de cojocaru27 » 03 Feb 2009, 10:56
am incercat sa pun mai multe poze dar pe site nu merge iar la link-ul respectiv nu m-am descurcat.
Rugasem pe cineva care se pricepe mai bine sa imi dea un mail personal sa-i trimit pozele pe care le am si sa le posteze pentru mine. INsa din pacate nu am gasit voluntari. Oricum daca cineva vrea mai multe poze, il rog sa-mi lase mesaj pe private cu mailul personal si ii trimit fara probleme.
In ceea ce priveste pretul. Eu oricum aveam casco la masina, si voi primi 80% din valoarea asigurata. Din banii astia voi termina de platit leasingul, cam 4 rate ramase si restul or sa-mi ramana. Asfel ca eu vreau acum sa vand masina lovita la un pret ok atat pentru mine, care daca insumez banii primiti de la asigurare, nu foarte multi, si ce iau pe masina lovita sa fac o suma cat mai aproape de valoarea masinii inainte de accident, cat si pentru cel care o cumpara sa poata sa o repare si sa iasa la un pret ok, mai mic decat valoarea masinii inainte de accident. Oricum interesul meu este sa vand cat mai repede masina ca sa-mi pot lua alta nu sa tin la un pret nejustificat. Apoi masina pe mine m-a costat de noua 12800, cu un leasing pe 4 ani m-a costat mult prea mult, nici nu vreau sa zic cat. IAr masina inainte de accident valora cam 9000 ca avea km putini.
Eu asa mi-am facut calculele.