Ford Focus 2 1.6 TDCI 109cp, Prefacelift , 2007 ( taxa 0 )
Marca/Model : Ford Focus 2 Prefacelift
Caroserie/Numar usi : Break
Culoare : Argintiu
Kilometraj : 180000
An de fabricatie : 07.2007
Stare inmatriculare: Inmatriculata in Decembrie 2014, ITP valabil pana in Decembrie 2016 Taxa de inmatriculare platita si nerecuperata
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1.6 Tdci ( diesel ) 109cp, Euro4
Cutie viteze: manuala, 5+1 trepte
Nivel de echipare: VIVA ( cred )
Detalii nivel de echipare: aer conditionat manual, pilot automat, CD Player original Ford ( oval ), proiectoare ceata, oglinzi electrice si incalzite, cotiera fata, volan piele, comenzi volan, inchidere centralizata ( telecomanda ), geamuri electrice fata, carlig remorcare, computer bord, servodirectie ( reglabila ), jante aliaj + jante tabla
Detalii nivel de siguranta : ABS, ESP, 6x AirBag
Alte comentarii : Ofer jante aliaj pe 16 ( cu cauciucuri de vara ), jante tabla pe 15 ( cu cauciucuri de iarna ), am facut revizia acum 4000km ( schimbat ulei + toate filtrele ), am schimbat pivoti fata , bucse de la brate fata, rulment dreapta fata, am facut directia fata-spate
Masina este ok din toate punctele de vedere. Accept testare la reprezentanta!
Pret :4590 euro neg.
Date contact: Florin : 0743519676
La cerere mai trimit poze!
Caroserie/Numar usi : Break
Culoare : Argintiu
Kilometraj : 180000
An de fabricatie : 07.2007
Stare inmatriculare: Inmatriculata in Decembrie 2014, ITP valabil pana in Decembrie 2016 Taxa de inmatriculare platita si nerecuperata
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1.6 Tdci ( diesel ) 109cp, Euro4
Cutie viteze: manuala, 5+1 trepte
Nivel de echipare: VIVA ( cred )
Detalii nivel de echipare: aer conditionat manual, pilot automat, CD Player original Ford ( oval ), proiectoare ceata, oglinzi electrice si incalzite, cotiera fata, volan piele, comenzi volan, inchidere centralizata ( telecomanda ), geamuri electrice fata, carlig remorcare, computer bord, servodirectie ( reglabila ), jante aliaj + jante tabla
Detalii nivel de siguranta : ABS, ESP, 6x AirBag
Alte comentarii : Ofer jante aliaj pe 16 ( cu cauciucuri de vara ), jante tabla pe 15 ( cu cauciucuri de iarna ), am facut revizia acum 4000km ( schimbat ulei + toate filtrele ), am schimbat pivoti fata , bucse de la brate fata, rulment dreapta fata, am facut directia fata-spate
Masina este ok din toate punctele de vedere. Accept testare la reprezentanta!
Pret :4590 euro neg.
Date contact: Florin : 0743519676
La cerere mai trimit poze!
-
cretzu194 - Member
- Maşina: Ford Focus 2 1.6 TDCI
- VIN: WF0WXXGCDW7L14138