilor.
In primavara am dat aproape 450€ pe gume, alti 500€ pe amortizoare, 200 € discuri de frana+placute ...si tot asa aspecte care tin de buna ingrijire a unei masini.
Problema mea este ca am deja 200 000km, pentru mine nu se mai merita investitia.
Acum trebuie sa-mi iau altceva insa nu pot face urmatoarea achizitie pana nu se vinde asta. Nu neaparat din restrictii financiare ci doar pentru ca nu are rost sa platesc taxe la 2 masini si pe una sa o tin de poza in curte.
Astept sa o vand si apoi trec la etapa urmatoare.
Pt mine a fost si este o masinaa extraordinara insa trebuie sa dau un refresh acum!
Sunt atasat de ea foartea mult pt ca mi-a placut la nebunie...insa trebuie merg si mai departe de fiecare data!

03 Oct 2011, 08:01

Revizia de toamna efectuata + factura
Isi asteapta proprietarul...
Pret negociabil...

06 Oct 2011, 19:45

Zilele viitoare schimb si bieletele antiruliu pe fata si si este iar ca noua!
Pretul este in continuare negociabil!

09 Oct 2011, 19:27

Negociabil in continuare...

13 Oct 2011, 07:46

Astept oferte!
Va fi un pret bun, bine negociat pentru o masina care merita...

17 Oct 2011, 13:46

Astept negocierile.
O zi buna.

20 Oct 2011, 07:49

Salutare.
Astept un pret sub 4600€ care sa o faca sa se vanda!
Cine face oferta?

24 Oct 2011, 08:43

Imi place la nebunie cand vad ce puternic interes trezeste oferta mea!
:D:))
3500€ e bine?
Se vinde asa?
Bineinteles ca nu trebuie sa ia cineva de bun pretul asta!

25 Oct 2011, 09:41

Astazi s-au schimbat bieletele antirului fata!
Singura problema o mai reprezinta acum intinzatorul curelei de accesorii care trebuie schimbat dar sincer nu mai vreau sa o fac eu si p-asta.
Am mai facut-o odata si nu se merita sa o fac tot eu!
Poate se gaseste un cumparator care sa-si doreasca asta!

31 Oct 2011, 22:29

Nu se vinde?
E in ton cu sezonul! Poarta anvelope de iarna.
N-am ramas niciodata inzapezit cu ea!
Cash negociabill!

02 Noi 2011, 01:18

am cateva intrebari. suneti proprietar pe carte? cati, si de cand? provenienta masina? de cand ?

am citit toate paginile, si nu am inteles, s-a umblat la cutie? daca da, ce operatiuni s-au efectuat si cand!? daca nu, hm....

pretul, cand e unul cand e altu...? puteti sa imi da-ti un pret pe pm sau aici, sunt interesat! pe langa masina, in pret parca este inclus 2 seturi de jante, etc...ce ati mai zis? ca o gluma ca sunt prea multe intrebari, un plin de motorina nu oferiti!? 8-}

poze recente? intre timp ce s-a mai facut pe la masina; ati inlocuit intinzatorul?

parbrizul, geamurile, crapate, fisurate, schimbate, probleme inchidere, deschidere. la fel cu inchiderea de pe cheie, usilor sau a portbagajului.

chederele de la geamuri, usi-plastic-rupte,crapate-intretinute cu ulei de rapita, cum se prezinta, sau in ce conditii sunt, au ceva rugina? ce folie aveti pe ea? cand a fost aplicata? are si pe geamurile fata?

clima, compresorul? probleme ceva? ati umblat la termostat? ati bagat freon in instalatie?

zgomote ciudate la motor? bat tachetii? ce ulei ati zis ca ati pus?

pe dedesubt e atinsa? la injectoare s-a umblat, dar la pompa-pompe? bujiile cand au fost inlocuite??? la ultima revizie ce ati inlocuit si cand a avut loc?

cate kei aveti? ce probleme, defecte sau alte lucruri mai are masina, si care sigur (poate ca nu are) vor fi mentionate sau vazute la fata locului?

torpedoul, incalzirea scaune, scaunul electric au ceva probleme?

la directie inafara de bielete antiruliu, toate cele 4 amortizoare (sachs? cat mai au garantie?) ati mai schimbat ceva?

erori ceva in bord? pe tester a fost pusa si are vre-o eroare?

facturi, chitante, acte doveditoare aveti la tot ce sustineti ca ati facut?

multumesc si prefer sa imi raspundeti aici.

02 Noi 2011, 12:34

Doamne cate intrebari? M-ai innebunit deja! Cred ca cel mai bine ar fi sa risti sa-ti consumi un apel telefonic si sa incercam sa raspundem in direct la toate aspectele astea.
PRETUL la care se discuta vanzarea este de 4600€ si de aici depinde de cel interesat daca mai poate scadea sau nu!
Intinzatorul nu l-am schimbat si nici nu-l voi schimba eu. Viitorul proprietar n-are decat sa-l schimbe!
Sunt PROPRIETAR in carte/pe carte/sub carte, la fisc, la RAR si oriunde mai doresti eu sunt proprietarul.
O singura problema cred ca ar avea masina acum descoperita de curand (si se trage de cand am spalat tapiteria) se pare ca scaunul soferului nu mai vrea sa se incalzeasca decat cu slujbe. Problema este la cablajul de sub scaun care probabil a fost fortat atunci cand au bagat desteptii de la spalatorie aspiratorul cu apa.
Amortizoarele au doar 8 luni de cand au fost montate. Uleiul Mobil 1, filtru motorina numai Delphi asa cum am mai spus.
Folia nu mai este pe masina. Am dat-o jos, nu era omologata. Asa am luat masina.
Se inchid toate usile, se deschis toate usile, se deschid toate gemurile, se inchid toate geamurile si nici unul/una dintre ele nu scartie sau alte sunete care le poate scoate. Am trei chei.
Tester am facut doar la DGAlexandru (inclusiv management cutie Durashift) plus un tester cand am luat-o la cutie la reparatiicutiiautomate.ro
N-am umblat la cutie, nu am avut de ce. Daca consideri necesar mergem la service de cutii automate in Bucuresti si facem o verificare. Schimb ulei costa 500ron.
Si crede-ma ca deja am obosit.
Fa si tu efortul si suna-ma oricand vrei.

02 Noi 2011, 12:36

Inca un aspect...
Masina nu a fost niciodata in TARGURI la vanzare si NICIODATA nu va merge!
Iar legat de cutie si schimbul de ulei sau mai stiu eu ce....
S-a discutat mult pe acest forum si poti verifica aspectele concrete in acest domeniu.
Multumesc.

02 Noi 2011, 14:12

da, nu e vrb de un apel telefonic....imi este foarte usor si asa...si totusi nu mi-ati raspuns la intrebari, la foarte multe, chiar asteptam un raspuns concret la fiecare intrebare; dupa cum vedeti nu am scris la misto nimic, pentru ca ma intereseza starea masinii; de poze nici nu mai vrb, chiar erau binevenite.

deci inteleg ca sunteti al doilea proprietar pe carte? sau mai sunt si altii!

pe langa acele intrebari, aproape 95% ne-raspunse, mi-au mai ramas cateva.

la tapoane motor, cutie a fost umblat-schimbat?

la turbina, intercooler, egr s-a umblat schimbat ceva? dar anumiti senzori-presiuni, date?

cat ulei consuma, la ce interval de km schimbati uleiul, doream sa stiu exact tipul de ulei pus.

cutia smunceste, agata, sau are erori pe testar sau orice altceva?

cat costa acel intinzator? la scaun sofer incalzirea este foarte probabil sa fi rupt si plasa de caldura din interiorul scaunului.

la roti ati schimbat vreun rulment? senzori abs, sau alte lucruri asemanatoare.
ati schimbat vreun disc pe ea, sau doar placute de frana? frana de mana tine sau nu?

daca doriti sa imi raspudeti, am rugamintea sa o faceti aici, la toate intrebarile foarte serios.

nu ma intereseaza daca a fost la targuri sau nu, ma intereseaza starea actuala in care se afla; la telefon uit sa precizez anumite aspecte si nici nu le retin, doar pe moment; aici sunt scrise putandu-le reciti si cantari situatia de fapt.

daca nu doriti sa imi raspundeti la toate aceste intrebari, inseamna ca .... si va doresc vanzare buna.

02 Noi 2011, 19:49

eu cred ca e acelasi lucru si pt unu si pt altu. nu zice nimeni sa si negociati aici :)
Subiect închis