ford fiesta 1.4tdci decembrie 2005-EXCLUD SAMSARII
dragilor
urmatoarea etapa a activitatii mele pe forum se muta aici.
detaliez:
vand fiesta dec. 2005, 1.4 tdci, echipare "Confort" + pachet marketing + colectie CD-uri Manowar
imbunatatiri - aparatori de noroi la toate cele 4 roti
4 anvelope noi de iarna
culoare tonic
44500km (urmeaza sa-i fac revizia)
carte de service, etc.
Masina este in stare perfecta, nu am prea mers in Bucuresti, in plus am fost "pastrata" in garaj most of the time.
Conditii de vanzare: 5000 EUR+cedare contract leasing (de plata 6.5 mil rata+1.5 mil CASCO franciza zero pana in decembrie 2009).
cei care cunosc aceasta masina nu mai au nevoie de detalii, cine este interesat poate pune una-doua intrebari si o punem de-un proces de vanzare-cumparare.
vand masina intrucat prin iarna plec pe taramuri canadiene, in plus am santafe-ul de la firma.
EXCLUD SAMSARII.
urmatoarea etapa a activitatii mele pe forum se muta aici.
detaliez:
vand fiesta dec. 2005, 1.4 tdci, echipare "Confort" + pachet marketing + colectie CD-uri Manowar

imbunatatiri - aparatori de noroi la toate cele 4 roti
4 anvelope noi de iarna
culoare tonic
44500km (urmeaza sa-i fac revizia)
carte de service, etc.
Masina este in stare perfecta, nu am prea mers in Bucuresti, in plus am fost "pastrata" in garaj most of the time.
Conditii de vanzare: 5000 EUR+cedare contract leasing (de plata 6.5 mil rata+1.5 mil CASCO franciza zero pana in decembrie 2009).
cei care cunosc aceasta masina nu mai au nevoie de detalii, cine este interesat poate pune una-doua intrebari si o punem de-un proces de vanzare-cumparare.
vand masina intrucat prin iarna plec pe taramuri canadiene, in plus am santafe-ul de la firma.
EXCLUD SAMSARII.
- liviub
- Member
- Maşina: Ford Focus Hatch 1.6 16V 2003