Re: Vand Oglinzi pliabile electric/iluminate+alte piese Mondeo3
20 Oct 2010, 16:17
Am vorbit cu Lee Smith la telefon, el vrea doar oglinda stanga din setul fara pliere electrica. Daca e cineva care are nevoie de doar cea de pe dreapta sa spuna, ca altfel nu descompletez setul.
05 Noi 2010, 19:03
S-a dat si setul fara pliere, mai ramane doar:
1 oglinda (dreapta) Mondeo3 (ultimul facelift) electrica incalzita/iluminata dedesubt/pliabila electric - 150Ron - bonus butonul care o actioneaza (are si functia de pliere electrica)
- ideal pentru upgrade de la orice fel de oglinda, are avantaj plierea electrica si iluminarea. Se potrivesc la fix si la mine a functionat fara adaugarea altor cabluri suplimentare, doar schimbat oglinzi, buton, si adaugarea unui modul. -oglinda(sticla) are unghi mort la pasager, nu e problema, e chiar un avantaj
21 Noi 2010, 23:10
1 oglinda (dreapta) Mondeo3 (ultimul facelift) electrica incalzita/iluminata dedesubt/pliabila electric - 150Ron - bonus butonul care o actioneaza (are si functia de pliere electrica)
Rog un moderator sa imi schimbe titlul in "Vand oglinda pliabila electric/iluminata mondeo3"
Re: Vand oglinda pliabila electric si iluminata pt Mondeo 3
25 Ian 2011, 20:17
nu ca s-ar inghesui prea multi, dar deocamdata e suspendata oglinda de la vanzare pana imi dau seama ce este cu a mea..am lovit-o cam tare din mers si azi a facut figuri la pliere. N-as vrea sa o vand si dupa aia sa ma chinui sa imi iau alta
Re: Vand oglinda pliabila electric si iluminata pt Mondeo 3
28 Feb 2011, 05:28
Sunt interesat, de stergatoarele pt mondeo 4, in cazul in care se potrivesc pt c-max, vad ca au aceeasi dimensiune , sper sa aibe si prinderea din poza, imi poti confirma ca asa este? Te mai rog sa imi trimiti si mie un pret final total, cu posta sau curierul, pe PM,tel 0723.626.498 Marius
Am facut inca o poza la prinderea stergatoarelor, si am pus si o poza din microcat sa vezi cum arata bratele la mondeo mk4. Sincer nu stiu daca se potrivesc, in microcat apare alt cod pentru c-max.