Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: VAND FORD FOCUS 2008 1.6 100 CP

28 Apr 2011, 20:06

$1 scrie:$2a gandesc ca e relevant cat costa masina noua! Si in plus "ca noua" nu inseamna noua, e o mare diferenta. E un forum, lumea isi da cu parerea. Te deranjeaza?

Nu ma deranjeaza, dar sunt sigura ca cei care chiar isi doresc achizitionarea unei masini au analizat foarte bine situatia si au luat in considerare si pretul unei masini noi.

Tot ce pot sa va spun este ca nu o vand de placere, si pretul l-am cerut la limita cat sa ma incadrez in achitarea leasingului!

28 Apr 2011, 20:51

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a gandesc ca e relevant cat costa masina noua! Si in plus "ca noua" nu inseamna noua, e o mare diferenta. E un forum, lumea isi da cu parerea. Te deranjeaza?

Nu ma deranjeaza, dar sunt sigura ca cei care chiar isi doresc achizitionarea unei masini au analizat foarte bine situatia si au luat in considerare si pretul unei masini noi.

Tot ce pot sa va spun este ca nu o vand de placere, si pretul l-am cerut la limita cat sa ma incadrez in achitarea leasingului!

Daca nu gasesti sa o vinzi, poti apela la dealerii Ford Romcar Motors, Colina, BDT, ATS. Cu siguranta iti vor face o oferta pentru masina. Dar nu la pretul cerut de tine. Avantajul e ca iti dau banii pe loc.

28 Apr 2011, 21:18

Daaa, sigur o sa faca o oferta buna dealerii astia. 3500-4000 si apoi o sa ceara ei 8-9000 pe ea.

28 Apr 2011, 21:26

$1 scrie:$2aaa, sigur o sa faca o oferta buna dealerii astia. 3500-4000 si apoi o sa ceara ei 8-9000 pe ea.

Nu chiar asa. Dar evident iti ofera un pret mai mic decat ai putea obtine pe piata. In general ti se oferta 500 euro sub pretul pietii, si masina se vinde cu 500 Euro peste pretul pietii. Avantajul e ca iti ofera garantie. Daca masina e nasoala un dealer nu ca iti ofera un pret prost. Nu o cumpara deloc. Avantajul este ca nu stai si astepti sa o vinzi. Te duci, si a doua zi ai banii.

29 Apr 2011, 08:53

Isi da cu parerea, isi da cu parerea, da mataluta cam intinzi discutia in contradictoriu. Astia suntem, un popor de bagatori in seama, fini cunoscatori, datatori cu pareri si multe altele. Prietene e simplu, te intereseaza masina, o vrei? Suni, o vezi, negociezi, cum ar face un om normal. Nu te intereseaza ? Atunci PA !

Scuze de OFFTOPIC da nu pot sa ma abtin, in fiecare topic e cate un Gica Contra care parca ar avea parc auto de stie el toate preturile, face, drege.

ON: UP !

29 Apr 2011, 09:17

$1 scrie:$2

Isi da cu parerea, isi da cu parerea, da mataluta cam intinzi discutia in contradictoriu. Astia suntem, un popor de bagatori in seama, fini cunoscatori, datatori cu pareri si multe altele. Prietene e simplu, te intereseaza masina, o vrei? Suni, o vezi, negociezi, cum ar face un om normal. Nu te intereseaza ? Atunci PA !

Scuze de OFFTOPIC da nu pot sa ma abtin, in fiecare topic e cate un Gica Contra care parca ar avea parc auto de stie el toate preturile, face, drege.

ON: UP !

Prietene lucrez la Ford. Cred ca am o parere destul de avizata avand in vedere ca din asta traesc. Stiu preturile, nu presupun care sunt preturile. Nu sunt Giga Contra, dar asta inseamna forum, un loc unde oamenii interesati de aceleasi subiecte discuta. M-am gandit ca e o informatie utila. Daca era un anunt pe autovit.ro nu comentam, dar e un anunt pe forum.

29 Apr 2011, 19:17

Eu propun sa o aduca la tine la Ford si sa-i dai omului 8500 pe ea si apoi sa o vinzi tu cu 9000 sau chiar 10000 pentru ca masina omului e aproape noua si vorba aia voi dati si garantie si km sunt putini si reali si teoretic prezentati incredere fata de o persoana fizica, dar doar teoretic, ca in practica se schimba lucrurile.

29 Apr 2011, 19:35

Cred ca dicutati aiurea in acest topic. Ca unul care am avut o oaresce legatura cu masina va fac un rezumat (daca initiatorul nu o face).

- masina arata super, ingrijita, totul la zi.

1. masina este luata in leasing de la tiriac, pe firma.
2. potentialul cumparator nu poate prelua leasingul pt ca este "pe firma".
3. potentialul cumparator trebuie sa ii dea banii lui geo_girl (userul care vinde) pentru a-si achita leasingul.
4. firma lui geo_girl vinde masina catre cumparator.

inainte de punctul 3 cica s-ar face un act la notar prin care geo_girl (sau firma ei) se angajeaza sa ii dea masina dupa ce va fi achitata. Deci cel care da banu nu devine proprietarul masinii.

5. mai trebuie putin noroc. firma lui geo_girl sa nu aibe datorii si sa poata lua stampila de la financiar ca noul proprietar sa o poata inmatricula. sunt datorii la leasing de ce nu ar fi si la fisc.

29 Apr 2011, 21:12

Pai si de ce nu intra proprietara aici sa explice exact cum poate sa vanda masina?
La punctul 5 nu sunt de acord cu tine. Nu trebuie noroc ci corectitudine si transparenta din partea proprietarei. Sa spuna clar daca are sau nu datorii. Ce face cel care da banii sa se inchida leasingul si apoi constata ca firma lui geo_girl are datorii si nu poate sa scoata certificatul fiscal si sa vanda masina, ramane cu banii dati si cu o hartie de la notar pe care poate sa o foloseasca in alte scopuri, nu mai spun care.

30 Apr 2011, 09:39

moro50 de unde vrei ca geo_girl sa stie dc firma ei de leasing are sau nu datorii, mergi tu la o firma de
leasing si intreaba dc au datorii sa vezi ce raspuns vei primi
Ma gandesc ca poate nu ati citit regulamentul
Raspunsuri acceptate intr-un anunt de vanzare
Intr-un subiect ce are ca scop vanzarea unui produs, aveti voie sa scrieti mesaje pentru a cere mai multe informatii, pentru a indica diverse probleme tehnice ale produsului, atat defectiuni cat si incompatibilitati cu diverese modele si pentru a indica un pret mai mic, dar doar daca pretul indicat de dumneavoastra corespunde aceluias produs ca cel de vanzare, este nou, la un magazin (nu pe ocazii) si este verificabil. Orice alte mesaje vor fi sterse. Daca aveti ceva similar de vanzare, nu scrieti intr-un subiect deja existent, ci initiati unul pentru dumneavoastra.

P.S. gica contra ai fost tu VladutzC, te-ai bagat in seama fara sa te intrebe nimeni, razvanclinciu a adus la cunostinta pretul de nou al unui produs pus la vanzare

30 Apr 2011, 10:24

Nu te mai gandi tu atata la regulament, mai bine citeste mai atent ce am scris eu si colegul dreaQ.
Noi discutam de firma proprietarei, daca are sau nu datorii, nu de firma de leasing. Dupa cum vezi firma de leasing e Tiriac-Unicrdit sau cum se numeste si aia sigur nu au datorii pentru ca altfel ar ramane sute sau mii de utilizatori fara masini la terminarea lesingului.
Noi nu discutam daca pretul este mare sau mic. Discutam daca se poate cumpara masina in siguranta fara sa iei o teapa si sa te trezesti ca ai aruncat banii degeaba. Si chestia asta poate sa o lamureasca doar proprietara.
Adica ne incadram la partea cu "cerutul de mai multe informatii", din regulament.

30 Apr 2011, 13:06

$1 scrie:$2red ca dicutati aiurea in acest topic. Ca unul care am avut o oaresce legatura cu masina va fac un rezumat (daca initiatorul nu o face).

- masina arata super, ingrijita, totul la zi.

1. masina este luata in leasing de la tiriac, pe firma.
2. potentialul cumparator nu poate prelua leasingul pt ca este "pe firma".
3. potentialul cumparator trebuie sa ii dea banii lui geo_girl (userul care vinde) pentru a-si achita leasingul.
4. firma lui geo_girl vinde masina catre cumparator.

inainte de punctul 3 cica s-ar face un act la notar prin care geo_girl (sau firma ei) se angajeaza sa ii dea masina dupa ce va fi achitata. Deci cel care da banu nu devine proprietarul masinii.

5. mai trebuie putin noroc. firma lui geo_girl sa nu aibe datorii si sa poata lua stampila de la financiar ca noul proprietar sa o poata inmatricula. sunt datorii la leasing de ce nu ar fi si la fisc.

In primul rand toate aceste lucruri au fost mentionate mai sus cand am aflat !

Referitor la ceea ce ati spus dumneavoastra:

1) potentialul cumparator poate prelua leasingul si nu are treaba daca este pe firma sau nu, trebuie doar sa indeplineasca conditiile cerute de banca! Plus ca dureaza aprobarea din partea bancii si la o rata de 350 euro (casco inclus) cam greu sa gasesti pe cineva care sa aibe un salariu destul de mare care sa poata sustina leasingul

2) Intr-adevar se face un precontrat(act notarial) prin care ma oblig sa cedez masina noului proprietar si de asemenea se face o hartie intre unicredit si mine prin care efectiv renunt la dreptul asupra masinii, urmand ca actele sa fie direct pe numele noului proprietar

3) Referitor la stampila de la financiar nu trebuie nici un pic de noroc ! Acel act s-a luat de mult (de pe vremea cand prietenul dumneavostra vroia sa o cumpere) si nici macar nu a fost vreo problema legata de acest lucru!

Va rog sa nu dati cu presupusul daca nici macar nu stiti situatia !

30 Apr 2011, 13:14

$1 scrie:$2ai si de ce nu intra proprietara aici sa explice exact cum poate sa vanda masina?
La punctul 5 nu sunt de acord cu tine. Nu trebuie noroc ci corectitudine si transparenta din partea proprietarei. Sa spuna clar daca are sau nu datorii. Ce face cel care da banii sa se inchida leasingul si apoi constata ca firma lui geo_girl are datorii si nu poate sa scoata certificatul fiscal si sa vanda masina, ramane cu banii dati si cu o hartie de la notar pe care poate sa o foloseasca in alte scopuri, nu mai spun care.

In primul rand firma de leasing impune acea stampila inainte de inceperea procedurilor de achitare a masinii!

Mentionez ca acel act a fost luat de la Circa Financiara, deci nu sunt probleme in acest sens !
Subiect închis