Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: Vand cateva piese FORD FOCUS ST+Titanium

05 Dec 2011, 10:04

salut. butonul poate fi pus pe una din usile: fata dreapta, spate stanga sau spate dreapta si nu stiu daca se potriveste in locul unuia care nu are aceasta functie, in schimb stiu ca daca este pus pe o masina al carui buton cu impuls s-a defectat, merge perfect.

08 Dec 2011, 08:14

se adauga mansonul cromat al franei de mana specific modelelor st/rs, prezinta un semn mic, pret 99 lei. pentru bucuresti asigur montajul (deloc usor :D ), restul raman valabile
FiÅŸiere ataÅŸate
maner.jpg

10 Dec 2011, 14:21

Lista actualizata a pieselor disponibile si a preturilor aferente:

- ranforsare bara fata Focus MK2 (inclusiv ST), originala Ford, stare impecabila, pret 129 lei;

- bara spate Focus MK2 prefacelift, originala Ford, din plastic, culoarea albastru aquaris, pret 159 lei;

- bara stabilizatoare Focus MK2 (cea care vine prinsa de oala amortizorului stanga) + flansa de pe dreapta, pret 39 lei;

- flansa amortizor + rulment Focus MK2, originale Ford, folosite, pret 14 lei;

- sistem de franare fata complet Focus MK2 + Mondeo, compus din: etrieri, port-etrieri, placute, discuri de frana (ambele in stare foarte buna) si furtunele aferente. diametrul discului este 300 mm, specific pentru 2.0 TDCI, toate celelalte modele avand diametrul mai mic, constituind un bun upgrade pentru cei cu motoare pe benzina sau diesel <2.0. se potrivesc si pe Mondeo MK3, fiind acelasi cu cel de pe Mondeo ST. pret 599 lei;

- 2 jante aliaj model in 5 spite, originale Ford, pret 349 lei ambele;

- coloana de directie de Focus ST, pentru keyless entry, fara contact cu cheie permanent infipta in asa zisul contact, pret 199 lei;

- eleron standard Focus MK2, original Ford cu lampa stop pe frana si cu stropitor inclus, modelul din plastic, negru, pret 69 lei;

- al 3-lea stop de la eleronul de Focus ST/RS, original Hella, de culoare rosie, pret 59 lei;

- panouri fete usi pentru Focus MK2, specific echiparii Titanium (au material textil in dreptul manerelor nu plastic cum este la modelele de echipare inferioare) , pret pentru toate cele 4 fete de usi 99 lei;

- cleme prindere panouri usi, pret 10 lei 2 bucati;

- set tweetere spate Focus MK2, originale Ford, cu capacele incluse, pret 99 lei;

- buton geam electric Focus MK2, modelul cu impuls up+down, original Ford, pret 49 lei;

- suporti pentru butoanele geamurilor electrice Focus MK2, cele din dreptul manerelor de deschidere a usii, pret 14 lei bucata;

- maner cromat frana de mana Focus MK2, specific ST/RS, original Ford, pret 99 lei;

- masca clima Focus MK2 Titanium, model dreptunghiular carbon look din fabrica, nu cu folie, pret 99 lei;

- comanda climatronic pentru Focus MK2, originala Ford, in perfecta stare, fara zgarieturi, pret 149 lei;

- protectii pedale din cauciuc, clasice, originale Ford, pret 10 lei;

- set presuri cauciuc spate Focus MK2, originale Ford, in stare foarte buna, pret 49 lei;

- set suporti presuri fata Focus MK2, originale Ford, noi in tipla, pret 10 lei;

- suport de numar cu Bosch car service, pret 5 lei;

- capac far dreapta Focus MK2, original Ford, pret 10 lei;

- protectie interior hayon Focus MK2, din plastic, originala Ford, prezinta zgarieturi, pret 14 lei;

- lampa ceata pentru Focus MK1+MK2, originala Ford, impreuna cu bec si soclul becului, pret 14 lei;

- motoras pentru leveling far Focus MK2, original Ford (este posibil sa mearga si pe alte modele Ford), pret 29 lei;

- capacele anticondens far Focus MK2, originale Ford, pret 10 lei 2 bucati;

- soclu bec semnalizare far Focus MK2, original Ford, pret 10 lei;

- soclu bec lampa marsarierre / ceata Focus MK1/MK2, original Ford, pret 10 lei;

- cablaj lampa marsarierre + ceata + senzori parcare Focus MK2, original Ford, pret 29 lei;

- set de becuri rosii marca Philips pentru pozitie + stop pe frana pentru Focus MK2 facelift, pret 29 lei;

- 4 becuri w5w, 2 albe, 2 portocalii, pret 10 lei;

- manual intretinere si reparatii Haynes pentru Focus MK2, diesel, versiunea in limba engleza, pret 25 lei;

- trusa scule profesionala tip troller, Chrom-Vanadium, 186 piese, pret 399;

Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ma contactati. Relatii pe forum sau la 0726402513. Unele preturi sunt negociabile!

12 Dec 2011, 14:35

"panouri fete usi pentru Focus MK2, specific echiparii Titanium (au material textil in dreptul manerelor nu plastic cum este la modelele de echipare inferioare) , pret pentru toate cele 4 fete de usi 99 lei; "

La 99 lei vreau eu 2 seturi :))
Banuiesc ca sunt tot 499 lei, nu?

12 Dec 2011, 14:59

salut, pretul este intr-adevar 99 lei asa cum am spus insa pentru banutii astia primesti doar fetele de usi fata iar la cele de pe spate doar partea cu materialul textil pe care il poti transpalanta la fetele tale de usi, au iesit din discutie perdelutele si tweeterele (acestea se vand separat pentru cei interesati).

15 Dec 2011, 10:29

bump!

16 Dec 2011, 07:52

$1 scrie:$2alut, pretul este intr-adevar 99 lei asa cum am spus insa pentru banutii astia primesti doar fetele de usi fata iar la cele de pe spate doar partea cu materialul textil pe care il poti transpalanta la fetele tale de usi, au iesit din discutie perdelutele si tweeterele (acestea se vand separat pentru cei interesati).

pune pls poza cu ele daca se poate. posibil sa te scap eu de ele

16 Dec 2011, 11:32

salut!
cu cat vrei sa dai perdelutele?
chiar sunt interesat.
multumesc

16 Dec 2011, 11:59

@tzuckysor: poze gasesti la pagina 3 cu mentiunea ca pe spate vei primi doar materialul textil din dreptul manerelor (daca le vrei rapid ar fi bine sa te grabesti, masina va intra in service pentru vopsire - momentan sunt pe masina si daca nu gasesc cumparator le demontez abia la primavara) .

@dangrigoras: m-am exprimat eu destul de ambiguu in mesajul anterior, perdelutele nu mai sunt de vanzare, doar tweeterele.

18 Dec 2011, 09:28

mansonul cromat al franei de mana specific modelelor st/rs a ajuns la mine! multumesc mihai!

18 Dec 2011, 21:48

te sun eu maine pe numarul din posturile de mai sus sa stabilim detaliile. ma intereseaza fetele de usi, in conditiile in care putem colabora si cu montajul fiindca imi cam prind urechile pe acolo.

19 Dec 2011, 22:33

@tzuckysor: fetele de usi s-au dat deja
@ionut_vox: multumesc si eu, sa il folosesti cu placere.

cine mai doreste cine mai pofteste un set de becuri xenon h11 6000k, folosite foarte putin? becurile sunt sub licenta philips si costa 25 lei ambele.

20 Dec 2011, 13:07

Fetele de usi au ajuns la mine si sunt super multumit. Mihaibre m-a ajutat cu montajul pentru care ii multumesc inca o data! Cumparati cu incredere, marfa corespunde exact descrierilor proprietarului. Toate cele bune!

22 Dec 2011, 20:00

hop. capacul de far nu mai e, la fel si suportii presulete fata si clemele prindere panouri usi. restul sunt in continuare valabile.

27 Dec 2011, 10:18

ii foarte dragut ce faci aici poate e visul oricarui proprietar de tdci inclusiv eu deocamdata caut doar ceva jante pe 17 sper sa gasesc am si eu o intrebare farurile adaptive au costat mult si ce a implicat montarea lor

27 Dec 2011, 22:48

saluti. desi nu e topicul cel mai potrivit, am sa iti raspund aici: farurile adaptive au fost de cand am cumparat masina, eu doar le-am facut cu interiorul negru, le-am pus drl si acum astept si becurile pentru instalatia de xenon (h7, 4300k - ar fi cele mai apropiate fata de xenonul de fabrica). pana una alta, hop cu ce mai este de vanzare.

29 Dec 2011, 21:15

Salut! Am vazut pe okazii la vanzatorul bremihai SET 16 PIULITE + 4 ANTIFURT JANTE ALIAJ FORD FOCUS C-MAX KUGA MONDEO VOLVO. E valabil?

30 Dec 2011, 14:15

Cumparati cu incredere, marfa corespunde exact descrierilor si vanzatorul e punctual.
Sarbatori fericite si La Multi Ani!

04 Ian 2012, 23:46

La multi ani!

10 Ian 2012, 23:40

Salut.Manual intretinere si reparatii Haynes pentru Focus MK2, diesel mai este ?
Tel. 0745.125.368

11 Ian 2012, 19:00

Salut,
Un manual as vrea si eu....ti-am dat mp!

12 Ian 2012, 23:54

@julianto si costica10 am discutat deja.

au plecat urmatoarele piese: ramforsare bara fata, panourile fete usi, clemele prindere panouri fete usi, manerul cromat, suportii pentru covorasele fata, capacul de far

Lista actualizata a pieselor disponibile si a preturilor aferente:

- bara spate Focus MK2 prefacelift, originala Ford, din plastic, culoarea albastru aquaris, pret 159 lei;

- bara stabilizatoare Focus MK2 (cea care vine prinsa de oala amortizorului stanga) + flansa de pe dreapta, pret 39 lei;

- flansa amortizor + rulment Focus MK2, originale Ford, folosite, pret 14 lei;

- sistem de franare fata complet Focus MK2 + Mondeo, compus din: etrieri, port-etrieri, placute, discuri de frana (ambele in stare foarte buna) si furtunele aferente. diametrul discului este 300 mm, specific pentru 2.0 TDCI, toate celelalte modele avand diametrul mai mic, constituind un bun upgrade pentru cei cu motoare pe benzina sau diesel <2.0. se potrivesc si pe Mondeo MK3, fiind acelasi cu cel de pe Mondeo ST. pret 599 lei;

- 2 jante aliaj model in 5 spite, originale Ford, pret 349 lei ambele sau 109 + 249;

- coloana de directie de Focus , pentru keyless entry, fara contact cu cheie permanent infipta in asa zisul contact, pret 199 lei;

- eleron standard Focus MK2, original Ford cu lampa stop pe frana si cu stropitor inclus, modelul din plastic, negru, pret 69 lei;

- al 3-lea stop de la eleronul de Focus ST/RS, original Hella, de culoare rosie, pret 59 lei;

- set tweetere spate Focus MK2, originale Ford, cu capacele incluse, pret 99 lei;

- buton geam electric Focus MK2, modelul cu impuls up+down, original Ford, pret 49 lei;

- suporti pentru butoanele geamurilor electrice Focus MK2, cele din dreptul manerelor de deschidere a usii, pret 14 lei bucata;

- masca clima Focus MK2 Titanium, model dreptunghiular carbon look din fabrica, nu cu folie, pret 99 lei;

- comanda climatronic pentru Focus MK2, originala Ford, in perfecta stare, fara zgarieturi, pret 149 lei;

- protectii pedale din cauciuc, clasice, originale Ford, pret 10 lei;

- set presuri cauciuc fata spate Focus MK2, originale Ford, in stare foarte buna, pret 119 lei;

- suport de numar cu Bosch car service, pret 5 lei;

- protectie interior hayon Focus MK2, din plastic, originala Ford, prezinta zgarieturi, pret 14 lei;

- lampa ceata pentru Focus MK1+MK2, originala Ford, pret 14 lei;

- motoras pentru leveling far Focus MK2, original Ford (este posibil sa mearga si pe alte modele Ford), pret 29 lei;

- capacele anticondens far Focus MK2, originale Ford, pret 10 lei 2 bucati;

- soclu bec semnalizare far Focus MK2, original Ford, pret 10 lei;

- soclu bec lampa marsarierre / ceata Focus MK1/MK2, original Ford, pret 10 lei;

- cablaj lampa marsarierre + ceata + senzori parcare Focus MK2, original Ford, pret 29 lei;

- set de becuri rosii marca Philips pentru pozitie + stop pe frana pentru Focus MK2 facelift, pret 29 lei;

- 4 becuri w5w, 2 albe, 2 portocalii, pret 10 lei;

- manual intretinere si reparatii Haynes pentru Focus MK2, diesel, versiunea in limba engleza, pret 25 lei;

Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ma contactati. Relatii pe forum sau la 0726402513.

Mai adaug la vanzare:

- mansoane butoane aer conditionat Ford Focus, modelul pe negru, pret 119 lei, disponibil 1 singur set momentan;

- lampa ceata reverse look pentru Focus MK2 prefacelift, provenita de pe Focus Anglia, pret 79 lei, stare perfecta;

- bec P21W cu 42 leduri rosii (nou) special pentru lampa de mai sus, pret 35 lei;

- set 2 becuri W5W cu 5 leduri portocalii (noi) pentru semnalizare laterala sau lumini de interior, pret 19 lei;

- volan de piele in 3 spite pentru Focus MK2, fara urme de folosinta, pret 179 lei;

- janta aliaj pe 16 model in 5 spite, originala Ford, pret 279 lei

- capacel janta aliaj, original Ford, diametrul 59 mm, pret 10 lei;

In curand lista de produse se va mari cu o seri de produse noi si second.

13 Ian 2012, 06:40

Mihai te salut, ditamai magazinul ai aici!
Am un amic care vrea etrierele tale, daca le vinzi separat, el are 2.0 benzina si i-au distrus un etrier la un service de cartier si i-am zis ca nu vinzi decat setul de 2 etriere si nu doar unul singur! i-am mai dat o sursa de unde sa ia insa am zis sa te intreb pe tine intai ca stiam ca ai asa ceva.

Ai montat etrierii de ST cum vin? intra pe jantele de 16 de iarna? sa pui niste poze sa vedem, ca al nostru coleg RZF ne-a lasat sa asteptam desi a promis ca pune poze. :D

Spor la vanzare si an bun sa ai!

15 Ian 2012, 19:04

@lupul1952: am discutat.

pentru a putea vedea poze cu produsele aflate la vanzare, va invit sa intrati in magazinul meu de pe okazii.ro:

19 Ian 2012, 16:24

buna ziua!
ma intereseaza daca aveti set de piulite de 16 plus cele antifurt sau piulite cu saiba rotativa si cap plin sau set de 20 cu saiba rotativa tot cu cap plin pentru jante ford originale din aliaj pe 16" . daca aveti ce oferta imi puteti face? daca se poate va rog frumos sa mi da ti adresa de mail sau sa mi raspundeti direct pe mail pe adresa elena0500@yahoo.com . va multumesc!

21 Ian 2012, 22:10

@marius.rosca: ti-am trimis oferta.

Update piese:
4 BECURI W5W, 2 ALBE, 2 PORTOCALII
SOCLU BEC LAMPA CEATA / MARSARIERE FORD FOCUS 1 SAU 2
PIULITE ROTI / JANTE ALIAJ FORD FOCUS FUSION FIESTA MONDEO KUGA
SUPORT BUTON GEAM ELECTRIC FORD FOCUS 2
FLANSA AMORTIZOR + RULMENT FATA FORD FOCUS 2
CAPAC PROTECTIE HAYON FORD FOCUS 2
LAMPA CEATA FORD FOCUS 1 SAU 2
SET BECURI W5W CU 5 LED-URI SMD CULOARE PORTOCALIE PENTRU SEMNALIZARE POZITIE PLAFONIERA
SET 4 INSTRUMENTE EXTRAS CD PLAYERUL FORD FOCUS MONDEO FIESTA KUGA C-MAX TRANSIT CONNECT FUSION
SET 2 BECURI XENON H11 6000K LICENTA PHILIPS
BARA STABILIZATOARE FATA FORD FOCUS 2
BUTON GEAM ELECTRIC CU IMPULS UP + DOWN FORD FOCUS 2
LAMPA (STOP) ELERON FORD FOCUS ST RS ORIGINAL HELLA
SET 4 CAPACELE JANTE ALIAJ FORD FOCUS FUSION FIESTA MONDEO KUGA C-MAX
ELERON FORD FOCUS 2 CU STROPITOR SI LAMPA STOP INCLUS
KIT CURATARE FILTRU DE AER SPORT K&N SI NU NUMAI
LAMPA CEATA ANGLIA REVERSE LOOK FORD FOCUS 1 SAU 2
SET DIFUZOARE INALTE (TWEETERE) SPATE FORD FOCUS 2
MASCA CLIMA CD PLAYER FORD FOCUS 2 CARBON LOOK 3D
PIULITE ANTIFURT ROTI PENTRU FORD FOCUS FUSION FIESTA MONDEO KUGA C-MAX
SET COVORASE CAUCIUC FATA SPATE ORIGINALE FORD FOCUS 2
SET ORNAMENTE BUTOANE AER CONDITIONAT FORD FOCUS 1 SAU 2
MODUL COMANDA CLIMATRONIC FORD FOCUS 2
BARA SPATE FORD FOCUS 2 PREFACELIFT, ALBASTRU AQUARIUS
COLOANA DIRECTIE FORD FOCUS 2 KEYLESS ENTRY
JANTA ALIAJ 16 INCH 5 SPITE FORD FOCUS 2
SISTEM DE FRANARE FATA COMPLET FORD FOCUS 2 + MONDEO
NAVIGATIE ORIGINALA DENSO TOUCHSCREEN 7" FORD MONDEO MK 3

Magazinul se extinde, asa ca nu ezitati sa verificati contul meu de pe okazii. Pentru intrebari, va stau la dispozitie pe forum sau la telefon 0726402513.

22 Ian 2012, 22:44

Salut, mai ai motorasul pentru far ?

24 Ian 2012, 00:06

@deagle_alin: salut, motorasul a plecat catre cineva din bacau. client multumit, m-a sunat astazi sa imi spuna ca functioneaza perfect :>

pentru comenzi ebay, please contact me.

26 Ian 2012, 22:07

nu mai sunt covorasele de cauciuc originale.

in schimb adauga la lista piulite pentru jante de tabla, pret 7 lei buc. la seturi de 16 sau 20 de piulite se ofera discount.

28 Ian 2012, 22:36

la cele de jenti de aliaj. vreun pret special? :D
Subiect închis