Vanzare

Vand Ford Mondeo mk3

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Vand Ford Mondeo mk3

Mesajde cosminzam » 07 Iun 2015, 18:53

Vand Ford Mondeo mk3 2.0tdci 130c, 6+1 trepte, 2004, berlina.
Masina este adusa personal din Germania in 2008 si are taxa platita si nerecuperata, undeva la 1100 de euro.
Nu vreau sa o laud aiurea, dar masina a fost intretinuta obsesiv. Nu necesita nici o investitie? Daca stai sa cauti, gasesti la orice masina. Km rulati sunt 252000. Majoritatea lor au fost facuti in exterior(autostrada) deoarece am facut facultatea in ploiesti, eu fiind din constanta. Schimburile au fost facute cu piese originale. Ca dotari, masina este varianta Ghia. Jante 17, pachet crom interior exterior, trimuri lemn interior, senzori ploaie/lumini, radio/cd original 6000cd, cotiera fata/spate, scaune reglabile electric, parbriz cu degivrare schimbat de curand. Masina are facturi la absolut tot ce a fost schimbat pe ea(are dosarul ei personal). Ca pret, poate o sa spuneti ca e mult unii dintre voi, dar stiu ce masina am, cati bani s-au bagat in ea si cum a fost exploatata. 4200 euro usor negociabil. Poze nu stiu cum sa pun, daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator...
cosminzam
Incepator

Maşina: Ford

Re: Vand Ford Mondeo mk3

Mesajde VIPER » 07 Iun 2015, 22:22

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Înapoi la Vanzare