trb sa vand flocuselu meu"nitel" tunarit!:(
din motive familiare,trb sa vand flocuselu meu!e din 2001,1800cm3 tddi,90cai+resoftare,2airbaguri,oglinzi manuale,alarma si inchidere centralizata,geamuri electrice pe fata,discuri si pastile frane skimbate acum 5000km,spoiler fata spate skimbat,toata instalatia sunet skimbata!are in momentul actual 128mii km din care 122facuti in ita de mama!!mecanic se prezinta mecanic perfect!orice proba!!istorie service,asigurare buna din italia valabila pana in ianuarie(inca nu am inscrisa ca poate scot astia taxa de tot din 2009!:D )
aci sunt niste poze: viewtopic.php?f=15&t=19245
cine e interesat mai fac altele la ce vrea!
e tabla indoita unde scrie focus(urmeaza sa o repar si sa skimb consumabilele) si trebuie cateva retusuri la niste zgarieturi la vopsea facute de mama(deh,tot femeie este!),din pacate numai am jantele respective dar o sa cumpar altele p16"care nu va afecta pretul masinii...
mai am si portbagaj d 300l special d focus de se pune pe plafon(il dau impreuna cu masina)si un set de jante de tabla pe 15".
cine e interesat,poate sa ma contacteze la tel 0746450092.p data de 21august sunt plecat din tara pana pe 15septembrie,deci nu pot sa raspund la tel!!
pret pentru cine intreaba8000euro.mai negociez in functie daca mai vrea sa lase ceva...
aci sunt niste poze: viewtopic.php?f=15&t=19245
cine e interesat mai fac altele la ce vrea!
e tabla indoita unde scrie focus(urmeaza sa o repar si sa skimb consumabilele) si trebuie cateva retusuri la niste zgarieturi la vopsea facute de mama(deh,tot femeie este!),din pacate numai am jantele respective dar o sa cumpar altele p16"care nu va afecta pretul masinii...
mai am si portbagaj d 300l special d focus de se pune pe plafon(il dau impreuna cu masina)si un set de jante de tabla pe 15".
cine e interesat,poate sa ma contacteze la tel 0746450092.p data de 21august sunt plecat din tara pana pe 15septembrie,deci nu pot sa raspund la tel!!
pret pentru cine intreaba8000euro.mai negociez in functie daca mai vrea sa lase ceva...

}])S.P.L([{ Contestant