OCAZIE! CEDEZ AVANTAJOS LEASING HYUNDAI ACCENT, 2005
Avand in vedere ca am comandat un Ford Focus, pun in vanzare masina pe care o detin in prezent. Asa ca, pentru cei care sunt interesati sa cumpere o masina impecabila, cu 43000 km rulati, posetez mai jos o scurta descriere. Binenteles ca ulterior voi furniza mai multe detalii.
Precizez ca masina vreau sa o vand in predare de leasing, mai sunt doar 6 rate de 110 euro (totul inclus) si valoarea reziduala 1200 euro.
Deci pentru cei care vor sa cumpere o masina aproape noua, foarte putin rulata si cu un numar mic de kilometrii, dar si sa aiba posibilitatea sa o achite in rate pana in aprilie 2009, cred ca oferta mea reprezinta o ocazie foarte buna.
•Dotari: vopsea metalizata, geamuri electrice fata/spate, oglinzi electrice si incalzite, servototal, radio/MP3 player cu 4 boxe, inchidere centralizata cu telecomanda, alarma, proiectoare de ceata, climatizare cald/rece fara aer conditionat, imobilizator electronic motor , deschidere portbagaj/buson din interior, bancheta spate rabatabila fractionar 60/40, sistem de siguranta ISOFIX, volan reglabil pe inaltime.
•Diverse: garantie pana in 2010, unic proprietar, tinuta in garaj, passaport de service, toate reviziile efectuate la reprezentanta, full CASCO, stare impecabila de functionare, ca noua.
•Incluse in pret: roata de rezerva (nefolosita), trusa de scule, cric, triunghi reflectorizant, trusa sanitara, huse, covorase.
Pret : 5400 euro
Preluare leasing – mai sunt 6 rate a 110 euro (TVA si CASCO inclus) + valoare reziduala 1200 euro.
-
Emil_Greus - 1nsane Member
- Maşina: Ford Expedition Max XLT, 3.5 V6; Ex. Ford Focus, 2008, 1.6 benz+GPL