Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: Curatzare-igienizare climatronic / aer conditonat auto

15 Sep 2011, 14:55

craiova ?

15 Sep 2011, 15:15

Eu am fc asa pina acum: mers la un service si bagat de 2 ori intalatie cu nush ce substante care scoate fum etc.............. dupa max 3 sapt acelasi miros aproximativ de ciorap ud, plus daca opres AC vine un fel de miros de praf de pe intalatie, asta se intampla acum max 12 luni, acum 3 sapt dat cu Airco Air nush cum un fel de spuma care se baga cu un furtunel pe toate gurile de aerisire, efect bun momentan, dar cand urc dimineata to e un iz de ciorap acolo plus acelasi miros de "praf" cand mere aeroterma fara AC, cu AC cuplat no problem.!
Cienva zicea ca trebuie curatat nush ce radiator care e in bord in spatele consolei de control climatronic, acolo ar fi buba si tind sai dau dreptate pentru ca orice am incercat nu prea a dat rezultat!

15 Sep 2011, 19:39

e vorba de vapozizator.
e tot un fel de radiator care se pare ca e problema mirosului. pe acela se formeaza bacterii si miroase.
spuma accea pe care ai folosit-o e buna dar trebuie folosita corect si anume: trebuie sa bagi furtunul astfel incat spuma sa ajunga pe acel vaporizator din bord ca sa-l curete.
daca ai observat spuma aceea se lasa si parca se face apa si ar trebui sa spele tot de pe radiator.

si eu am folosit o data tot un fel de spuma si a avut efect de scurta durata (cateva luni) dar m-am interesat apoi si o sa repet lucrarea asa cum ti-am descris mai sus.

am inteles ca poti sa bagi furtunasul acela si pe unde se scurge apa rezultata din condens ca sa fi sigur ca ajunge spuma pe acel radiator.
la Mondeo apa se scurge pe un furtunas deasupra casetei de direstie.
pe aici am auzit ca ar fi bun Wurth Sabesto pt curatat clima.
bafta!

15 Sep 2011, 21:44

pe acolo se scurge si la Focus, a bagat careva spuma pe acolo ?1?
Subiect închis